boş beleş balon dizilerle işim olmaz halitin olduğu bir diziyi izlemem zaten
Ön yargılısın işte hemen boş beleş deyip geçiştiriyorsun. Haliti sevmeyebilirsin bende mesela Kıvanç'ı sevmem ama bu dizinin kötü olduğunu ya da iyi olduğunu göstermez belki senaryo etkiler seni diyorum yani. :) Sen bilirsin yine de ama tavsiye ederim.

Ön yargılısın işte hemen boş beleş deyip geçiştiriyorsun. Haliti sevmeyebilirsin bende mesela Kıvanç'ı sevmem ama bu dizinin kötü olduğunu ya da iyi olduğunu göstermez belki senaryo etkiler seni diyorum yani. :) Sen bilirsin yine de ama tavsiye ederim.
tatava yapma izlemem diyorum böyle dizileri izlediğim görülmemiştir :D

hala laf mı anlatıyorsun al sana takasın en iyi oyuncu listesindeki adam ,salla gitsin:D

Ne derseniz deyin Vatanım Sensin kesinlikle şov yapmış. Atatürk'lü fragmanın elbette ki etkisi vardır, ama bölümün önceki fragmanları da güzeldi zaten. Gelecek hafta düşebilir ama bir sürpriz olmazsa sezon boyunca 8-9 seviyesinde kalır. Kısacası çatlasın antiler. :Z

Cesur ve Güzel iyi başlamış, tekrarları da dikkat çekmiş gibi görünüyor. Gelecek haftalarda Total'de VS ile yarışır ama AB ve ABC1'de ikincilikten öteye gideceğini sanmam.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Total'de iyi ama AB'si çok kötü. FOX 4.5 reyting alan Bana Sevmeyi Anlat'ı harcayacağına buna müdahale etse fena olmaz. Gerçi bu seviyeden fazlasını da alamaz.
Fox tuhaf bi kanal zaten.Rk ve Bsayı harcadı bunun 1 reytingini kabıl ediyor .ss

hahahah aa @destere anneden sonra 10 reytinge oynayan bir dizin daha oldu ayoll :F

ama bugünkü dizin daha garanti çünkü vatanım sensin rakipsiz ab gurubunda zaten kimse yaklaşamayacak gibi totelde ise diğer diziler 6 reytingi geçemez vatanım sensin haftaya 8 de alıp toteldede rakipsizliğini ilan edecek görünüyor kaldıkı bu haftakı reytingide 8 e baya yakın bu yıl dizilerde şansın açıldı vlla @destere :F :F :F

yunanlıları denize döktüğümüzde göreceksin reytingi, reytingimiz 50 lere çıkar :)