MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- i takdir ettim beni benden fazla savunmuş ama dedikleri doğru ben mesajı önce yazdığım halde @dosimosi bana iftira attı, benimde boşluğuma geldiği için yeterince karşı çıkmadım (çünkü o saatte forumda kız olarak sadece dosimosi vardı alternatifsiz kaldım fazla hakkımı savunamadım :)) )

ayrıca @vadikızı şirret dosinin yancılığını yaparak gözümde değerini kaybetmiştir :)

banlayıp geri alacaktı banı ? yani pratik yapsın maksat @MEnes eli alışsın dedik :))
sende bana iftira attin. ödestik diyelim 😉

ben gördüğümü söyledim sen olsan senide savunurdum ben canın sağolsun selim
ne diyim:(
bak bak su surati yine asti. @destere saka yapiyor. sakalara alis artik 😡

vadikızı en fazla bir saat küs kalır sonra yine barışırız nasıl olsa o senin gibi kinci artniyetli ve de kötü kalpli değilki :))
en son kalbimizin guzelliginden söz ediyordun.
senle olayimiz Sabanla sarhos zengin adamin durumu gibi. adam sarhosken saban en iyi arkadasi sabah uyaninca hic birsey hatirlamiyor.
bende usandim ikidebir aramizi iyi tutmaya. 1 gun araya giriyor yine basa sariyoz

en son kalbimizin guzelliginden söz ediyordun.
senle olayimiz Sabanla sarhos zengin adamin durumu gibi. adam sarhosken saban en iyi arkadasi sabah uyaninca hic birsey hatirlamiyor.
bende usandim ikidebir aramizi iyi tutmaya. 1 gun araya giriyor yine basa sariyoz
sen yarışmaya kimle katılacağını söyle hemen lafı değiştirdi :) boşver aramızdaki münasebeti :))