photoshopla isim olmaz benim. gerceklerle gelirim 😉şantaj montaj photoshop işleri ha? sizden hiç beklemezdim.
photoshopla isim olmaz benim. gerceklerle gelirim 😉şantaj montaj photoshop işleri ha? sizden hiç beklemezdim.
Sizin hayatınız yalan ne gerçeğinden bahsediyorsunuz be! (ooo iyi bi çıkış yaptım )photoshopla isim olmaz benim. gerceklerle gelirim 😉
Sizin hayatınız yalan ne gerçeğinden bahsediyorsunuz be! (ooo iyi bi çıkış yaptım )
Ferdi babayi yulseltigimiz gibi indirmesinide biliriz ( benim cikisim daha iyidir bence )Sizin hayatınız yalan ne gerçeğinden bahsediyorsunuz be! (ooo iyi bi çıkış yaptım )
Evet arkadaslar mandalina mevsimi gelmis biz de acilisi Mandalinalar ile yapalim dedik
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
@Çiğdem- 0.32 - 1.47 arasi yapabilir miyiz
kop kop bak ne halere getirdin beni icimdeki canavari cikarttin kizkoptumm
kop kop bak ne halere getirdin beni icimdeki canavari cikarttin kiz
evet , evet bu bir tehditti.Bu arada ben diskalifiye etme işleri ile uğraşıyorum.ayağınızı denk almanızı ve Ferdi Babaya her hafta tam puan vermenizi öneririm.aksi takdirde bunca zamana kadar basmadığım ama çok basmak istediğim ''DİSKALİFİYE ET'' butonuna basarım.Gerçi sizin daha yarışacak şarkıcınız yok hahahaFerdi babayi yulseltigimiz gibi indirmesinide biliriz ( benim cikisim daha iyidir bence )
bu is cözulmesse seninde kabusun olacam merak etmene güzel çıksın gitsin o canavarda gelmesin bir daha
bunu bir kenara yazdim 😉evet , evet bu bir tehditti.Bu arada ben diskalifiye etme işleri ile uğraşıyorum.ayağınızı denk almanızı ve Ferdi Babaya her hafta tam puan vermenizi öneririm.aksi takdirde bunca zamana kadar basmadığım ama çok basmak istediğim ''DİSKALİFİYE ET'' butonuna basarım.Gerçi sizin daha yarışacak şarkıcınız yok hahaha
bu is cözulmesse seninde kabusun olacam merak etme
özelde yazdigim gibi o laf tekrarlanirsa acimayacam bakyaaaa tmm tmmm vazgeçtim ben
Az önce dinlemistim güzel sarki kullanabilirim
özelde yazdigim gibi o laf tekrarlanirsa acimayacam bak
adımı kalbine yaz.pardon bunun konumuzla alakası yok.bunu bir kenara yazdim 😉
@Çiğdem- i takdir ettim beni benden fazla savunmuş ama dedikleri doğru ben mesajı önce yazdığım halde @dosimosi bana iftira attı, benimde boşluğuma geldiği için yeterince karşı çıkmadım (çünkü o saatte forumda kız olarak sadece dosimosi vardı alternatifsiz kaldım fazla hakkımı savunamadım ) )
ayrıca @vadikızı şirret dosinin yancılığını yaparak gözümde değerini kaybetmiştir