Aserat dışında izleyen Yok normaldir gerçi bende izledim şöyle bir ilk 6 bölümü falan ama sonra vakit sıkıntısından bıraktım yoksa izliyordum.
Yoo bende izliyorum
Aserat dışında izleyen Yok normaldir gerçi bende izledim şöyle bir ilk 6 bölümü falan ama sonra vakit sıkıntısından bıraktım yoksa izliyordum.
Güzel dizi
bende izliyorum gibi [emoji3]bende izliyorum
Yorum yapmıyorsunuz pek
O değil de Filiz'den inşallah kurtulacağız bu akşam.Hülya ablasının canını okuyacak.😱
O değil de Filiz'den inşallah kurtulacağız bu akşam.
Diziyi tamamen izlemediğin belli yoksa bir çocuk satıcısını sevemezsin. Filiz ölürse Cem ve Nurgül'ü de peşinden sürüklemesini çok istiyorum.Güzel kız aslında. Aksanı falan tatlı bence iyi yani. Filiz ölürse ablası var. Filiz Ahmet yer Hülyayı zaten Mehmeti o aldı galiba.
Diziyi tamamen izlemediğin belli yoksa bir çocuk satıcısını sevemezsin. Filiz ölürse Cem ve Nurgül'ü de peşinden sürüklemesini çok istiyorum.
Melek asla kardeşinin hayatını zindan eden Cem'e yanaşmaz.Oradan bakınca evet haklısın ama tatlı kız. Cem ilde yakışıyor Cem var dimi birde. Sizin iş daha çok uzun ben sana söylim. Hülya ablasını çok ezerse Cem ile abla birleşir off gel olaya.
hic sanmiyorum. Filiz sayesinde Cenk daha cok Hulyanin basina corap örerO değil de Filiz'den inşallah kurtulacağız bu akşam.
Cenk te kimhic sanmiyorum. Filiz sayesinde Cenk daha cok Hulyanin basina corap örer
cem
neyse iste hulyanin kizinin babasi iste
Melek asla kardeşinin hayatını zindan eden Cem'e yanaşmaz.
Filiz intihar etti hep @Çiğdem- kılıklı Hülya yüzünden .ss şimdi mirasın yarısı ablasına yarısı ceme falan kalabilir 😱 :Oradan bakınca evet haklısın ama tatlı kız. Cem ilde yakışıyor Cem var dimi birde. Sizin iş daha çok uzun ben sana söylim. Hülya ablasını çok ezerse Cem ile abla birleşir off gel olaya.
ona birsey olmaz. ablasi cem almasin diye önlemini alacaktiFiliz intihar etti hep @Çiğdem- kılıklı Hülya yüzünden .ss şimdi mirasın yarısı ablasına yarısı ceme falan kalabilir 😱 :