Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Elenirsem üzülürüm valla o kadar gelip de sonunda elenmek :F Her ne kadar beklediğim bir şey olsa da ucu ucuna gitmek kötü olur umarım elenmem :A

Gerçi bir yandan da iyi şarkı kalmadı resmen.ss Zamanında iyi şarkılara güzel puanlar gelseydi en kral şarkıları erken harcamazdım.ss

Elenirsem üzülürüm valla o kadar gelip de sonunda elenmek :F Her ne kadar beklediğim bir şey olsa da ucu ucuna gitmek kötü olur umarım elenmem :A

Gerçi bir yandan da iyi şarkı kalmadı resmen.ss Zamanında iyi şarkılara güzel puanlar gelseydi en kral şarkıları erken harcamazdım.ss
çok değil 1 iyi şarkını daha saklasaydın buraya finalin garanti olurdu :A

@Çiğdem- sana umut verip eleyecek gibi beni de en başta baya strese soktu zaten sonuç nolursa olsun saldıralım bence cadıya :A

çok değil 1 iyi şarkını daha saklasaydın buraya finalin garanti olurdu :A
1 iyi şarkıyı saklasaydım çok daha erken elenirdim :F Albümde boş şarkı neredeyse yok hepsi bilindik şarkılar ama ilk haftalar baya düşük gidince taktik yaptık işte :A