Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Her ne olursa olsun Raci'nin Vadi eskilerini toplaması çöpçülüktür, art niyettir. Adamda nasıl bir kin varmış arkadaş kardeşi adliyelerde sürünüyor herifin şeyinde değil hala dandik dizisine eskileri toplayıp kardeşine çalım atma derdinde.

bunuda kardeşin kardeşine yapması çok ilginç kardeşsiniz ya bunu nasıl yaparsın

Her ne olursa olsun Raci'nin Vadi eskilerini toplaması çöpçülüktür, art niyettir. Adamda nasıl bir kin varmış arkadaş kardeşi adliyelerde sürünüyor herifin şeyinde değil hala dandik dizisine eskileri toplayıp kardeşine çalım atma derdinde.
İşte yapılacak yorum budur

Benim anlamadığım kafama takılan nasıl birşeydir ki bu konu kardeşler birbirine
küser ya

emincim ben soyadı çakır diye çıkardıklarını düşünmüyorum eğer öyle olsaydı
hemen çıkarırlardı görkemi görkem diziye devam etti ta kaç bölüm sonra diziden
ayrıldı😉

Abisinden aldıgım bilgi bu, üstelik zaten konular bu kadar derin olmamıştı o vakit. Eşkıya tutmaya baslayınca iyice derinleşti konular, Üstelik senaryoyu Cahit'e bırakıncada bu bahaneyle açıkcası kıskandıgını düşünüyorum çünkü koca sezonda hep tek başına operasyona gitti Polat ile birlikte ( kendini yazdı ) ve harcadı Görkem Sevindik ( Pusat ) karakterini. :)

Abisinden aldıgım bilgi bu, üstelik zaten konular bu kadar derin olmamıştı o vakit. Eşkıya tutmaya baslayınca iyice derinleşti konular, Üstelik senaryoyu Cahit'e bırakıncada bu bahaneyle açıkcası kıskandıgını düşünüyorum çünkü koca sezonda hep tek başına operasyona gitti Polat ile birlikte ( kendini yazdı ) ve harcadı Görkem Sevindik ( Pusat ) karakterini. :)

Necati şaşmazmı kıskanacak üstelik kardeşini kıskanacak sana birşey diyim mi
13 yıl devam eden diziyi devam ettirmek bir yetenektir necati şaşmazda bu olmasa
devam etmezdi raci ayrılınca dizi kaç sezon devam ettiren adammı kıskanacak:F
yapma ya

Necati şaşmazmı kıskanacak üstelik kardeşini kıskanacak sana birşey diyim mi
13 yıl devam eden diziyi devam ettirmek bir yetenektir necati şaşmazda bu olmasa
devam etmezdi raci ayrılınca dizi kaç sezon devam ettiren adammı kıskanacak:F
yapma ya

Yalnız mesajı dikkatli okusan iyi olurdu abla :) Cahit kıskandı diyorum ben mesajda. Necati Şaşmaz ağabey'in zaten kıskanma imkanı yok. Sadece Çakır soyadı oldugu için çıkarmak zorunda kalmış olabilir.

Yalnız mesajı dikkatli okusan iyi olurdu abla :) Cahit kıskandı diyorum ben mesajda. Necati Şaşmaz ağabey'in zaten kıskanma imkanı yok. Sadece Çakır soyadı oldugu için çıkarmak zorunda kalmış olabilir.

ay pardon ben necati kıskandı diye okumuşum ben çakır diye çıkardığını düşünmüyorum
ya zaten senaryoyu cahitin yazması hataydı

ay pardon ben necati kıskandı diye okumuşum ben çakır diye çıkardığını düşünmüyorum
ya zaten senaryoyu cahitin yazması hataydı

Orası öyle Cahit kertenkelesi bu :) Zamanında senaryoda pek yer verilmeyince kendisine , Şimdi kendini şaha kaldırmaya çalıştı..

Ben öyle düşünüyordum açıkcası abiside onaylayınca :)

Orası öyle Cahit kertenkelesi bu :) Zamanında senaryoda pek yer verilmeyince kendisine , Şimdi kendini şaha kaldırmaya çalıştı..

Ben öyle düşünüyordum açıkcası abiside onaylayınca :)

aynen darbe dizisi gelecekse gelecek inşallah sağlam senaristler olması lazım ki
darbe öneml bir konudur ve Necati Şaşmaz asla cahite yazdırmaz zaten😉

CvTR9W-XEAAxqem.jpg:large

Vadiye yapılan şu saldırı yapılan algı operasyonuna bakın yazık resmen bitirmeye çalışıyorlar

Vadiye yapılan şu saldırı yapılan algı operasyonuna bakın yazık resmen bitirmeye çalışıyorlar
kim bitirebilir aga onları gömeriz hepsini rahat ol ilk tanıtım çıktığı anda cümle alem gömülecek
ki vadinin arkasında ciddi destek var