Muhteşem Yüzyıl Oyuncularına Dubai Daveti

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,577
Puanı
1,061
xemrexxx yeni bir haber konusu açtı

Muhteşem Yüzyıl Oyuncularına Dubai Daveti

images-3.jpg

Geçtiğimiz yıl Dubai'de ziyarete açılan Muhteşem Yüzyıl sergisi 23 Kasım'da görkemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Gördüğü ilgiden sonra süresi 3 yıla çıkarılan serginin 2. yılı için dizinin oyuncuları ülkeye davet edildi. 23 Kasım saat 19:00'da başlayacak etkinliğe Meryem Uzerli, Burak Özçivit, Meltem Cumbul'un yanı sıra dizinin yapımcısı Timur Savcı da katılacak.

Serginin geçtiğimiz yılki açılış törenine Timur Savcı'nın yanı sıra Halit Ergenç, Okan Yalabık ve Selma Ergeç katılmıştı.
Orijinal formatta oku

şu fotodaki oyuncuların yerine halit beyin yanına vatanım sensin oyuncularını koy halit beyde yine değişiklik görünmeyecek hemen hemen aynı rolde ama bu sefer izleyebileceğim bir dizide tabi :F
kız nesi aynı birinde osmanlıya en kudretli dönemini yaşattı şimdi osmanlıyı yıkıyor :F

şu fotodaki oyuncuların yerine halit beyin yanına vatanım sensin oyuncularını koy halit beyde yine değişiklik görünmeyecek hemen hemen aynı rolde ama bu sefer izleyebileceğim bir dizide tabi :F

o resimden haliti çıkar daha bir değer kazanıyor bence ordaki fazlalık halit? onun yanına niye oyuncu döşüyorsun boşuna uğraş :)

dizi izliyorum anne yi daha yeni izledim :)
röportajda nurgül farahı övmüş bizim çikinella ve ekürisi vadikızı teyze olsaydı ne kötülerlerdi kızı o çirkinliklerine o kaknemliklerine o kız kuruluklarına o evde kalmışlıklıklarına o tipsilizliklerine bakmadan :A

röportajda nurgül farahı övmüş bizim çikinella ve ekürisi vadikızı teyze olsaydı ne kötülerlerdi kızı o çirkinliklerine o kaknemliklerine o kız kuruluklarına o evde kalmışlıklıklarına o tipsilizliklerine bakmadan :A
aaa ben onun gibi yağcı değilim oyüzden :F :F :F

kız bu arada my bitince bnm konular bitecek sanan safolar vardı forumda ayol my öyle sıradan dizi mi ki konusu bitsin finalin üstünden 2.5 yıl geçti neredeyse haberler bitmiyor :A

kız nurgül farahı övse ne kazanacak :F
senin gibi inanan birkaç kişi daha çıksa yeter işte :F :F :F

nurgül bir zamanlr erkan petekkayayıda çok övüyordu sonra saçsaça başbaşa kavğa edip birbirlerinin kirli donunu ortaya çıkardılar :)
yani her dizi başlarken dizideki oyuncular birbirlerini yağlayıp yıkar her söylenene kanmamak lazım :)

nurgülün oyunculuğıuna gel,ince söyleyecek bişey yok iyi oyuncu ama sempatik bulmuyorum kadını? farah ise hem iyi oyuncu hem güzel oyuncu hemde sempatik tam benlik :)

bize evde kalmis muamelesi yapinca egonmu kabariyor @xemrexxx .
sana artik acimaya basliyorum nedense. birini bulda kurtulalim senden :A
hayatım ben bir markayım ben tekim ben eşsizim bana uyacak birini bulmak ne kadar zor biliyor musun bu asalet bu zekayı taşıyabilecek çok az kadın var ayrıca ben 23 yaşındayım erkek için 23 yaş erken evlilik olayında:A

hayatım ben bir markayım ben tekim ben eşsizim bana uyacak birini bulmak ne kadar zor biliyor musun bu asalet bu zekayı taşıyabilecek çok az kadın var ayrıca ben 23 yaşındayım erkek için 23 yaş erken evlilik olayında:A
birini b7l dedik. n8kahi bas baba ol demedik :A
ayrica sekerim bende bir pirlantayim ulasilmasi zor biriyim. bizim ulkemizde (yasadigim ulke) 35 yas altindakilerini genc anne olarak tanimliyor. hele 30 yas öncesi evlilige erken diyorlar 😉