MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 16 Kasım Çarşamba 19:00

Evet 1 yıllık aranın ardından MüsicSurvivor heyecanı tekrar başlıyor :Z:Z:Z

19 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek 10.hafta 12.hafta ve 13.hafta 2 eleme yapılacak bu sayede çeyrek finalde yine 5 yarışmacımız olmuş olucak .

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

ilk hafta diye şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 3 er gün olucak 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Yarışmacılar
1 @MayısKralı - İrem Derici
2 @Bully - Gökhan Türkmen
3 @vadikızı - Deniz Seki
4 @soo - Nilüfer
5 @mrt-06 -Sibel Can
6 @DarkLeqenD - Ferdi Tayfur
7 @masacre- - Yüksek Sadakat
8 @xemrexxx - Ajda Pekkan
9 @Felon - Ahmet Aslan
10 @OzaN - Candan Erçetin
11 @batuhankaralar - Cem Karaca
12 @FaJi - Haluk Levent
13 @denizz19 - Ziynet Sali
14 @eskici - Fettah Can
15 @dreamy - Gökhan Tepe
16 @turkuazz - Aynur Aydın
17 @Harunnn60 Shakira
18 @sokak sanati Ariana Grande
19 @Mr.At Neşet Ertaş

Juriler
Juri Başkanı @destere
@gözlemci
@Billy Kane
@cevaa
@Ahmad
@Tolstoyevski
@Doğu
@MEnes
@Forumdash
@S.G.A.T.
@tolgab
@GunesinOglu
@cookies
@Maskeli Fedai
@emree-29
@dosimosi
@Tzira
@BesaleT
@Mr.At
@Aserat
@ozmoturk
@umuttanyel
@Sherlock
@yigit_00

Son Oy Gönderme Tarihi 19 Kasım Cumartesi 21:00

1 Ariana Grande - Boys Like You @sokak sanati
2 Shakira - Tango @Harunnn60
3 Gökhan Türkmen - Taş @Bully
4 Ajda Pekkan - Yaz Yaz Yaz - @xemrexxx
5 Sibel Can - Gül Döktüm Yollarına @mrt-06
6 Ziynet Sali - Bize Yeter @denizz19
7 Ferdi Tayfur - Emmoğlu @DarkLeqenD
8 Cem Karaca - Obur Dünya @batuhankaralar
9 Nilüfer - Çok Uzaklarda @soo
10 Neşet Ertaş - Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını @Mr.At
11 Yüksek Sadakat Aklımın İplerini Saldım @masacre-
12 İrem Derici - Bambaşka Biri @MayısKralı
13 Deniz Seki Kop Gel Günahlarından @vadikızı
14 Candan Erçetin Sevdim Sevilmedim @ozan
15 Aynur Aydın İşporta @turkuazz
16 Fettah Can Mandalinalar @eskici
17 Gökhan Tepe Çöl Çiçeğim @dreamy
18 Haluk Levent Yandırdın Kalbimi @Faji
19 Ahmet Aslan - Ne Fayda @Felon ( 0:30-1.10 arası )

Sunucular : Şuana kadar yarışmanın şampiyonu olan kişileri 1.haftaya konuk ediyoruz :Z
Rihanna
Rihanna-2016-2.jpg

Sıla
s%25C5%25BEla2.jpg

Sezen Aksu
1456165484_sezen-aksu-bicak-altina-yatti_1020438_720_400.jpg

Hande Yener
hande-yener-102306SD.jpg

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

Son düzenleme:
Forumda aksiyon yoktu uzun süredir en azından benim için. Sonunda bize de malzeme çıktı biraz. :A Konuların şimdiden kendini hazırlasın @Çiğdem- . :A Biz ekip olarak dün geceden bir ön girizgah yaptık devamı da gelecek gibi. :A :A

nihayet basliyoruz. iyi olan kazansin.
adaletli bir yarisma olmasi temmenimle :)

Sevdiğim isimler fazla. Baya zor bir yarış olacak gibi. Herkese başarılar.

10 tane begendigim sarkici var.
5 tane hic dinlemedigim. 3 tane adini duymadigim var ve bunlardan 6 tane favorim var :D
favorilerimdede 4 tanesinin sansi oldugunu dusunuyorum

Ayrıca All Stat şampiyonu ilk sırada olur. Hepsinin şampiyonu biziz sonuçta Rih ile. İlk başa koyman lazım @Çiğdem- :ppp::kizgin:

10 tane begendigim sarkici var.
5 tane hic dinlemedigim. 3 tane adini duymadigim var ve bunlardan 6 tane favorim var :D
favorilerimdede 4 tanesinin sansi oldugunu dusunuyorum

Bu parmütasyonda beni yorumla birde.:A

Efsane bir şarkıdır, Tarkan pek ilgi görmemişti bu şarkıyla bakalım Sibel hanım ne yapacak :A Başarılar kardeşim. :A

Sibel can benim Favorilerimden biri. umarin hakki yenilmez.
Oo Esra Erol'dan sonra bir noktada daha buluştuk. :A Umarım. :)

Efsane bir şarkıdır, Tarkan pek ilgi görmemişti bu şarkıyla bakalım Sibel hanım ne yapacak :A Başarılar kardeşim. :A
Bu şarkı nasıl ilgi görmez hatta ilk hafta için çok iddialı bir şarkı. 😱 Sibel hanımın yorumu ilgi görecektir. :A Teşekkürler kardeşim.

Heey gidi günler. Eskileri aklıma getirdi bu şarkı. :)
Daha çok nostalji yapacağız merak etme. :A

Bu şarkı nasıl ilgi görmez hatta ilk hafta için çok iddialı bir şarkı. 😱 Sibel hanımın yorumu ilgi görecektir. :A Teşekkürler kardeşim.

@Çiğdem- in yarışmalarında nostaljik şarkılar ilgi görüyor merak etme sen, final puanı alabilirsin. :D

İyi iyi eskilere özlemin olduğu şu günlerde güzel olacaktır. :A

aRihanna Grande yaptım sanatçımın ismini. Nasıl olsa aynı okunuyor. Rihanna'nın prestijinden yararlanacağım:A

Forumda aksiyon yoktu uzun süredir en azından benim için. Sonunda bize de malzeme çıktı biraz. :A Konuların şimdiden kendini hazırlasın @Çiğdem- . :A Biz ekip olarak dün geceden bir ön girizgah yaptık devamı da gelecek gibi. :A :A
@Çiğdem- in yarışmalarında nostaljik şarkılar ilgi görüyor merak etme sen, final puanı alabilirsin. :D

Ayrıca All Stat şampiyonu ilk sırada olur. Hepsinin şampiyonu biziz sonuçta Rih ile. İlk başa koyman lazım @Çiğdem- :ppp::kizgin:

Bu parmütasyonda beni yorumla birde.:A
hahah evet @MEnes dün gece @destere gelmiş batırmışsınız konuyu ayoll bakmadım bile :A @Doğu efendi oy yollayamıyordu destere gelince yolluayacam diyordu şuna bir ayar çekin :A

@sokak sanati sırasına göre gittim ayoll yarışmacıları şarkıcıları söyleme sırasına göre yazdım harunla sen en son belilediğiniz için en altlardasınız sunucularda ise 1.sezondan yine sırasıyla gittim rihanna son şampiyondu :F

@Bully @mrt-06 aa evet benim albümümde insanlar alıştı eski şarkılara bu sefer neden eski kullanıyorsun eleştirileri sanırım pek olmaz :A

@destere @Doğu

hahah evet @MEnes dün gece @destere gelmiş batırmışsınız konuyu ayoll bakmadım bile :A @Doğu efendi oy yollayamıyordu destere gelince yolluayacam diyordu şuna bir ayar çekin :A

@sokak sanati sırasına göre gittim ayoll yarışmacıları şarkıcıları söyleme sırasına göre yazdım harunla sen en son belilediğiniz için en altlardasınız sunucularda ise 1.sezondan yine sırasıyla gittim rihanna son şampiyondu :F

@Bully @mrt-06 aa evet benim albümümde insanlar alıştı eski şarkılara bu sefer neden eski kullanıyorsun eleştirileri sanırım pek olmaz :A

@destere @Doğu

Ben hepsinin şampiyonuyum o yüzden ilk başta Rihanna olmalı. Düzelt lütfen.:A

@destere @Doğu
Bak bak çok seviyeli ve dozunda konuşmalar oldu. :A @destere olunca başka türlüsü mümkün mü yani lütfen. :A @Doğu'ya ayarı çekeriz merak etme. Bu yarışmada forumdaki eski aktifliğime dönebileceğimin sinyallerini aldım sanki. Bakalım kısmet. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan