Hayırlı Cumalar kardeşim videolarını bekliyoruzHayırlı cumalar herkese. Kara sevdamız
iyi geceler hayırlı cumalar aga. vadinin saati değişmiş haberin var mıHayırlı cumalar herkese. Kara sevdamız
Eline sağlık aga çok iyi olmuş [emoji106]Gece yapayım dedim sabah bitti anca Sahneleri kese kese kendimi kesecektim sonunda Umarim beğenirsiniz
pusatta yakında o dandik diziye transfer olacak belli;
Hak ediyolar adami sen dandik senaryo yazarsan adam kacar elindenpusatta yakında o dandik diziye transfer olacak belli;
pusatta yakında o dandik diziye transfer olacak belli;
Eline sağlık aga çok iyi olmuş [emoji106]
Görkem Sevindik katıldı Edho'ya Diyecek birşey yok abisiyle görüştügüm zaman gerçekten haksızlık yaptıklarını söyledi ve sırf soyadı Çakır diye çıkarmışlar öyle yaparlarsa oda gider Edho'ya Cahit bey çok yanlış yazdı senaryoyu çok saglam oyuncuyuda kaptırdı böylelikle , Mezar sahnesi bile gösterilmedi
eyvallah sagolun
Necati Saşmaz, ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi.
http://www.posta.com.tr/necati-sasmaz-a-kurtlar-vadisi-darbe-sorgusu-haberi-1236385
Anlamazlar pana ya illa ki pok atılacak ya yurüsun gitsin ben böyle saçmalık görmedim kavgalı ayrıldığı kardeşinin ağızlarına alamadikları kurtlar vadisi nde kilm varsa toplamaya devam ediyorlar insanda biraz iş etiği oluremincim ben soyadı çakır diye çıkardıklarını düşünmüyorum eğer öyle olsaydı
hemen çıkarırlardı görkemi görkem diziye devam etti ta kaç bölüm sonra diziden
ayrıldı😉
Anlamazlar pana ya illa ki pok atılacak ya yurüsun gitsin ben böyle saçmalık görmedim kavgalı ayrıldığı kardeşinin ağızlarına alamadikları kurtlar vadisi nde kilm varsa toplamaya devam ediyorlar insanda biraz iş etiği olur