TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet biraz yorumda buraya getirelim @mrt-06 :A @Yiğitt in @xemrexxx olayında itirafı çok doğru emre bizi ekliyorsa zaten bize laf atarak ekliyor bizde ona alf atarz ayrıca beğeni için yapıyor diyenler ben beğeni atmam ben güler geçerim :A :A

@Yiğitt in gizli hayranı var bu arada sanırım 2 haftadır övgüler geliyor çocuğa yok sakinleşmiş yok o olmazsa olmaz :A

@Bully kaanada buzdolabı demişler :A :A :A
Geçen hafta ergen dedi ne övgüsü :F

Ne gizlisi kız ben yazdım. Zorla yazdırdı.:A
Oha yok artık :D

gurubun kurucuları bizdik zaten doğru söyledin vlla :A :A :A
Aynen bunlar bize oynamışlar belli ki en iyisi biz terk edelim grubu ayrı bir grupçuk kuralım :A
Biz sizsiz daha güzeliz, olmasanız daha hoş olur. Yiğit, Atacan ve Umut aşkı :love1: @mrt-06 @sokak sanati

Geçen hafta ergen dedi ne övgüsü :F

Oha yok artık :D

Biz sizsiz daha güzeliz, olmasanız daha hoş olur. Yiğit, Atacan ve Umut aşkı :love1: @mrt-06 @sokak sanati
Şaka yapıyorum tabi ki. En içten hislerim onlar.:bhr: Bence de Çiğdem ve Kaana gerek yok.:A
hahah amaç @mrt-06 ya reyting olsun dedim :A

dün profilimde programının reklamınıda yapmıştım ama sanırım görmemiş çünkü nedense durum güncellemesi olmuyor yazdıklarım bir sıkıntı var :F

Connor;

tumblr_ny8nr9HyPU1uymm4uo2_500.jpg

Michaella

15370050444_12cb311b53.jpg

Laurel

htgawm.jpg

Analise

images (5).jpg

Ekip

images (3).jpg

Dizi her perşembe ABC'de. En favori yabancı dizide desteklerinizi bekleriz diye notta Düş @Çiğdem- :Z

Ekli dosyalar

• tumblr_ndlteze6kJ1u01e50o3_250.gif
    tumblr_ndlteze6kJ1u01e50o3_250.gif
    870 KB · Hit: 349
  • Perfect-Moment.gif
    Perfect-Moment.gif
    1,020.1 KB · Hit: 371