Star Anne - Dizi Yorumları

meryoş kendi dizisini kurtaramadı eşkıyayımı kurtaracak :) merhemi olsa kendi başına sürerdi kızcağız dizisi rezil oldu tosbağa @xemrexxx bile soğudu kadından o derece yerlerde karizma :))

o zaman sen direk the affair e başla çok duygusal bir dizi :) hep yatakta ağlıyorlar :))
Sadece ağlıyorlar mı ? :A O zaman kesin benlikmiş :A

orjinalin ilk bölümüne bende baktım ama onlarda bir cansu yok mesela orda bizim dizi çok şanslı :) ve bizim ufak kız onların ufaklığından daha sempatik :)

birde orda ölen köpek değil ördek? bizim kültürde ördek sevgisi pek gelişmemiş o yüzden ördeğin yerine köpeği sokmuşuz konuya :)

bizde girişi sıkı tutmuşlar iki bölümü tek bölüme sığdırmışlarki seyirciyi anında kapsınlar diye ama bundan sonra tam tersi olur onların her bölümünden bizimkiler 6 bölüm çıkarır yoksa uzun vadeli hikaye uyduramazlar :)

şu kazma sapı gibi parlak katılmıştı son anda diziye umarım ikinci bölümde o ölüyordur:) o gazeteci kılıklı yuvarlak zeynebin peşinden ayrılmazsa güzelim diziyi mahfederler :)
Parlak kalıcı malasef, bişey olduğu da yok :T: ben de haberleri çıktığı zaman itiraz etmiştim hiç yakışmamiş. Orjinalinde ölen hayvan hamster değilmiydi(b) kafesli bişey oldugunu hatırlıyorum :F

Goncanin oyunculugu 10 numara.
Cansuyuda begendim. yarinki reytingleri merak ediyorum. buyuk bir yukselis bekliyorum.

Özetsiz başladı 😱 Starı açmasaydım kaçıracaktım. Saygısızlık resmen

Gıygıy müzik sesi bizde insanız 2 saat kafamızı mı şişireceksiniz!

Kızı neden anasına bi gıdım bile benzemez:F

Küçük kız kardeşi beğendim ama ablasını beğenmedim :X Cansu-nun güzelliğini kıskanıyor pis gacı :A

Ben Vahide Perçin'in öz kızına gıcık oldugum için yazayadım dedim :X Siyah saçlı olan kız Vahidenin öz kızıymış hiç benzemiyor anasına:/
ha evet ya ben o kismi hic dusunmedim. gecen hafta gelinlik prova yapiyordu o sirada vahide percini dusundum ama vahidenin dizide oldugu aklimdan cikmisti. ilk bölumu tam izlemedim. vahide ilk bölumde varmiydi bilmiyorum.Evet o kizi. babasina cekmistir gerci babasida tatli.

Kızı neden anasına bi gıdım bile benzemez:F

Küçük kız kardeşi beğendim ama ablasını beğenmedim :X Cansu-nun güzelliğini kıskanıyor pis gacı :A
Küçük kizi biz göndrrdik kösem sultanimizin kiziydi büyüdü kendisi asli tandoğan oldu :A yani tabi seveceksin yoksa sen kimsin ey faruk :bağır: @Harunnn60

ha evet ya ben o kismi hic dusunmedim. gecen hafta gelinlik prova yapiyordu o sirada vahide percini dusundum ama vahidenin dizide oldugu aklimdan cikmisti. ilk bölumu tam izlemedim. vahide ilk bölumde varmiydi bilmiyorum.Evet o kizi. babasina cekmistir gerci babasida tatli.
İlk bölümde Vahide sadece son sahnede göründü, keşke koğuşta bş kaç sahne çekselermiş:X
Küçük kizi biz göndrrdik kösem sultanimizin kiziydi büyüdü kendisi asli tandoğan oldu :A yani tabi seveceksin yoksa sen kimsin ey faruk :bağır: @Harunnn60
Kösemde fark ettiremedi kendini burada parlayacak :A