Abla baya fark yedik başta haliyle stresliydim. ss Şimdi toparladık gibi ama.![]()
Abla baya fark yedik başta haliyle stresliydim. ss Şimdi toparladık gibi ama.![]()
Kac oy kaldi kiz
İşte böyle oylarla gel bize cadaloz başı. ss
Aa kötü bir şey yok ki ondaAy Emre'den yaptığın alıntı resmen hayal kırıklığına uğrattı beni. ss Keşke 1 verseymişim sana. ss
9 oy kaldı şimdi vadikızında sıra yine özür dileyerek 1 vermişKac oy kaldi kiz![]()
Sanırım gitmeyeceğim beklediğim yüksek oylar var daha.cok heyecanli oldu
@Bully 1 oyla gidersen cok uzulurum
ben sana yuksek verdim pisman ettin beniHadi inşallah![]()
Bana mi yüksek verdin sezene verdin puaniben sana yuksek verdim pisman ettin beni![]()
hahahhaha anladin sen isteBana mi yüksek verdin sezene verdin puani![]()
çok değil 1 iyi şarkını daha saklasaydın buraya finalin garanti olurduElenirsem üzülürüm valla o kadar gelip de sonunda elenmekHer ne kadar beklediğim bir şey olsa da ucu ucuna gitmek kötü olur umarım elenmem
Gerçi bir yandan da iyi şarkı kalmadı resmen.ss Zamanında iyi şarkılara güzel puanlar gelseydi en kral şarkıları erken harcamazdım.ss
Pinhaniyle gökhan arasinda 1 puan var gibu9 oy kaldı şimdi vadikızında sıra yine özür dileyerek 1 vermiş
@vadikızı oyları
3.gökhan türkmen
2.sezen aksu
1.pinhani(düşük vermek istemedikçe sezen aksu beni
engelliyor özür dilerim ya)
@Çiğdem- sana umut verip eleyecek gibi beni de en başta baya strese soktu zaten sonuç nolursa olsun saldıralım bence cadıyaElenirsem üzülürüm valla o kadar gelip de sonunda elenmekHer ne kadar beklediğim bir şey olsa da ucu ucuna gitmek kötü olur umarım elenmem
Gerçi bir yandan da iyi şarkı kalmadı resmen.ss Zamanında iyi şarkılara güzel puanlar gelseydi en kral şarkıları erken harcamazdım.ss
deme öyle. degildir umarimPinhaniyle gökhan arasinda 1 puan var gibu![]()
1 iyi şarkıyı saklasaydım çok daha erken elenirdimçok değil 1 iyi şarkını daha saklasaydın buraya finalin garanti olurdu![]()