hahah bune bee tarkanın isminemi umut bağlamışlar reyting için
hahah bune bee tarkanın isminemi umut bağlamışlar reyting için
Ne alaka be.hahah bune bee tarkanın isminemi umut bağlamışlar reyting için
bir komedi yetiyor bana vlla kiralık aşk koriş hepsine bedelNe alaka be.
Kız sen de Anıl İlter'i severdin izlesene.
Koriş baymadı mı artık. Peki ablacım sen bilirsin.bir komedi yetiyor bana vlla kiralık aşk koriş hepsine bedel
ne bayması ayoll kiralık aşktan sonra film bile çekilir onlaraKoriş baymadı mı artık. Peki ablacım sen bilirsin.
kanal d erler filme teklif yolluyabilir Küçük ağa sihirli ormanda başlıyabilirmiş d production ortaklıne bayması ayoll kiralık aşktan sonra film bile çekilir onlara
Koriş ve Neriman'a spin off çekebilirler ama film fazla olur.ne bayması ayoll kiralık aşktan sonra film bile çekilir onlara
Aşırı entrika mı? Bir tek Anıl İlter'in karakteri entrikacı yani İDK'daki Elif'in yerine geldi gibi oldu.Her türlü izler, devam etmesini isterim ama kusura bakmayın +18 esprileri ve aşırı entrikalarıyla Gani amca batırmış dizimizi. Banu Kiremitçi nerelerdesin? (
Aşırı entrika mı? Bir tek Anıl İlter'in karakteri entrikacı yani İDK'daki Elif'in yerine geldi gibi oldu.
Ama bazı esprileri ben de beğenmedim açıkcası özellikle baştaki Şahin K esprisi falan hoş değildi.
Benim de gözüm o eski evi aradı, ama bu kadar adamı da o eve doldurmak zor olurdu.Aynen ama Erkut antipatik olmuş izleyici Muratı seviyordu en azından burda Ceyda'da kötü yani aşırı kötülrr sevmedim onları Eski evleri daha iyiydi.
Benim de gözüm o eski evi aradı, ama bu kadar adamı da o eve doldurmak zor olurdu.
Hizmetçi kadın ayrılmaz umarım. Şu her dizide oynayan meşhur oyuncumuz.
Cidden Gülendam'ı ben de seviyordum o yeni çiftin yerine ikisi olabilirdi ama onların senaryosu bitmişti artık. Bu ikiliden bir şeyler çıkabilir.İki bölüme o eve geçerler yine. Gülendam'da çıkmasaymış keşke gözüm onu aradı umarım üçüncül vir genç çift getirirler. Mete ile Hilalde olabişir bu başta çıkanlar.
Cidden Gülendam'ı ben de seviyordum o yeni çiftin yerine ikisi olabilirdi ama onların senaryosu bitmişti artık. Bu ikiliden bir şeyler çıkabilir.
Genel olarak nasıl buldun?
Aynen, İDK'nın zaten ilk 15 bölümü harikaydı daha önce de dediğim gibi ilk 15 bölüm bence en iyi Kore uyarlmasıydı. Yani o düzeye ulaşması imkansız zaten ama yine eğlenceli ilerleyecek gibi, ilk bölüm bayağı hızlı geçti kötü de değildi fakat üsttede dediğimiz gibi bazı espriler fazla abartılı olmuş RTÜK ceza kesmez umarım.Genel olarak güzel ama bir İDK değil maalesef. Ama erken konuşmayayım belki güzelleşir daha.
Aynen, İDK'nın zaten ilk 15 bölümü harikaydı daha önce de dediğim gibi ilk 15 bölüm bence en iyi Kore uyarlmasıydı. Yani o düzeye ulaşması imkansız zaten ama yine eğlenceli ilerleyecek gibi, ilk bölüm bayağı hızlı geçti kötü de değildi fakat üsttede dediğimiz gibi bazı espriler fazla abartılı olmuş RTÜK ceza kesmez umarım.
Zaten Mediha götürüyor diziyi İDK'nın da son bölümlerinde Mediha götürüyordu. Kiralık Aşk'ın Korişi gibi olmazsa olmaz.Mediha'ya oynamışlar bölümde güldürüyor baya
Şahin K'ya kadar düştü mü diziAşırı entrika mı? Bir tek Anıl İlter'in karakteri entrikacı yani İDK'daki Elif'in yerine geldi gibi oldu.
Ama bazı esprileri ben de beğenmedim açıkcası özellikle baştaki Şahin K esprisi falan hoş değildi.
O adam kimdi ki yha?Şahin K'ya kadar düştü mü dizi