Oğlum vuracam lan esprilerimi çalma
Hadi tamam affettim Neyse ki iyi gidiyorumSana söylemistim bu sarkinin Gökhan Türkmen'in en sevmedigim sarkisi oldugunu bu haftalik idare et bundan sonra böyle bir puan almazsin diye düsünüyorum bu arada verdigin tam puan icin de tesekkürler adamsin
Ben de seni
Anlasmaya uydum bundan sonra da anlasmaya devam etmeliyiz bence
Çizer esprisini önce sen yazmış olabilirsin ama kafamda en önce ben tasarladım espriyiHadi lan ordan nerden senin esprilerin
@dreamy çok teşekkürler harika puan@dreamy oyları
18 puan Candan Erçetin
17 puan Aynur Aydın
16 puan Gökhan Türkmen
15 puan Nilüfer
14 puan Ziynet Sali
13 puan Shakira
12 puan Neşet Ertaş
11 puan Ajda Pekkan
10 puan Fettah Can
9 puan Ariana Grande
8 puan Ferdi Tayfur
7 puan Sibel Can
6 puan İrem Derici
5 puan Haluk Levent
4 puan Deniz Seki
3 puan Ahmet Aslan
2 puan Cem Karaca
1 puan Yüksek Sadakat
Ariana'nın ortalama bir şarkısı ve daha çok verdiklerim efsane. Bazıları gibi sevdiğimiz şarkıcı olunca tam puan yapıştıranlardan değiliz.@OzaN sen nasıl Arinatorsun 15- küfür yani soylimmde ben.
Zaten baskan benim la sen ne diyorsun@eskici seni an itibari ile BET de başkan yardımcısı yaptım @MayısKralı senin hala bir rütben yok
BEn ne zaman aksini düşündüm be .s.s
Çizer esprisini önce sen yazmış olabilirsin ama kafamda en önce ben tasarladım espriyi
@MasacRE- ile birlikte eleniyorsunuz KOL KOLASana söylemistim bu sarkinin Gökhan Türkmen'in en sevmedigim sarkisi oldugunu bu haftalik idare et bundan sonra böyle bir puan almazsin diye düsünüyorum bu arada verdigin tam puan icin de tesekkürler adamsin
Ben de seni
hahah ayy bekle kız birkç hafta bunun sevincini yaşasın ayol hemen gırtlağına çökme akbaba gibi@vadikızı dans edebilirsin. seytanin bacagini kirdin artik bundan sonra benim yapacagim darbelere hazir ol
gerci ucuncu haftadan sonrayi bekleyecem
Sana söylemistim bu sarkinin Gökhan Türkmen'in en sevmedigim sarkisi oldugunu bu haftalik idare et bundan sonra böyle bir puan almazsin diye düsünüyorum bu arada verdigin tam puan icin de tesekkürler adamsin
Ben de seni