Ben yanliş rakam mı yazdım. 2.5 dedin ben de 2.5 dedim. Kategori belirtmedim. VS 2-3 bölüm yine düşecektir CvG ile VS'nin ab'leri birbirine bile yakın olursa şaşmam. Dizide senaryo yok ama görsel var:X

Aynen 5.dk'da bir subliminal bir sex mesajı hissedebilirsin dikkatli izlersen :F şey gibi hmmmm nasıl desem alakalı alakasız yerlerde @xemrexxx 'in üstsüz erkek resim paylaşması gibi:F
2.5 reyting farkla 2.5 kat fark farklı şeyler oluyor:F o dediğin mesajlarda bir çelişki yok vatanım sensin de 10 kasım etkisi biter kuvayı milliye devreye girer o olmadı yunan bayrağının yanında ingiliz bayrakları var hep ingilizleri düşman olarak işlerler batının oyunlarının gündem olduğu şu günlerde o konu da tutar o da olmadı 4 senelik kurtuluş savaşını 2 sezonda işleyip @Çiğdem- in dirilişi gibi bol aksiyonlu bişi yaparlar yani VS için reytingli konu bol :D

2.5 reyting farkla 2.5 kat fark farklı şeyler oluyor:F o dediğin mesajlarda bir çelişki yok vatanım sensin de 10 kasım etkisi biter kuvayı milliye devreye girer o olmadı yunan bayrağının yanında ingiliz bayrakları var hep ingilizleri düşman olarak işlerler batının oyunlarının gündem olduğu şu günlerde o konu da tutar o da olmadı 4 senelik kurtuluş savaşını 2 sezonda işleyip @Çiğdem- in dirilişi gibi bol aksiyonlu bişi yaparlar yani VS için reytingli konu bol :D
Göriciz diyorum. Erken gaza geldin :A

Vatanim Sensin 7 reytingden 11 reytinge nasil yükseliyor anlamiyorum 8-9 olsa normal de 11 nedir bu durumu yaptikari fragmana bagliyorum ve haftaya tekrar düsecegini düsünüyorum :D 7 den 11 e cikilir mi arkadas bunlar yüzünden reyting tahminini tutturamamis oldum :A
Cesur ve Güzel beklentileri karsilayamamis deniyor ama ne bekleniyordu anlamadim ilk bölümden 10 reyting mi bekliyordunuz Anne dizisi bile buna yakin reytinglerle basladi :D dizini tekrarlari da gayet iyi gitmis haftaya yükselecektir ve totalde zirveyi alabilir hatta Vatanim Sensin eski oranlarina dönerse yani 7-8 ortalamaya bu dizi birkac haftaya tüm gruplarda bile zirveyi alabilir :D

Yoo yanılıyorsun ben azıcık baktımve çok beğendim devam etmeyi düşünüyorum illa beğenen olacaktır diziyi benim gibi.:D

Vatanım Sensin çok iyi bir yükseliş yaşamış tebrikler, bakalım haftaya bu oranlarını koruyabilecek mi :)

Cesur ve Güzel abc1'de 6 reyting alarak iyi bir başlangıç yapmış tebrikler, tekrarı da çok iyi gitmiş. Antilere inat zirveyi zorlayacak dizi :A

Umuda Kelepçe Vurulmaz beklediğim gibi tutmadı, geçmiş olsun. Fox harcadığı dizilerin ahını alıyor, Kösem de hayal kırıklığı olmaz umarım :A

Atam TOTAL'i kurtaramamış :A AB reytingleri balondur kimse bu haftayı kıstas almasın. Vatanım Sensin'in gerçek reytingleri bu değil zaten Cesur ve Güzel tekrarlarıyla haftaya totali alacaktır.

Vatanım Sensin çok iyi bir yükseliş yaşamış tebrikler, bakalım haftaya bu oranlarını koruyabilecek mi :)

Cesur ve Güzel abc1'de 6 reyting alarak iyi bir başlangıç yapmış tebrikler, tekrarı da çok iyi gitmiş. Antilere inat zirveyi zorlayacak dizi :A

Umuda Kelepçe Vurulmaz beklediğim gibi tutmadı, geçmiş olsun. Fox harcadığı dizilerin ahını alıyor, Kösem de hayal kırıklığı olmaz umarım :A

Şuna bak hele geçen sene izlediği Köseme laf ediyor resmen.ss Umuda Kelepçe Vurulmaz'ı @sokak sanati ile @GunesinOglu izleyenler olarak nasıl buldu bilmiyorum ama bana kalırsa bu yılın en kötülerinden. Jeneril falan çok kötü olmuş oyunculuklar kötü diyemem ama bir ismi beğenmedim ve müziklerde o duyguya giremiyor tutmaması normal. :D

vatanım sensin beklentileri aşmış adeta uçmuş bu bölümün etkisi 2 hafta daha devam eder:D

cesur ve güzel bekeldiğim gibi başlamış :D zaten tuba ve kıvanç soyununca @destere ile @Çiğdem- totolarını birbirine vura vura ağlamış @vadikızı teyze yaşından dolayı fenalşmış geceyi acilde geçrimiş sıska vücuduna bakıp ağlayan @denizz19 yeni şerkılar yazmış hüzünlü hüzünlü @Forumdash ise beklediği brezilya dizisine kavuştuğu için parti vermiş kısacası dizinin ilerde totalde şansı var ama ab ve abc1 de işi çok zor hele ki vatanım sensin kuvayi milliye ye falan girerse:D

yeter de başrol ölmüş dizi kımıdamamış düşmüş bile olabilir geçmiş olsun şimdiden büyük ihtimal engin akyürek in dizisi gelir bugüne:D

:F:F:F:Fben bölümü sonradan izledim cesur ve güzelin kıvançın
soyunduğunu görmedim ama tubayı gördüm ama fenalaşmadım emre :F

Atam TOTAL'i kurtaramamış :A AB reytingleri balondur kimse bu haftayı kıstas almasın. Vatanım Sensin'in gerçek reytingleri bu değil zaten Cesur ve Güzel tekrarlarıyla haftaya totali alacaktır.
Kurtaramamış derken 1,5 Reyting artış yaşamış Totalde. AB grubunu söylemiyorum bile :F Kıskanmayın dizimizi :A

@Bully UKV için henüz tutmadı diyemeyiz bence Totalde yükseliyor. 4,5 Reyting seviyesine kadar çıkmaya devam ederse AB oranlarını da 2,5 Reyting bandına çıkarırsa devam eder. Bence Totalde 5'e kadar yükselir :D

Şuna bak hele geçen sene izlediği Köseme laf ediyor resmen.ss Umuda Kelepçe Vurulmaz'ı @sokak sanati ile @GunesinOglu izleyenler olarak nasıl buldu bilmiyorum ama bana kalırsa bu yılın en kötülerinden. Jeneril falan çok kötü olmuş oyunculuklar kötü diyemem ama bir ismi beğenmedim ve müziklerde o duyguya giremiyor tutmaması normal. :D
Sana ne be ben Muhteşem Yüzyıl izleyicisiyim severim de döverim de 4.Murat'ın da ilk bölümüne bakacağım :D

Sana ne be ben Muhteşem Yüzyıl izleyicisiyim severim de döverim de 4.Murat'ın da ilk bölümüne bakacağım :D

ulker-peki_539526_m.jpg

Kurtaramamış derken 1,5 Reyting artış yaşamış Totalde. AB grubunu söylemiyorum bile :F Kıskanmayın dizimizi :A

@Bully UKV için henüz tutmadı diyemeyiz bence Totalde yükseliyor. 4,5 Reyting seviyesine kadar çıkmaya devam ederse AB oranlarını da 2,5 Reyting bandına çıkarırsa devam eder. Bence Totalde 5'e kadar yükselir :D
Nasıl da savunuyor ağır total diziyi :A Ab'de 1-2 alan dizi çok yaşamaz işi zor :D

Genç kızların sevgilisi Kıvanç ve mimik virtüözü(!) Tuba dizinizi gömecek ilerleyen haftalarda :A Yılan gibi pusudayım bekliyorum :A