Muhteşem Yüzyıl: Kösem Bağdat Fatihi 4.Murat - 31.Bölüm (2.Sezon) Yorumları

Giriş kısmı çok iyiydi, aksiyonla açılışı yaparak beni ekranda tutmayı başardılar. :D Çağatay Tosun farkıyla sahneleri de çok beğendim, geçen sezon bu sahneler çok yapaydı komedi niyetine bakıyodum bu sezon çok ciddi toparlamalar olmuş.

Farya olağanüstü güzelliğiyle hasta oldum. :bhr: Savaş sahnesinde çok başarılıydı.

Topal'ın hainliğini ilk dakikalarda bilmemiz dizinin ilerleyen dakikalarında izleyiciyi ekranda tutmak için önemli bi olaydı. Murat bunu öğrendikden sonra ne gibi olaylar çıkacaktı merak ediyoruk ve idam edildi şık bi sahneydi ama en can alıcı sahne Murat'ın Osman ve adamlarıyla yaptığı savaştı.

Şunuda söylim. Nurgül bu role daha bi oturmuş, Beren olmamıştı. :D
 
FOX'un melunluğundan dolayı Youtube'da ve Tims'in sitesinde bölümlerin tam hali yok. :T: Kendi sitesine de parça parça koymuş hep lisansı iptal edilesice.
 
Zulüm 31. bölümde son buldu. Nurgül Yeşilçay, gerçek Kösem Sultan'tan daha Kösem'sin. Bizi, Beren Saat'in zulmünden kurtardığın için teşekkür ederim.
Jenerikte pek dikkat etmedim ama bu sezon yönetmen değişmiş galiba. Önceki sezonlara göre çok daha karanlıktı görüntü. 400 yıl önce elektrik olmadığı düşünülünce tabii daha gerçekçi olmuş ama göz eskisine alışınca bir tuhaf görünmüş.
Beyazıt sesin çok itici inşallah fazla konuşmazsın.
Vee Bağdat Fatihi IV. Murad... Metin Akdülger sen de sesinle, görüntünle, kızınca kaldırdığın işaret parmağınla tam bir padişahsın. Sonda okunan ferman çok iyiydi.
Dizi izlerken replik tahmin etmeyi severim. Bu bölüm de bayağı tahmin ettim hepsi doğru çıktı bir şok oldum sonra hatırladım zaten bu bölümü izlemiştim. :F