Muhteşem Yüzyıl: Kösem Bağdat Fatihi 4.Murat - 31.Bölüm (2.Sezon) Yorumları

muratta şrfsz in biriymiş :) sevdiğim kızlar hep ite kopuğa nasip oluyor şans yok bizde :))
Kutucuk Murat ölmedi mi daha.:F

Aslı Tandoğan her zamanki zarifliginde bir Hatice Sultan kokusu aldım ondan ama görüntü çok karanlık teknik masraflar kısılmış dizide.:A
bu dizi diğerlerine benzemez herkes oynamak için sıraya girer:A ayrıca nurgül dahil olmuş serenay kim :A

yılmaz şahin yazamıyor diye tiyatro yazarı bir kulumuzu dahil ettik senarist olarak o yüzden daha çok müsamere görücen alış bizce:A
neyse desteğimiz tam :A
Murat Paşa da vardı, şu Kadın İstersedeki adam. :D

Harika başladı dizi. :A
MY Havası alıyorum @xemrexxx ilk sezon pek sevemememiştim ışık rezaletti :F
Vuhu dizi nasıl başladı böyle beren geldiğindede isyanlı gelmişti :F
Tempolu başladı dizi, iyi taktik. Metin Akdülger rolüne çok yakışmış, Nurgül'de kudretli Kösem havası yok şimdilik. :A
Müsamere havasında başladı. :X
ayy tanıtımlardan sezmiştim bu sefer bu dizide umut olduğunu :F

star tvdeki kösemden 4 gömlek üstün olmuş hatta muhteşem yüzyıldan bile şuana kadar daha kaliteli görünüyor sarayda cariyelerle geçen bir dizi olmayacak sanırım çekim ve dövüşlere bakılır olursak murat ertuğruldan biraz esirlenmiş yani senaristler ertuğrul tarzı yazmışlar milletin ilgisini çekmek için ben muhteşem yüzyılda bile böyle kalite görmedim tabi bu şekidle devam ederseler sonradan cıvıltmazsalarki bence murat ön planda olduğu sürece bu şekidle devam edecek sonunda muhteşem yüzyıl adında adam gibi bir dizi yapıldı :F :F :F

star tvdeki kösemden 4 gömlek üstün olmuş hatta muhteşem yüzyıldan bile şuana kadar daha kaliteli görünüyor sarayda cariyelerle geçen bir dizi olmayacak sanırım çekim ve dövüşlere bakılır olursak murat ertuğruldan biraz esirlenmiş yani senaristler ertuğrul tarzı yazmışlar milletin ilgisini çekmek için ben muhteşem yüzyılda bile böyle kalite görmedim tabi bu şekidle devam ederseler sonradan cıvıltmazsalarki bence murat ön planda olduğu sürece bu şekidle devam edecek sonunda muhteşem yüzyıl adında adam gibi bir dizi yapıldı :F :F :F
ömüşü satın mı :F

Çiğdem sen cidden diziden anlamıyorsun.:F Dizi hiç ilgi çekici değil sen nesini sevdim. 2 kılıca tav oldun sanırım.:F

Yürek mi yemişler hemen diziyi RTÜK'e şikayet ediyoruz ne demek 21.30'dan önce böyle kafa patlatma sahneleri. 😱

Çiğdem sen cidden diziden anlamıyorsun.:F Dizi hiç ilgi çekici değil sen nesini sevdim. 2 kılıca tav oldun sanırım.:F
ertuğruldan esirlenmiş bu dizi cumaya 1 ay içinde domine eder ben muhteşem yüzyılada zaman zaman baktım o dizidede bu kalite yoktu ertuğrul dizisindeki kalite var şuan :A

Yürek mi yemişler hemen diziyi RTÜK'e şikayet ediyoruz ne demek 21.30'dan önce böyle kafa patlatma sahneleri. 😱
Benim izlediğimi duymuslar sen sus :F

Sultan Murat Topal Paşa'ya ayarı verdi. :A

Ama Sinan Paşa içerde kaldı. ss

Farya'yı da bekliyoruz bakalım saraya. :D

Dizi geçen sezon ki Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in kesinlikle çok üstünde. Oldukça tempolu başladı. Gayet iyi ilerliyor.

Metin Akdülger müthiş oynuyor. Zaten Medcezir'de ki Orkun karakterini nasıl oynadığını hepimiz hatırlıyoruz. Bu performansı beni şaşırtmadı. :)

Yine bir psikopat parlak buldun kendine. :A

Yine bir psikopat parlak buldun kendine. :A
hahahaha muhteşem yüzyıl altında bir dizi izleyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım ayol:F

ama çok belli ertuğrul havasında yazmıs senaristler murat adam bile öldürüyor çekimelr zaten karanlık havada sinema çekimleri gibi olmuş nurgülde yakışmış bence ama murat ön planda kalsın tabi :A

Öyle arkada ses olsun diye bakıyorum ama şimdilik Metin Akdülger ve Nurgül Yeşilçay'ın rollerine yakıştığını söyleyebilirim. Bu yorumdan heveslenecek olan @xemrexxx'e de söyleyeyim, izlemek gibi bir niyetim yok. :A

hahahaha muhteşem yüzyıl altında bir dizi izleyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım ayol:F

ama çok belli ertuğrul havasında yazmıs senaristler murat adam bile öldürüyor çekimelr zaten karanlık havada sinema çekimleri gibi olmuş nurgülde yakışmış bence ama murat ön planda kalsın tabi :A
Evet aksiyon sahnelerine iyi özenmişler bu sefer. :D

Bu Murat Medcezir'de Çağatay'ın düşmanıydı, tam bir psikopattı gıcık olurduk ona. :A Bu dizide karakterini sevdim ama. :D

Nurgül pek güçlü durmuyor rolünde şimdilik beğenmedim. :A

Farah'a bak sen kız başıyla askerleri perişan etti. :F

Farah Zeynep Abdullah -beklediğim gibi- rolüne çok yakışmış, dövüş sahnesi de güzel çekilmiş. Reklam konsunda FOX da Star'a göre daha çok uğraşıyor. Gün de müsait. Yani bu sezon yüzü gülebilir gibi duruyor.