Muhteşem Yüzyıl: Kösem Bağdat Fatihi 4.Murat - 31.Bölüm (2.Sezon) Yorumları

özcanı parlatmaya başlamış erkandan çok çekmiş demekki :))

özcanı parlatmaya başlamış erkandan çok çekmiş demekki :))
partnerinierini savunuyor gayet doğal sen de o çirkinlğine o sıskalığına o sinsiliğine o kaknemliğine rağmen çiğdemi savunuyorn hep :A

seneye turhan sultan olarak bekleriz:F o gelmezse @denizz19 un hazalını alırız :F neyse esas destek sultanların sultanından:A

ay neyse ben tv ye geçiyorum reklamsız olacağı için bölüm varken yorumlamam burada:D @destere konuyu çok batırma.ss
Serenay'ım bir diziye sonradan dahil olacak birisi mi totoş. ss

Ayrıca 2.sezonunun olacağı nerden belli, reytingler düşük gelirse Turhan Sultan olayını da birkaç bölümde geçerler Genç Osman'a yaptıkları gibi. :F

Tempolu başladı dizi, iyi taktik. Metin Akdülger rolüne çok yakışmış, Nurgül'de kudretli Kösem havası yok şimdilik. :A

Vuhu dizi nasıl başladı böyle beren geldiğindede isyanlı gelmişti :F

Bi Hacı Ağa kalmış eski ekipten.:D

Jenerik ne öyle Vikinglerdeki Kuzgunu almışlar GoT efektleri ile saraya sokmuşlar çok Samanyolu tv tarzı olmuş.:kiki:

Bi Hacı Ağa kalmış eski ekipten.:D

Jenerik ne öyle Vikinglerdeki Kuzgunu almışlar GoT efektleri ile saraya sokmuşlar çok Samanyolu tv tarzı olmuş.:kiki:

Murat Paşa da vardı, şu Kadın İstersedeki adam. :D

Harika başladı dizi. :A
MY Havası alıyorum @xemrexxx ilk sezon pek sevemememiştim ışık rezaletti :F

Serenay'ım bir diziye sonradan dahil olacak birisi mi totoş. ss

Ayrıca 2.sezonunun olacağı nerden belli, reytingler düşük gelirse Turhan Sultan olayını da birkaç bölümde geçerler Genç Osman'a yaptıkları gibi. :F
bu dizi diğerlerine benzemez herkes oynamak için sıraya girer:A ayrıca nurgül dahil olmuş serenay kim :A

Müsamere havasında başladı. :X
yılmaz şahin yazamıyor diye tiyatro yazarı bir kulumuzu dahil ettik senarist olarak o yüzden daha çok müsamere görücen alış bizce:A
neyse desteğimiz tam :A

Murat Paşa da vardı, şu Kadın İstersedeki adam. :D

Harika başladı dizi. :A
MY Havası alıyorum @xemrexxx ilk sezon pek sevemememiştim ışık rezaletti :F

Kutucuk Murat ölmedi mi daha.:F

Aslı Tandoğan her zamanki zarifliginde bir Hatice Sultan kokusu aldım ondan ama görüntü çok karanlık teknik masraflar kısılmış dizide.:A

bu dizi diğerlerine benzemez herkes oynamak için sıraya girer:A ayrıca nurgül dahil olmuş serenay kim :A

yılmaz şahin yazamıyor diye tiyatro yazarı bir kulumuzu dahil ettik senarist olarak o yüzden daha çok müsamere görücen alış bizce:A
neyse desteğimiz tam :A
Senaryoyla ne alakası var yönetmenle ilgili çekimler ilk okul müsameresi gibi olmuş (Nurgül'ün sahneleri hariç) Taylan kardeşlerden sonra çok beklentiye girmemek lazım gerçi. :X Taylanları biz kaptık. :A