MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

bu haftaki konu resimleri berbat @Çiğdem- :) rihannadan sonra bunları görmek olmadı attan inip kimse eşeğe binmek istemez :)

öyle kliple işi düzeltmeye kalkarsan bir yerden kazanıp diğer taraftan kaybedersin :)
geçen hafta 18 puan vermiştim :)

anlaşıldı ilk hafta bizi alıştırp ferdiye ikinci hafta sıvayacakmışsın demekki :) yalnız her haftanın değerlendirmesi farklıdır ilk haftaki güzel şarkı bu çöpü kurtarmaz benden söylemesi :)

şarkıyı sevmedim klipteki kız kurtarsaydı geçen hafta @eskici yi kurtarırdı :)
aaa @DarkLeqenD e @destere nin şarkını kullan diyorum dinlemiyor ayol 3.hafta kullansın senden tam puan garanti :A :A :A

bende önermistim bunu. fadimenin dugunu ile karistirmislardi. bu sarki o zamanlar nisanli erkeklerin nisanlilarina söyledikleri sarkiydi :A
90lı yıllarda fadimenin düğünü ile birlikte yağmur çağmur ferdi tayfurun en büyük 2 hitleri zaten 94 95 yılları ödülde almıştı bu şarkılar @DarkLeqenD damar yerine butür popa gençelre yönük şarkılarla daha başarılı olur yağmur çağmur her nesile uygun bir şarkı çünkü :A :A :A

bugun bende emreye diyecektim. senin vesilenle söyluyeyim:
@xemrexxx hakiki sultan budur. safiyeni unut 😉
90lı yıllarda fadimenin düğünü ile birlikte yağmur çağmur ferdi tayfurun en büyük 2 hitleri zaten 94 95 yılları ödülde almıştı bu şarkılar @DarkLeqenD damar yerine butür popa gençelre yönük şarkılarla daha başarılı olur yağmur çağmur her nesile uygun bir şarkı çünkü :A :A :A
kız evde kalmış çikinelllalar kulübü başkanı ve yardımcısı (@vadikızı seni yaşından dolayı onursal başkanlığa atadık) siz anlaştıysanız vardır onda bir iş :F bu arada @destere meryoşumla foto çekinmiş kıskandım.ss
CxuypWxUQAA0HWi.jpg

Remix hali ile katılan bir sürü isim var. Albümde olmuyor bence çok değişik bir düşünce sonuçta Ariana söylüyor remix versiyonu kullanmak serbestse bende kullanırım.:A
Çok güzel remixlenmiş yapanın eline sağlık :X bir sitem ettik bin ah işittik gibi olcak ama şimdi ben burda yarişmaya mudahale etmek istiyorum. Ariana böyle hit bir şarkıyı yorumlayacak ve kimse bilmeyecek? sadece fanlar bilecek. olmaz ama:T:

Cover demek için albümde olmalı bence (b) @Çiğdem- O zaman diğer sanatçılar da böyle bişey yapsın :F
fanları için söylemiş ve amatör bi dj alt yapıyı yapmiş. bence çek yarişmadan :A yada bunla katıl :Faraianaya hiç benzemiyor:/ şimdiler de daha güzel :X

şarkıcının söylediği bir video sunsunlar yetiyor albümde olsun olmasın cover falan fark etmez mesala beyaz showa katıldı gökhan türkmen orada kendi şarkıları olmayan bir şarkıyı canlı söyledi o videoaylada yarışabilir şarkıcının söylediği her şarkı kabul :F

Hacı senin bildirimler bana gelmiyor, etiketleri direkt mi kopyalıyorsun :D Öyle yapıyorsan önce adres çubuğuna yapıştırıp ordan kopyalaman gerekiyor bildirim gitmesi için. :D