25 Ekim 2016 Salı Reyting Sonuçları

Anne dizisi süper gitmiş. Edhoyu indirir İnşallah

Geçen sezon Edhoya karı kız meselesinden dolayı izletmiyordu bizimkiler. Bu sezon 180 derece dönerek diziyi izlemeye başladılar :A Bu sefer ben propaganda yapıyorum diziyi :A Ne olursa olsun hiçbir güç bana bu diziyi izletemez :A

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merak etme aga 2 haftaya seni de transfer ederiz :F Aksiyon başlıyor düşmanlar arttı :D

bugünün komedi bir gün olucağını biliyordum artık her salı eğlence çıktı bize @batuhankaralar :A :A :A

Dün ne dedim eşkiya totel ab gruplarında 9 abc1 10 alan bir dizi biz yine aynı oranlarımızı almışız anne ise diğer yayınlanan dizilerde iş olmadığından eşkiyadan kalan artık reytingleri toplamışlar annenin en fazla alacağı reyting totel 6 ab 7 dir diğer dizilerde iş olmayınca eşkiyadan artan reytingleri toplayıp en fazla alıcakları reytingle bailangıç yapmışlar totel ab de 2 şer abc1 de 3 er reytingi yemişler :A

Anne bize yakınlaşamaz bile 2.cilikte kendi kendilerine oynasınlar ben yapımcı olsam salı ve çarşambaya dizi koymam tamamen masraf kaybı verilen emeğe yazık :A

bugünün komedi bir gün olucağını biliyordum artık her salı eğlence çıktı bize @batuhankaralar :A :A :A

Dün ne dedim eşkiya totel ab gruplarında 9 abc1 10 alan bir dizi biz yine aynı oranlarımızı almışız anne ise diğer yayınlanan dizilerde iş olmadığından eşkiyadan kalan artık reytingleri toplamışlar annenin en fazla alacağı reyting totel 6 ab 7 dir diğer dizilerde iş olmayınca eşkiyadan artan reytingleri toplayıp en fazla alıcakları reytingle bailangıç yapmışlar totel ab de 2 şer abc1 de 3 er reytingi yemişler :A

Anne bize yakınlaşamaz bile 2.cilikte kendi kendilerine oynasınlar ben yapımcı olsam salı ve çarşambaya dizi koymam tamamen masraf kaybı verilen emeğe yazık :A

ilk bölümde eşkiya varken 2. oldularsa büyük başarıdır ve masraf kaybı değildir salı eşkiya var hiçmi dizi olmayacak yahu:F:F süper ratingler almış Anne dizisi tebrik ederim onu komedilik bir durum
yok ortada bence

Edho dizisini arada izliyorum tam fanı değilim , Anne dizisinden bu oranları beklemiyordum ilk bölümün etkisiyle bu kadar yüksek almış olabilir , ab ve abc grubunda aşırı yükselme yaşamaz tam total dizisi kusura bakmayın , edho dizisinden kimse anne dizisine kayma hevesini unuttun o iş zor , Kırgın çiçekler gibi sosyal mesajlar veren dizi asla olamaz bu arada kırgın çiçekler dizisine sürekli ağır dramatik sahneleri var diye eleştiri yağmuru yapan forumdakiler Anne dizisini pek beğenmiş çok ilginç siz o çocukların başarısını çekemiyorsunuz bu net şekilde ortada . Edho düşüş yaşaması zor , Bu türdeki mafya tipi dizilerini istediğiniz yöne çekme şansınız var.

ilk bölümde eşkiya varken 2. oldularsa büyük başarıdır ve masraf kaybı değildir salı eşkiya var hiçmi dizi olmayacak yahu:F:F
2.cilikte oynayacaklar diyorduk zaten salı çarşamba 3 grupta sağlamdadır iddialı diziler bu günlerde ancak yazık olur bu annemidir ninemidir başka gün zirve alabilirdi ama burda 3 gruptada sansları yok buda emeğe yazıktır :A

2.cilikte oynayacaklar diyorduk zaten salı çarşamba 3 grupta sağlamdadır iddialı diziler bu günlerde ancak yazık olur bu annemidir ninemidir başka gün zirve alabilirdi ama burda 3 gruptada sansları yok buda emeğe yazıktır :A

Çiğdem tüm oranlara baktım Anne dizisi çok iyi almış arada çok az farklar var
bence yazık falan değil güzel oranlar almışlar😉

Çiğdem tüm oranlara baktım Anne dizisi çok iyi almış arada çok az farklar var
bence yazık falan değil güzel oranlar almışlar😉
TOTEL 6 AB 7 en fazla alacakları reyting bu zaten diğer dizilerde iş yok eşkiyadan artan reytingleri toplamıslar sene boyunca 6-7 oranda 2.sırada giderler eşkiya 2 grupta 9 1 grupta 10 alan bir dizi 1.sıra şans ihtimalleri bile yok 2.sırada naptıkları beni ilgilendirmiyor :A :A :A

TOTEL 6 AB 7 en fazla alacakları reyting bu zaten diğer dizilerde iş yok eşkiyadan artan reytingleri toplamıslar sene boyunca 6-7 oranda 2.sırada giderler eşkiya 2 grupta 9 1 grupta 10 alan bir dizi 1.sıra şans ihtimalleri bile yok 2.sırada naptıkları beni ilgilendirmiyor :A :A :A

eşkiyadan artan ratinglerimi almışlar :F vay be ne diziymiş eşkiya yahu
valla ne dersen de çiğdem kesin konuşsada edhoda en ufak aksiyon düşüklüğünde
anne geçebilir edhoyu kesin konuşma hep yanılıyorsun bak:F

eşkiyadan artan ratinglerimi almışlar :F vay be ne diziymiş eşkiya yahu
valla ne dersen de çiğdem kesin konuşsada edhoda en ufak aksiyon düşüklüğünde
anne geçebilir edhoyu kesin konuşma hep yanılıyorsun bak:F
kızım sen safmısın biri totelde 6 biri 9 alıyor biri ab 7 biri 9 biri abc1 7 biri 10 alıyor biz düşmediğimiz sürece şansları yok düşmemizde 3 reyting falan kaybetmemiz lazım her grupta ayrı ayrı yanı deveye ip atlatmanız gerekiyor :A :A :A

kızım sen safmısın biri totelde 6 biri 9 alıyor biri ab 7 biri 9 biri abc1 7 biri 10 alıyor biz düşmediğimiz sürece şansları yok düşmemizde 3 reyting falan kaybetmemiz lazım her grupta ayrı ayrı yanı deveye ip atlatmanız gerekiyor :A :A :A
Kız içerdenin başlangıcını bile sollamış Anne :A

Her an her şey olabilir bu daha başlangıç :A

bak

total edho 8.90 almış
anne 6 almış
ab edho 9
anne 7.55

abc1 edho 10
anne 7.52 almış ve arada 2 ratingmi ne var buda çok değil çiğdem yapma allah
aşkına ilk bölüme anne çok iyi oranlar almış 🙂 bende diyorum edhoda aksiyon
düşsün anne geçer edhoyu

şükür tek ben değilm böyle düşünen:D

ilk yorumumda söyledimya cnm diğer dizilerde iş yok ayoll eşkiyadan artan reytingler totel 6 ab 7 falan anne onları toplamıs çünkü hayat şarkısımıdır hala neden devam ediyor anlamadığım dizide iş yok 7 alıyor olsaydı hayat şarkısı annede 4-5 reytingle başlardı :F

ilk yorumumda söyledimya cnm diğer dizilerde iş yok ayoll eşkiyadan artan reytingler totel 6 ab 7 falan anne onları toplamıs çünkü hayat şarkısımıdır hala neden devam ediyor anlamadığım dizide iş yok 7 alıyor olsaydı hayat şarkısı annede 4-5 reytingle başlardı :F

allahım bu kızın inadı beni öldürcek :F hayat şarkısı iyi oranlar alıyordu anne gelince
geçmiş iş olmasa bu kadar devam edermiydi hala artan rating diyo ya hayat şarkısı
seviliyorda devam ediyor ne demek niye devam ediyor

allahım bu kızın inadı beni öldürcek :F hayat şarkısı iyi oranlar alıyordu anne gelince
geçmiş iş olmasa bu kadar devam edermiydi hala artan rating diyo ya
bu tartışmalar sene boyunca devam eder eşkiyayı geçecez diye 1 yılınız böyle gider cnm geçince konusalım en iyisi 1 yıl aynı şeyleri söyleyemem çünkü imkansız birşey içindesiniz 1 yıl böyle ömrünüz gidicek geçecek geçecek diye :A :A :A

Anne muhteşem başlamış. 2. bölüm fragmanında duygusal bir kaç nokta olursa dizi uçar.:D
Eşkıya fanları da @denizz19 gibi olur.:A

bu tartışmalar sene boyunca devam eder eşkiyayı geçecez diye 1 yılınız böyle gider cnm geçince konusalım en iyisi 1 yıl aynı şeyleri söyleyemem çünkü imkansız birşey içindesiniz 1 yıl böyle ömrünüz gidicek geçecek geçecek diye :A :A :A

Yılınız derken çiğdem ben dün anneye bakamadım bile nerden yılım oluyor imkansız
birşeyin içindemi bu kadar eminsin yani:F:F

Anne muhteşem başlamış. 2. bölüm fragmanında duygusal bir kaç nokta olursa dizi uçar.:D

@Çiğdem- in dediğini okudunmu umut edho dan artan oylarmış bunlar:F

2. bölümde düşmesin de :F Edho ile Anne'nin hatta Hayat Şarkısı ile Anne'nin bile hedef kitleleri tamamen farklı, dizi 1-2 hafta Irmak bebeğin ekmeğini yer sonra çakılışa geçer :A