MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

bence uzuldun gider diye.
@DarkLeqenD cok iddiali konusma. finali göremezsin yani ceyregi. Erkin gördumuki
Valla ben iddialıyım iddialı olmaktada haklıyım şimdi dönüp şarkılara baktığımda çeyrek finalden aşağısı Ferdi Babaya hakarettir.

@Çiğdem- in misafirleri kalkmadimi daha yada kendisi daha misafirliktemi? artik 10 da kalksinlar birzahmet :A
cigdem evde degil anlasilan.

Arkadaslar Cigdemin gelecegi yok gibi. ben simdiden diyeyim. eger sorun yoksa ben katilacagim yarismaya ve bir baska yarismacida sarkicisini degistirecek. eger @Çiğdem- onay vermezse ortaligi darmadagin ederim. kanitlarla gelirim :A

gerekli aciklama onay gelince yapilacak. herseyin bir sebebi var :D

Oha en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin diyebilirim. :D Biraz erken olmuş ama tam puanı kaparsın gibi benden yüksek ihtimalle. :A
Az önce baya bir Fettah Can sarkisi dinledim benim bilmedigim baya güzel sarkisi varmis bundan daha güzel sarkilarda vardi o yüzden bunu kullandim hem de iyu bir baslangic yapalim dedim insallah yapariz :A tam puanini bekliyorum tabi :F

Arkadaslar Cigdemin gelecegi yok gibi. ben simdiden diyeyim. eger sorun yoksa ben katilacagim yarismaya ve bir baska yarismacida sarkicisini degistirecek. eger @Çiğdem- onay vermezse ortaligi darmadagin ederim. kanitlarla gelirim :A

gerekli aciklama onay gelince yapilacak. herseyin bir sebebi var :D

Yoksa beni kanıt olarak mı kullanacaksın.:A

Sevdiğimiz bir şarkı ile gelmişsin.:A İyi puan verebiliriz.:A

Bende kozlar cok ama kendini hatirlattigin iyi oldu :A aklimda yoktu :Z

forumda azicik birileri beni benimsiyorsa protesto ve ortaligi dagitmama yardimci olursa is halolur :A
Bu mesajdan çok işkillendim. umarım benim arkamdan da dolaplar çevirmiyorsunuzdur?.

@mrt-06 nin itiraf sayfasina gecen acilis yaptim. burda istedigime ulasmazsam itiraf sayfasina baya malzeme verecegim.
@xemrexxx nin dizi oylamasindan cekildim sayfasi yaprak dökumune döndu. artik anlayan anlasin ne demek istedigimi :F