Vadi Sayfasında herkes paylaştı özellikle Alperen Zafer ( tanıyosan)nerden duydun hiç sanmıyorum ablacım ya
heh yıldırım ben anlatamadım sen anlat şu inatcıya![]()
Vadi Sayfasında herkes paylaştı özellikle Alperen Zafer ( tanıyosan)nerden duydun hiç sanmıyorum ablacım ya
heh yıldırım ben anlatamadım sen anlat şu inatcıya![]()
Vadi Sayfasında herkes paylaştı özellikle Alperen Zafer ( tanıyosan)
Denize düşen yılana sarılır misaliMERYEM BİZE GELECEK REYTİNG SONUCLARINDA BİZİ SAVUNMALISIN![]()
Taşiyici anne ne yaaa? O tweeti atan diziyi izlemiş mi gerçekten
Hiç tartışmaya gerek yok forumcular Anne belli süreden sonra tıkanmaya başlar , daha önce söylediğim gibi salı günü iki dizi büyük dilim pasta yer birisi edho , diğeri Anne dizisi , Edho da darbe ve perde arkasını senaristler yazsın o zaman fark çok açılır gibi duruyor , Reytinglerde boşta olan seyirci Anne izlemiş bunu tartışmaya gerek yok , Edho seyircisinin izleyeceği tarzda dizi değil Anne , Uçurum şimdi olsa ne olurdu acaba çok merak ettim.
Darısı Vatanım Sensin'in başına artık.Anne ortaliği yakıp yıkıp geçmiş
Uzun zaman sonra hatta TNS döneminde en iyi açılış yapan dizi TEBRİKLER...
@çiğdem- ne oldu pek bir keyfin yok düşlediğin gibi olmadi mi?
Sezonun şuan en iyi işi İçerde ve o dizi bile böyle başlamadı@xemrexxx ve @Aserat 'le de gün Bodrum Masalının gün değişikliği filan haberlerinden beridir hep demiştim Anne perşembe günü yayınlansa 8 reytingle açık ara yapar diye ama bu zorlu günde (EDHO güçlü bir dizi) buna rağmen AB ve Abc1'de 7.5 ile başlamiş. Tekrarlar da çok güzel gitmiş. Tekrarları da çok iyi gidecektir. Haftaya artacaktır
Denize düşen yılana sarılır misali
Taşiyici anne ne yaaa? O tweeti atan diziyi izlemiş mi gerçekten![]()
Senaryo reytinglerinw geçmicen ?Darısı Vatanım Sensin'in başına artık.![]()
Merak etme, o dizi de yuksek başlar. Perşembe en yüksek kaç alıyor ki?Darısı Vatanım Sensin'in başına artık.![]()
En çok izlenen dizi 4.78, 4.76 ve 4.83 ile Yüksek Sosyete olmuş geçen hafta. Yani 5 reyting alsak direkt zirvedeyiz.Merak etme, o dizi de yuksek başlar. Perşembe en yüksek kaç alıyor ki?![]()
hahaha @xemrexxx gelir sizin hakkınızdan ancak 3 gruptada geçme şansınız ihtimaliniz bile yok duvar gibi bir dizi 9-10 sabit reytinglerle geçmiş karşınıza 6-7 reytinglerle 2.cilik sevinci yaşayıp sene boyunca 1 yıldır geçecez diye nefes tüketiceksiniz halada konusuyorsunuz ayoll ben tartışmaların içinde yer almak istemiyorum oyüzden meryem bize gelsinde @xemrexxx i salacam üstünüze o gerekeni yaparAnne ortaliği yakıp yıkıp geçmiş
Uzun zaman sonra hatta TNS döneminde en iyi açılış yapan dizi TEBRİKLER...
@çiğdem- ne oldu pek bir keyfin yok düşlediğin gibi olmadi mi?
Sezonun şuan en iyi işi İçerde ve o dizi bile böyle başlamadı@xemrexxx ve @Aserat 'le de gün Bodrum Masalının gün değişikliği filan haberlerinden beridir hep demiştim Anne perşembe günü yayınlansa 8 reytingle açık ara yapar diye ama bu zorlu günde (EDHO güçlü bir dizi) buna rağmen AB ve Abc1'de 7.5 ile başlamiş. Tekrarlar da çok güzel gitmiş. Tekrarları da çok iyi gidecektir. Haftaya artacaktır
Denize düşen yılana sarılır misali
Taşiyici anne ne yaaa? O tweeti atan diziyi izlemiş mi gerçekten![]()
Edhoda biri vurulmuştu geçen bölüm onun etkisi bu reytinghahaha @xemrexxx gelir sizin hakkınızdan ancak 3 gruptada geçme şansınız ihtimaliniz bile yok duvar gibi bir dizi 9-10 sabit reytinglerle geçmiş karşınıza 6-7 reytinglerle 2.cilik sevinci yaşayıp sene boyunca 1 yıldır geçecez diye nefes tüketiceksiniz halada konusuyorsunuz ayoll ben tartışmaların içinde yer almak istemiyorum oyüzden meryem bize gelsinde @xemrexxx i salacam üstünüze o gerekeni yapar![]()
![]()
![]()
Şunu kabul et bence bizim dahada yükselme ihtimalimiz var 10 gibi ama sizin 2-3 haftadan sonra düşüşe geçme ihtimaliniz var 5 falanEdhoda biri vurulmuştu geçen bölüm onun etkisi bu reytingMeryem en az 1 ay gelmeyecek ve 1.cilikten düşünce apar topar sokacaklar diziye
ben hala size zaman veriyorum
![]()
Çünkü biz sınırlı senaryoya sahibizŞunu kabul et bence bizim dahada yükselme ihtimalimiz var 10 gibi ama sizin 2-3 haftadan sonra düşüşe geçme ihtimaliniz var 5 falan![]()
![]()
![]()