muratta şrfsz in biriymişsevdiğim kızlar hep ite kopuğa nasip oluyor şans yok bizde
)
Kutucuk Murat ölmedi mi daha.
Aslı Tandoğan her zamanki zarifliginde bir Hatice Sultan kokusu aldım ondan ama görüntü çok karanlık teknik masraflar kısılmış dizide.![]()
bu dizi diğerlerine benzemez herkes oynamak için sıraya girerayrıca nurgül dahil olmuş serenay kim
yılmaz şahin yazamıyor diye tiyatro yazarı bir kulumuzu dahil ettik senarist olarak o yüzden daha çok müsamere görücen alış bizce
neyse desteğimiz tam
Murat Paşa da vardı, şu Kadın İstersedeki adam.
Harika başladı dizi.
MY Havası alıyorum @xemrexxx ilk sezon pek sevemememiştim ışık rezaletti![]()
Vuhu dizi nasıl başladı böyle beren geldiğindede isyanlı gelmişti![]()
Tempolu başladı dizi, iyi taktik. Metin Akdülger rolüne çok yakışmış, Nurgül'de kudretli Kösem havası yok şimdilik.![]()
ayy tanıtımlardan sezmiştim bu sefer bu dizide umut olduğunuMüsamere havasında başladı.![]()
star tvdeki kösemden 4 gömlek üstün olmuş hatta muhteşem yüzyıldan bile şuana kadar daha kaliteli görünüyor sarayda cariyelerle geçen bir dizi olmayacak sanırım çekim ve dövüşlere bakılır olursak murat ertuğruldan biraz esirlenmiş yani senaristler ertuğrul tarzı yazmışlar milletin ilgisini çekmek için ben muhteşem yüzyılda bile böyle kalite görmedim tabi bu şekidle devam ederseler sonradan cıvıltmazsalarki bence murat ön planda olduğu sürece bu şekidle devam edecek sonunda muhteşem yüzyıl adında adam gibi bir dizi yapıldı