Aynen çok sevimli bir hayvan.Ben içerde izlemiyorum
Ne güzel dili var lan
Simdi sen bana sor bakalim neden okudum attin diyeBöyle gıcık ol diye.
Ey bre gafil! Sen Sultan 4. Deniz ile nasıl böyle konuşursun tez kellesi vurula! @Çiğdem- götür şunu zindana akşama bizzat kellesini alacam!Ay bir de yeteri ka oy gelmedi diyor demek ki çok oy gelse sabah ezanina baglicak marul kafa kivircik salata pis.ss
benim midem bulanıyor öyle şeylere iştahım kaçıyor başka yerde paylaşAynen çok sevimli bir hayvan.
Ey Allah'ım nelerle sınıyorsun beniSimdi sen bana sor bakalim neden okudum attin diye
Cünkü okudumEy Allah'ım nelerle sınıyorsun beni
Neden okudum attın eskici arkadaşım?
Dilini görmedin mi? ne kadar tatlı. Aksine iştah açar bu hayvancağız.benim midem bulanıyor öyle şeylere iştahım kaçıyor başka yerde paylaş
@Yakamoz-Asi den oylar seni sevindiriyor .ss@vadikızı abla çok teşekkür ederim 2 puanın da bir harika.
sürüngenlerin televizyonda yada nette fotosuna bile bakamıyorum hele yılanların 3 gün kadar yemek yiyemiyorum yani düşünDilini görmedin mi? ne kadar tatlı. Aksine iştah açar bu hayvancağız.
Kertenkele sever misin pekisürüngenlerin televizyonda yada nette fotosuna bile bakamıyorum hele yılanların 3 gün kadar yemek yiyemiyorum yani düşün