Bizim Foruma Dair - 4.Bölüm | ozgur2113

Sen elindeki gizli hazinenin değerini bilseydin 2.bölümde coşardın ama bilemediğin için ben de yorum yapmadım .ss

İlk bölüm konuğu olmadığın içinse @Yiğitt i almam lazımdı nasıl olsa format sahibi. :D

Yoğunluktan anca cevap yazabiliyorum ama konu ilk açıldığında Özgürün ismini görünce direk okumuştum. :bhr:

Güzel düşencen için teşekkür ederim ortağam. @ozgur2113 :Z

Sanada ayrıca teşekkürler beni sorduğun için. @MayısKralı :bhr:

Ellerine sağlık @MayısKralı, yine başarılı bir röpörtaj olmuş. @ozgur2113 de güzel cevaplar vermiş, ama en iyi kısmı tabii ki de benim hakkımdaki düşünceleri. Bu arada önceki dizilerimi sevmediğini bilmiyordum, çünkü bir kere bile yorum yaptığını görmemiştim. :A

Güzel bir program olmuş. Biraz daha yakından tanımış oldum @ozgur2113'ü. :D

Forumda pek fazla konuda karşılaşmadığımız biridir @ozgur2113 ama forumda sevdiğim ve gerçekten iyi biri olduğuna inandığım kişilerdendir. Yeri gelmişken söyleyeyim dedim. :D

Canım yorumun için çok teşekkür ederim, karşılıklı olduğunu biliyorsun. :bhr: @ozgur2113
Gayet keyifle okudum ama üye yorumları dışında kendi açımdan okuduklarım şaşırtıcı değildi zaten konuşmuştuk daha önce. :A

Emeğine sağlık. 😉 @MayısKralı

Güzel bir sohbet olmus güzel yorumlarin icin ayrica tesekkürler @ozgur2113 ve espirilerimi begeniyorsan güldürdün atmayi unutma forumun olmamis canavarlarindan kurtar beni :A

Baya hoş bir sohbet olmuş hepsini okudum , Pompy hakkında bende öyle düşünüyorum :) Buraların reyizidir aynı anda bombasız hayata hayat demeyiz :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU