Bizim Foruma Dair - 4.Bölüm | ozgur2113

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
upload_2016-10-15_13-0-28.jpeg

@ozgur2113 ün geçen sene katıldığı bölüm için tıklayınız.

MayısKralı: Ozgur2113'ü stüdyomuza Emre Kaya-Yapboz
şarkısı eşliğinde çağırıyor ve gelince hoş geldin deyip Kendini biraz bize tanıtır mısın? sorusuyla başlıyoruz. :D

ozgur2113: Adımı zaten bilmeyen yoktur :D Diyarbakır'da yaşıyorum. 18 yaşındayım. 12.sınıfa gidiyorum, yani bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bu yüzden de baya yoğunum son zamanlarda. :D

MayısKralı: Forum dışında günlük hayatta nelerle meşgulsün? Hobilerin neler?

ozgur2113: Forum dışında arkadaşlarımla dışarıda takılırım genelde, baya sosyal bir insanım. Çok sık sinema ve tiyatroya giderim ama şu sıralar okul ve dershane tüm vaktimi çalıyor. :A Onun dışında bir şeyler yazmayı çok severim. Canım sıkıldıkça bir şeyler karalarım. Birkaç yıldır da hikaye ve kısa film senaryoları yazıyorum. Ayrıca müziğe karşı baya ilgim var, şarkı söylemeyi çok severim. Kısa bir süredir de bağlama çalıyorum. Böyle :X

MayısKralı: Üniversite sınavına gireceksin ve hedefin neler?

ozgur2113: Aslında benim hedefim uzun zamandır belli. Liseye başladığımdan beri oyunculuk istiyordum. Bunun için konservatuarların yetenek sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde YGS-LYS ile alan bir bölüm okumam gerekiyor. :D Ailem önce düzgün bir mesleğim olmasını istiyor, onları ikna etmem baya zor oldu. :F Bu yüzden şimdi kendi bölümümden (eşit ağırlık) Psikoloji ya da PDR istiyorum. Ama matematiğim fazla iyi olmadığı için de alternatif olarak sözelden Halkla İlişkiler-Reklamcılık ya da Sinema-Televizyon okumayı düşünüyorum. :F

MayısKralı: Sınavlar bitince gelecek misin foruma? :D

ozgur2113: Tabiki de geleceğim. Forumu gerçekten çok seviyorum ve Haziran'da kesin olarak dönmeyi düşünüyorum. :D

MayısKralı: Foruma ne zaman,nasıl ve niçin üye oldun?

ozgur2113: Foruma çoğu kişi gibi ben de reyting sonuçlarına bakmak için girdim. Daha sonra bir üye olayım dedim ve 2011 yılında üye oldum. Bir süre sadece ne var ne yok diye baktım. Yorum falan çok az yapardım. Tam aktif olmayı düşündüm ki, o zamanlar da ayrı bir sınav stresim vardı, (SBS'ye hazırlanıyordum) ailem de interneti kapattı. :F Bir süre giremedim ama 2012'den beri forumdayım ve iyi ki buradayım diyorum. :X

MayısKralı: En sevdiğin PERA şarkısı ?

ozgur2113: Pera, benim için özel bir grup. Telefonumda baya şarkısı bulunuyor. Ama en sevdiğim şarkısı 'Kimseler'. :)

MayısKralı: Sedef Avcı sevgin nereden geliyor :A

ozgur2113: Sedef Avcı sevgim, Yaprak Dökümü'ne dayanıyor. :A Evet, baya uzun biliyorum. :F O zamanlar YD'de konuk oyuncuydu, gördüm ve ne tatlı bir kız dedim. Daha sonra çok sevdiğim Menekşe ile Halil'de denk geldim ve kendisiyle ilgili internette biraz araştırmalar yaptım. Bu iki projede tam olarak, aşırı bir hayranlığım yoktu ama Ezel'den sonra hiç çıkmadı hayatımdan diyebilirim. :A Uzun zamandır takip ediyorum her işini. Filmlerini, dizilerini defalarca izlemişimdir. Doğallığı, samimiyeti, magazinde çok yer almaması, sade bir hayatı, evliliği, ailesi... Kısaca her şeyiyle benim için örnek bir isim ve onu çok seviyorum. Onunla bir gün tanışacağım :Z

MayısKralı: Tanışma faslı için bu kadar yeter bence :D Foruma dair konuşalım azcıkta :ZAserat'ın dizileri mi benim dizilerim mi :A

ozgur2113: Zor bir soru :A Aserat'ın önceki dizilerini pek sevmezdim açık konuşmak gerekirse. Sadece son işi Aşkın Peşinden hoşuma gitti, kendini baya geliştirmiş bence bu konuda ki bu yüzden senaryosunda ufak dokunuşlarım oldu. Senin dizilerini de öyle pek okuyan biri değildim ama sen de kendini hikaye konusunda geliştirmişsin. :X O yüzden tek bir isim söylemek istemiyorum. :A

MayısKralı: Iyy pis.ss MusicSurvivor'a katılacak mısın :A

ozgur2113: Mehmet Erdem ile katılacaktım bu sezon ama olmadı. :A Zaten yakın zamanda ayrılacağım için katılamam. Benim Albümüm katıldığım son yarışma, bu da son sohbetim oluyor bu yüzden. :A

MayısKralı: Kara Çocuk diyorlar sana ne düşünüyorsun :F

ozgur2113: İlk olarak @denizz19 söyledi bunu. :A Esmer olduğum için böyle bir şey bulmuş ama sevdim açıkçası. :F Aklıma sürekli Cennet Mahallesi geliyor öyle söyleyince. :A (@mrt-06'ya selam olsun :A)

MayısKralı: xemrexxx'in bitmek bilmeyen çenesini neye bağlıyorsun? :A

ozgur2113: Emre'nin çenesini bir şeye bağlayamıyorum malesef. :F Allah bir çene vermiş, gerisini koyvermiş resmen. :A Bir konudan başka bir çıkarıyor, olmadık şeyler söylüyor şaşırıyoruz biz de. :A

MayısKralı: Forumda seni en çok kim güldürüyor :A

ozgur2113: @Pompy'nin yorumları çok güldürüyor beni. :F Çoğu zaman anlamasam da güldürüyor yani. :A Ayrıca @destere ve @xemrexxx (maalesef :A) de güldürüyor. :A Son olarak canım @mrt-06'nın yorumları, laf sokmalarına baya gülüyorum. :Z

MayısKralı: Forumda engellediğin/görmezden geldiğin bir üye var mı varsa kim :A

ozgur2113: Hiç öyle biri olmadı. :D Engellemek için çok büyük kavgalı olmam gerekiyor ama kimseyle öyle büyük kavgalar yaşamadım. :D

MayısKralı: Sen mi daha iyi FOX çu sokak sanati mi? 😛

ozgur2113: Tabi ki de ben. :A @sokak sanati yokken buralar bana emanetti hep. :A Eskiden daha fanatiktim bilenler bilir. :F Ama hala da severim FOX'u :bhr: :A

MayısKralı: Diss butonunuz gelmesi iyi mi olmuş kötü mü?

ozgur2113: Bence iyi oldu. :A Yani özellikle son zamanlarda diss'leşmek eğlenceli oldu bazı konularda. :A

MayısKralı: Fav10'un en gereksiz forumu neresi hiç uğramıyorum dediğin :F

ozgur2113: Gereksiz bir kısım görmüyorum forumda. :D Canım sıkıldıkça her bölüme bakarım eğlencesine. :F

MayısKralı: Şimdi hakkında ne düşünüyorsun bölümüne geçeceğiz :A Bu bölümde 10 üye yazacağım sen onlar hakkında 3-4 cümle yazacaksın :F

MayısKralı: MayısKralı :bhr:

ozgur2113: Son zamanlarda baya yakın olduk seninle. :A Gerçekten çok içten, samimi bir insansın. :X Yıldızlar Yarışıyor'u yarım bırakmayaydın iyiydi.ss :A Yazdığın dizilerle ve bu programla forumun ilgi alanlarından biri olan senaryo bölümüne bence yeni bir renk getirdin :A Kısaca iyisin ve çok seviliyorsun. :Z Forumdan gittiğimde özleyeceğim insanlardan biri olacaksın. :D

MayısKralı: mrt-06

ozgur2113: Atacan... Atacan benim bu forumda en çok konuştuğum, en sevdiğim ve en çok anlaştığım insanların başında geliyor. Yeri geliyor dertleştik, yeri geldi güldük, bir sürü şey konuşmuşuzdur. :D Onunla konuştukça birçok ortak noktamızın olduğunu fark ettik ikimiz de. Gerçekten çoğu yönümüz neredeyse aynı. :D Foruma katkısı da oldukça fazla, çok başarılı bir isim. Uzun bir zaman yoktu ve yokluğu çok belli oluyordu. Umarım bir daha hiç gitmez. Onu da özleyeceğimi belirtmek isterim. :Z

MayısKralı: Yiğitt

ozgur2113: Yiğit de benim canlarımdan biri. Yaklaşık olarak 1 yıldır aralıksız olarak konuşuyoruz. :D O sohbetlerimizde öyle komik anlarımız oldu ki. :D Aşırı komik ve iyi bir insan Yiğit. :ZForumdaki en farklı kişiliklerden biri bence, oldukça neşeli bir insan. :D Foruma verdiği emekler çok fazla. Özellikle şu 1 senedir neredeyse her an emek verdi. Umarım o da kısa sürede döner ve eskisi gibi konuşuruz. :Z

MayısKralı: Aserat

ozgur2113: Iyy pis Aserat :A Son zamanlarda onunla da samimi oldum. :D Her ne kadar bazı konularda yeri geldiğinde tartışsak da sevdiğim isimlerden. :A Dizilerine ve yarışmalarına zorla etiketlemesi olmasa iyi çocuk aslında. :A Bazen gıcık olduğumu falan söylüyorum ona ama şakasına söylüyorum tabi. :F Bu arada bence kesinlikle bilgisayarın başından kalkmıyor. :A Her konuyu açıyor pis şey.ss Neyse bu kadar takılma yeter, sevdiğim ve iyi anlaştığım isimlerden biri. :D

MayısKralı: Billy Kane

ozgur2113: Ooo eski FOX’culardan Billy Kane demek. :A O da sevdiğim ve iyi anlaştığım kişilerden. :D Ortağım bir kere. :A Geçen sene forumda yazdığımız Tatlı Küçük Üyeler sayesinde daha da yakın olduk, gerçekten çok iyi bir insan. Onunla da zevklerimiz neredeyse aynıdır. :D

MayısKralı: Bully

ozgur2113: Bully demek: A Bully için anlatacak çok şey var aslında. İlk zamanlardan beri en iyi anlaştığım kişilerden biri o da. :D Her konuda konuştuğum bir isim. :D Her konuda da destek ve yardımcı olmuştur bana. Moderatör olma konusunda beni desteklemişti mesela, olduğumda da ilk tebrik eden isimlerden biriydi. :D Onunla çok sohbet ederiz. :D En çok sevdiği şey de sanırım benimle uğraşmak. Özellikle en hassas olduğum konu olan Sedef konusunda çok laf söyler, çok uğraşır benimle. :D Ama her şeye rağmen çok sevdiğim bir isim. :D

MayısKralı: EFE UYSAL

ozgur2113: EFE UYSAL son zamanlarda kendisini pek göremiyoruz ortak dizimiz olan No: 309 dışında. :Z Ama o da sevdiğim bir isim. Özellikle geçen sene MusicSurvivor zamanlarında baya konuşup sohbet etmiştik. :D İyi bir isim, her ne kadar Semih Öztürk’ü sevse de seviyorum. :A

MayısKralı: vadikızı

ozgur2113: vadikızı mı :A Forum dışında da iletişim halinde olduğum isimlerden biri, gerçekten çok temiz bir kalbi var. Sevdiğim bir isim, bir kere her şeyden önce büyüğüm ona asla saygıda kusur etmem. :D Bazı şeyleri kafasına çok taksa da, bazı şeylere çok alınsa da gerçekten iyi bir isim. :D Yalnız her hafta bana düşük puanlar vermese iyi biri :A Sadece Kenan İmirzalıoğlu zamanında ondan iyi puanlar aldığımı hatırlıyorum. :F İşin şakası bir yana, seviyorum ablayı. :A

MayısKralı: eskici

ozgur2113: Son zamanlarda o güzel esprileriyle dikkat çekiyor. :A Özelden öyle bire bir konuşmamız falan olmasa da o da çok sıcakkanlı ve iyi bir insan kesinlikle. :A Yarışmalarda kesinlikle çok iyi isimleri seçiyor Aslı Enver ve Uçurum gibi iki güzel yarışmacıyı seçmesi bile onu sevmem için yeterli bir sebep. :A

MayısKralı: Ay ona Aslı Enver'i ben seçtim hatta sahne bile yollamaya üşendiğinden sahnesini ben seçiyordum, o kadar iyi seçiyordum ki -5 ile bile hala yarışmada kalıyordu :F Peki ya pompy?

ozgur2113: Forumun reyizi. :A Geldiğim günden beri hep forumda olan nadir insanlardan. Senaryolarında bomba olmazsa olmazlarından, asla pes etmiyor ayrıca her şeye rağmen sürekli bir şeyler yazıyor. :D İyi de yapıyor, ilk zamanlar dediklerini hiç anlamazdım ama şimdi senaryolarını anlayabiliyorum. :F Bir de bazen çok komik yorumları oluyor. :D Arada bir ifade de kullanınca güzel oluyor. :D Pompy de sevdiğim isimlerden. :D

MayısKralı: Programa katıldığın için çok teşekkürler. :X

Haftaya programımız maalesef yok, bu yüzden 2 hafta sonra @Çiğdem- ile @xemrexxx in aynı anda katılacağı programda görüşmek üzere! Sorularınızı özelden bekliyoruz :X

@mrt-06 @ozgur2113 @pompy @vadikızı @EnveR @denizz19 @papuleoo @gözlemci @eskici @Felon @Yiğitt @ozgur2113 @efe UYSAL @Bully @sokak sanati @çiğdem- @xemrexxx @Tzira @Aserat @GunesinOglu @turkuazz @DarkLeqenD @sürgünüm @dizi kolik @OzaN @Ahmad @Harunnn60

Son düzenleme:
Güzel bir sohbet olmuş adam daha 18 yaşında abisi yaşındayım keratanın. Kara çucuğum benim. :D Özgür candır. :A

çok samimi bir sohbet olmuş @ozgur2113 forumun sembol isimlerinden sayılır zaten kısa bir ara vericek foruma çok uzatmadan gider gelir umarım :bhr:

evet diğer bölüm @MayısKralı reytingleri patlayacak çünkü @xemrexxx in kafasına canlı yayında oklava geçiricem sakın kaçırmayın :A :A :A
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @cookies @Harunnn60
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Benim hakkımda güzel yorumlar yapmazsan ben asıl oklavayı kafana geçiririm. :A

@ozgur2113 2014 yılında hukuk istiyordun şimdi fikirlerin değişmiş baya. :A Umarım istediğin bölümü kazanırsın. :bhr:

Güzel yorumlar için herkese teşekkür ederim :Z

Beni konuk olarak aldığın için de sana teşekkür ederim :Z @MayısKralı

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU