sana 3 vermedigim icin pismanim. insallah 1 puanla elenmezsin
sana 3 vermedigim icin pismanim. insallah 1 puanla elenmezsin
Daha senin oyların da var tam puanı bana vermişindir inşallah benim yaptığım gibi.Nazar değdi resmen.ss Geldiğim gibi 2 tane 1 puan geldi![]()
Çigdem önce umut verdi gel de yorum yap diye ne hilekardir oNazar değdi resmen.ss Geldiğim gibi 2 tane 1 puan geldi![]()
Serdar olsa 3 puan verirdim ayıp ediyon.Sus bakayım hala konuşuyor utanmadan. ss
Bir de o var dimi.ss Beni kurtaracak oylar lazım banaDaha senin oyların da var tam puanı bana vermişindir inşallah benim yaptığım gibi.![]()
Pis çirkinella bir de hala Pihanni yazıyor.ssÇigdem önce umut verdi gel de yorum yap diye ne hilekardir o![]()
Resmen kendi ayagina sıkmış melun sedefci
Açıklanmadı ablacım bekliyorum senin güzel oylarını![]()
Saol canım tam puan içinBir de o var dimi.ss Beni kurtaracak oylar lazım bana
Elenirsen üzülürsün baya bir de benim şarkımı sen seçmiştin![]()
Rica ederimSaol canım tam puan için
Üzülürüm tabii final şarkım oldukça iddialıAy senin dediğin şarkısı söyledik işte gören de senden habersiz seçmişim sanır. ss
Haksız sayılmazNe diyor bu @Bully![]()
Abla baya fark yedik başta haliyle stresliydim. ss Şimdi toparladık gibi ama.seveceksin oylarımıı ama sende tersliyosun he beni ben seni destekliyom şurda
![]()
Fark-ı biz işteHaksız sayılmazAma ona bakarsan benim de sana 1 vermem gerekirdi dostluk her şeyden önemlidir
![]()
Ay ben sonucu bilsem yüksek vermezdim zaten onaŞenin su anda rakibin bully ama sen yuksek vermisin safoz![]()
Ay Emre'den yaptığın alıntı resmen hayal kırıklığına uğrattı beni. ss Keşke 1 verseymişim sana. ssFark-ı biz işte
Ay ben sonucu bilsem yüksek vermezdim zaten onaSana tam puanı verirdim dimi
![]()