Show İlişki Durumu: Evli - Dizi Yorumları

Saçma bir düşünceymiş ablacım. .ss

Suratın çarşamba pazarına döndü daha ne kadar fırlatacaklar. :A Pazartesi'den beri fırlata fırlata bir hal olduk. Bu nasıl cümle oldu la. 😱
Çarşamba pazarına mı döndü yo :D ben gayet keyifliyim gün olur devran döner çark benden yana olur düştüğünüz dakikaları sabırla beklerim ben :A

Saçma bir düşünceymiş ablacım. .ss

Suratın çarşamba pazarına döndü daha ne kadar fırlatacaklar. :A Pazartesi'den beri fırlata fırlata bir hal olduk. Bu nasıl cümle oldu la. 😱
hahah aa bilemicem vlla zamanında kimse sorsam atacanın en az 5 fakesi var bu forumda diyordu :A :A :A

Komik değildi çok klişe bir söz :ss bölümümüz yıkılıyor bomba bomba :A
Her bölüm aynı atraksyonlar bir süre sonra yetmiyor, Yılanların Öcü de öyleyi her bölüm heyecan doruktu ama düştü ne demişler her gün aynı pilav yenmez. :D

Her bölüm aynı atraksyonlar bir süre sonra yetmiyor, Yılanların Öcü de öyleyi her bölüm heyecan doruktu ama düştü ne demişler her gün aynı pilav yenmez. :D
İzlemediğin bir dizinin şuan ne işlediğini bilemezsin. Aynı konuyu işlemiyoruz kaldı ki şu an yeni konular var Nazan Hanım olayı başladı şimdi de. Sonra yeni bir kız geldi ve ayrıca bu sezon Songül'ün babası da ortaya çıkacak. :A

İzlemediğin bir dizinin şuan ne işlediğini bilemezsin. Aynı konuyu işlemiyoruz kaldı ki şu an yeni konular var Nazan Hanım olayı başladı şimdi de. Sonra yeni bir kız geldi ve ayrıca bu sezon Songül'ün babası da ortaya çıkacak. :A
Cümlenin sonu bana yeterli cevap oldu. :A

Daha önceden de anneleri babaları ortaya çıktı yani değişik olan bir şey yok anlamında demiştim. :D

@Bully gördü ve hala benle arkadaş, istisnalar da var. :A
En önemli karakterin babası ortaya çıkacak ve ünlü bir isim seçilecektir bence. İlk sezondan beri adı çok geçti ve altı dolu dolu olmalı bence. :)