MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

La sen de mi yarışıyorsun hiç dikkatimi çekmemiş. :A Yüksek Sadakat'i seçmişsin. Hımmm ilgi çekici bir seçim. :A

Aynen yaptık öyle bir şey. Fazla ilerleyemem herhalde birkaç hafta sonra yanınıza dönerim :A Ama o zamana kadar sıva takımı olarak sizin desteklerinizi bekliyorum @destere ve @Doğu ile birlikte :A

@Çiğdem- bence destere de seviyor ondan iyi puan alacağıma inanıyorum o şimdi sapık imajı zedelenmesin diye böyle konuşuyor :A

Aynen yaptık öyle bir şey. Fazla ilerleyemem herhalde birkaç hafta sonra yanınıza dönerim :A Ama o zamana kadar sıva takımı olarak sizin desteklerinizi bekliyorum @destere ve @Doğu ile birlikte :A

@Çiğdem- bence destere de seviyor ondan iyi puan alacağıma inanıyorum o şimdi sapık imajı zedelenmesin diye böyle konuşuyor :A
Biz bizden olandan desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyiz sayın değerli yoldaşım. :A Yeter ki kaliteli seçimlerle gel, zaten kalitesine güveniyorum seçtiğin yarışmacının. :A Bu yüzden biraz taşırız seni o kadar erken gitmezsin gibi. :A

Biz bizden olandan desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyiz sayın değerli yoldaşım. :A Yeter ki kaliteli seçimlerler gel, zaten kalitesine güveniyorum seçtiğin yarışmacının. :A Bu yüzden biraz taşırız seni o kadar erken gitmezsin gibi. :A

Oh iyi senden de destek alacaz demek güzel :A Bir de şu sapık başkanı ikna etmek lazım kız yok diye beğenmiyormuş grubu :A

Onu çözeriz yaa onda bişey yok. :A Sanatın derinliklerine indik mi biz onunla anlaşırız her türlü. :A :A

Ona özel klip hazırlayacam ben görüntüde cıbıl cıbıl kızlar olacak arkada yüksek sadakat çalacak müziğin farkına bile varmadan basacak tam puanı :A

@sokak sanati şarkın hoş çok fazla iyi diyemem zaten tamamen aRihanna'nın değil şarkı ama şu ana kadar gelen şarkılara göre iyi sayılacak puan alırsın.:D

Sen nasıl buldun şarkımı? :D

emmoğlu sanırım karşıda gitar çalan kelaynak :) ondan hayır yok ama arabadaki emkızı dikkat çekiyor :)

demekki hogatha lisedeyken tarkozu fazla kurcalamış o yüzden yomoşa dönmüş oğlan :)) artık oğlana çöpmü soktu naptıysa benliği yitirmiş gariban oğlancık :)
Emmoğlu dediği kişi öz abisi. o yüzden o ''kelaynak'' lafını kaldırırsan konuşmamıza devam ederiz.

Evet şarkılara bir göz gezdirelim :A tabi şu Babanın şarkısını dinlemeyi bırakabilirsem :A

Son düzenleme:
Tam puan-3 falan alırsın.

Fazla bir beklenti içine girme.
Kalender Adam, Bozkırın Tezenesi: Nejat Ertaş

Şartsız koşulsuz ; tam puan.

İyi birşeyler alırsın :A

tam puan-1 verebilirim.

İlk hafta elenmessin abla merak etme :A güzel bir puan verebilirim.
Diğer şarkılara nazaran gerilerde kalmışsın.

ortalama bir puan çalışır benden.

İlk haftada Ariana Grande

Boys Like You

Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.:bhr:

Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.:Z

Fancy,Ariana,Meghan -- Boys Like You

1 veya 2 veririm.
Tamp puan-2 falan alırsın.