3 Kasım 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Anne'nin reytingini beğenmeyenler Vatanım Sensin daha kötü gitmiş, neredeyse yerinde saymış.

aa bu arada maçın aldığı reytingler ortada bu ortamda vatanım sensin çok iyi oranlar almış içerde diziside aşama aşama başlamıştı totelde önce 5 sonra 6 sonra 7 almıs sonra 8 e çıkmıştı vatanım sensinde 5-6 yaptı haftaya 7 yapar sonrada 8 e gelir 8 ortalama totelde gider ab gurubu zaten 10 u geçecek gibi görünüyor yine içerde gibi :F :F :F

Selamun aleykum arkadaslar araniza yeni katıldım uzun zamandir takip ediyordum farumu sonunda sağ tarafta üye ol üye ol yazilardan bikıp uye oldum reyting yorumuma gelirsek maç cok iyi gitmis vatanim sensinin düşeceğini zannediyrdm ama iyi gitmiş u k vurulmaz kötü başlamış
Aleyküm selam hoşgelmişsin. :)

aa bu arada maçın aldığı reytingler ortada bu ortamda vatanım sensin çok iyi oranlar almış içerde diziside aşama aşama başlamıştı totelde önce 5 sonra 6 sonra 7 almıs sonra 8 e çıkmıştı vatanım sensinde 5-6 yaptı haftaya 7 yapar sonrada 8 e gelir 8 ortalama totelde gider ab gurubu zaten 10 u geçecek gibi görünüyor yine içerde gibi :F :F :F
içerde 115-120 dk sürüyor vatanım sensin de o ka sürerse yükselme şansı var:D

hoşgeldin:D bir anne izleyicisi daha etkinliğimde en çok kullanılan dizi içerde nin tahtı sallanacak gibi :A @Çiğdem-

Selamun aleykum arkadaslar araniza yeni katıldım uzun zamandir takip ediyordum farumu sonunda sağ tarafta üye ol üye ol yazilardan bikıp uye oldum reyting yorumuma gelirsek maç cok iyi gitmis vatanim sensinin düşeceğini zannediyrdm ama iyi gitmiş u k vurulmaz kötü başlamış

anne izleyen erkekelre ben ne denildiğini söyledim reyting konusunda :A :A :A
Anne izlediğini nerden çıkardınız çocuğun :A

Vat is yor neym Asigenç :A

Vatanım Sensin bu hafta durgun bölüme rağmen yükseldiyse haftaya iyi bir bölümle Coşar :A

vatanim sensinin reytingleri simdilik cok iyi umarim hep byle devam eder

Lütfen dizimizin başarısını ezme, Anne ile farklı şartlarda yarışıyorlar. :A
Heee sadece perşembe :A Ezmiyorum iki diziyi de izliyorum :X
yeni dizi başlamş üstüne şl maçı buna rağmen total ve abc1 de yükselmiş :A 160 dk lik dizi için gayet iyi oranlar bölüm de sıkıcıydı çoğu yerde bir masa örtüsü bile çekilmedi tek bir uçurum gösterilmedi :F @denizz19
Sus be tatava yapma:F Takmış 160 dk diye, dizi özetli yayınlandı hey hey :A