Reis Filmi IMDb'de Rekor Kırdı!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,077
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Dünyanın en ünlü sinema sitesi İmdb, bu yıl vizyona girecek olan, tanınmış bir ünlünün hayatını ele alan propaganda filmi "Reis"in konusu kısmında ilk başta "diktatör" kelimesini kullanmış fakat sonradan değiştirmişti.
imdb-erdogan-i-diktator-olarak-tanimladi-reis-in-puani-1.4-1476610457.jpg

Bununla birlikte filmin puan kısmının halka açılması sonucu rekor sayılabilecek bir başlangıç yapan film, Bottom 100 liderliğine (En kötü 100 Film) göz kırptı.

Şimdilik 3000 küsür kişinin oy kullanmış olduğu filmin başlangıç puanı tam tamına 1.4
Böylelikle IMDB'de en kötü açılış yapan filmlerden biri olarak tarihe geçti.

Bilindiği üzere şu an Imdb'de yeryüzünün gelmiş geçmiş en kötü filmi olarak Bottom 100 birinciliğinde 19 bin kişinin oyları sonucunda 10 üzerinden 1.7 puan ortalamasına sahip bir başka yerli propaganda filmi Kod Adı Koz bulunmakta. Reis filmiyle birlikte Kod Adı Koz'un ilerleyen günlerde tahtını kaybedip kaybetmeyeceği ise merak konusu oldu.

"Kıskanıyorlar beni" diyen Nagihan tepkisi bekliyorum CB ve yandaşlarından.:A

Bu taraflı haber değil de nedir? @OzaN @mrt-06 @Bully

Propaganda filmi diktator falan burada soyleyecegim cok sey var...

Propaganda kelimesi hakaret mi? Filmin propaganda filmi olduğunu yönetmeni bile inkar etmiyordur. Diktatör olayı ise ımdb ile alakalı geçtiğimiz günlerde birçok sitede haber olmuş önemli bir ayrıntı. Tarafsızlıkla sansürcülük arasında ince farklar var.

Eeey IMDb sen kimsin ya? Bizim puanımızı üç beş site değil millet verir millet! Bu millet ne büyük millet ya. Neyse ne diyorduk? Ha 15 Temmuz. Destan yazd...

Bu propaganda filmlerin yayınlanması rezalet sinemaya hakaret.

Bu vemaatciler ve solcuların daha çekilmemiş bir filimde neden bu kadar korkuyor anlamakta zorlaniyorum ))

Bu filmi izlemek için tüm vatandaşlarımızı dışarıya çağırıyorum :)

Normal bir durum film sonucta kötü olabilir de bu duruma sanki Erdogan'i yikacakmis gibi sevinenler böyle basit seylerden medet umar hale gelmeniz ne bileyim enteresan biraz :A

IMDB de tıpkı Wikipedia gibi istediğini yazabiliyorsun. Bu diktatör olayı da o yüzden. Düşük puan alması da hater işi. Film berbat da olabilir ama bu oyları verenler filmi değerlendirip vermiyor ki.