Helal be.Aman onun taktığı yok. Seni şampiyon falan yapmak istemiyor o sadece ben varım diye hırs yaptı. Ben her gün düşünüyorum bu çocuğu nasıl şampiyon yaparız diye.![]()
allah allah sende bu haftanın kötüsü gülşene bol puan vermeseydin @eskiciNe diyor yine Giresun delisi.Pinhani elenirse yarışmadan istifa ederim..
Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysunTipik deniz her yarışmada elenme riski taşıyınca sağ sola saldırır.![]()
ay resmen haklı çıktım son dirilişçi de 1 vermiş.ss evde kalmakla yetinme inşallah kaldığın evde tahta kuruları yer seni pis @vadikızı .ss paçoz.ss
Helal be.Hedef final, şampiyonluğa da hayır demeyiz bakalım.
![]()
allah allah sende bu haftanın kötüsü gülşene bol puan vermeseydin @eskici![]()
Zirveden sana selam çakarım.gecenin sonunda.Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysun![]()
Meluna bak ya iki dakika da satti biziJüri başkanı yanında senin. Sen rahat ol.Tüm jüri ortak düşünürüz yeri gelirse.
İnş. Canım.![]()
Sen daha çok çekecen elimden pis herif .ss Bu Arada arkadaşlar iyidir setine davet edildim @mrt-06 da duysun![]()
@sokak sanati teşekkürler iyi puanevet gelelim @sokak sanati na![]()
@sokak sanati oyları
Erkin Koray - 11 (Daha yüksek vermek isterdim)
Sezen - 11
Model - 11
Pinhani - 11
Gökhan Türkmen - 10 (Nakarat iyi)
Merve - 10
Gülşen - 9
Ezo - 8
Ziynet - 7
Burcu - 6
Meluna bak ya iki dakika da satti bizi![]()
sorun havalarda herkes hasta olmuş kulakları duymuyorbenim gibi sezene 1 veren cokmusdemekki sorun bende degilmis 😛
Dün #ÇareYok hasthagine en çok destek veren ya da güzel mesajlar atan 2 kişi dizinin setine gitme şansı yakalayacaktı. O 2 kişiden biri olmuşum çatla.Yerlere mop atıp çay mı dağıtacaksın hayırdır.![]()
sorun havalarda herkes hasta olmuş kulakları duymuyor![]()