25 Ekim 2016 Salı Reyting Sonuçları

Anne tam total dizisi diyenler nerenizle dizi İzliyorsunuz merak ediyorum.Son yillarin en AB dizilerinden biri Anne.Ama uyarlama olduğundan dizi süreleride bu durumdayken 15-20 bölüm sonra sacmalayabilir o ayrı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine tüm gruplarda zirvede yer almış. Üç grupta da zirveyi bırakması çok zor. Sezonun ilk üç bölümünde yeni yeni düşmanlar tanıdık. Önümüzde ki haftalarda aksiyon ve heyecan daha da artacak. Bu yüzden düşme şansı yok dizinin.

Anne dizisi beklediğimden iyi başlamış ve gayet iyi gitmiş. İlerleyen haftalarda belki AB grubunda zirveyi alabilir. Diğer gruplarda Eşkıya'yı geçme şansı yok.

Hayat Şarkısı ise üçüncü dizi konumunda. Bence oranları gayet yeterli, bu sezonu böyle tamamlayacaktır.

Anne ortaliği yakıp yıkıp geçmiş :Z
Uzun zaman sonra hatta TNS döneminde en iyi açılış yapan dizi TEBRİKLER...
@çiğdem- ne oldu pek bir keyfin yok düşlediğin gibi olmadi mi? :A
Sezonun şuan en iyi işi İçerde ve o dizi bile böyle başlamadı:X @xemrexxx ve @Aserat 'le de gün Bodrum Masalının gün değişikliği filan haberlerinden beridir hep demiştim Anne perşembe günü yayınlansa 8 reytingle açık ara yapar diye ama bu zorlu günde (EDHO güçlü bir dizi) buna rağmen AB ve Abc1'de 7.5 ile başlamiş. Tekrarlar da çok güzel gitmiş. Tekrarları da çok iyi gidecektir. Haftaya artacaktır:X

MERYEM BİZE GELECEK REYTİNG SONUCLARINDA BİZİ SAVUNMALISIN :A
Denize düşen yılana sarılır misali:A
Taşiyici anne ne yaaa? O tweeti atan diziyi izlemiş mi gerçekten :F

Hiç tartışmaya gerek yok forumcular Anne belli süreden sonra tıkanmaya başlar , daha önce söylediğim gibi salı günü iki dizi büyük dilim pasta yer birisi edho , diğeri Anne dizisi , Edho da darbe ve perde arkasını senaristler yazsın o zaman fark çok açılır gibi duruyor , Reytinglerde boşta olan seyirci Anne izlemiş bunu tartışmaya gerek yok , Edho seyircisinin izleyeceği tarzda dizi değil Anne , Uçurum şimdi olsa ne olurdu acaba çok merak ettim.

Hasancım bence bu dizi tıkanmayacak çok iyi ilerleyecek diye düşünüyorum ben😉

Sezonun şuan en iyi işi İçerde ve o dizi bile böyle başlamadı:X @xemrexxx ve @Aserat 'le de gün Bodrum Masalının gün değişikliği filan haberlerinden beridir hep demiştim Anne perşembe günü yayınlansa 8 reytingle açık ara yapar diye ama bu zorlu günde (EDHO güçlü bir dizi) buna rağmen AB ve Abc1'de 7.5 ile başlamiş. Tekrarlar da çok güzel gitmiş. Tekrarları da çok iyi gidecektir. Haftaya artacaktır:X

Darısı Vatanım Sensin'in başına artık. :A

hahaha @xemrexxx gelir sizin hakkınızdan ancak 3 gruptada geçme şansınız ihtimaliniz bile yok duvar gibi bir dizi 9-10 sabit reytinglerle geçmiş karşınıza 6-7 reytinglerle 2.cilik sevinci yaşayıp sene boyunca 1 yıldır geçecez diye nefes tüketiceksiniz halada konusuyorsunuz ayoll ben tartışmaların içinde yer almak istemiyorum oyüzden meryem bize gelsinde @xemrexxx i salacam üstünüze o gerekeni yapar :A :A :A

hahaha @xemrexxx gelir sizin hakkınızdan ancak 3 gruptada geçme şansınız ihtimaliniz bile yok duvar gibi bir dizi 9-10 sabit reytinglerle geçmiş karşınıza 6-7 reytinglerle 2.cilik sevinci yaşayıp sene boyunca 1 yıldır geçecez diye nefes tüketiceksiniz halada konusuyorsunuz ayoll ben tartışmaların içinde yer almak istemiyorum oyüzden meryem bize gelsinde @xemrexxx i salacam üstünüze o gerekeni yapar :A :A :A
Edhoda biri vurulmuştu geçen bölüm onun etkisi bu reyting:A Meryem en az 1 ay gelmeyecek ve 1.cilikten düşünce apar topar sokacaklar diziye:F ben hala size zaman veriyorum :A

Edhoda biri vurulmuştu geçen bölüm onun etkisi bu reyting:A Meryem en az 1 ay gelmeyecek ve 1.cilikten düşünce apar topar sokacaklar diziye:F ben hala size zaman veriyorum :A
Şunu kabul et bence bizim dahada yükselme ihtimalimiz var 10 gibi ama sizin 2-3 haftadan sonra düşüşe geçme ihtimaliniz var 5 falan :A :A :A

Şunu kabul et bence bizim dahada yükselme ihtimalimiz var 10 gibi ama sizin 2-3 haftadan sonra düşüşe geçme ihtimaliniz var 5 falan :A :A :A
Çünkü biz sınırlı senaryoya sahibiz:X 11 bölüm çeksek haftaya ve geri kalan 9 bölüm boyunca birinci biz oluruz reytingler böyle devam ederse:A Sende şunu kabul et iyi başladık :A

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz çok iyi sonuçlar almış. Haftaya daha da yükselir.

Anne dizisi iyi başlamış lakin düşüşü kaçınılmaz.

anne dizisi coşanze yapmış kısa sürede zirveyi alacaktır