Şu saçma kanal da bize taktı İçerde'nin karşısına da Düğün Dernek'i koymuşlardı. Acun kendi çapında bana meydan okuyor.
Şu saçma kanal da bize taktı İçerde'nin karşısına da Düğün Dernek'i koymuşlardı. Acun kendi çapında bana meydan okuyor.
Survivor gelince İçerde yamulurŞu saçma kanal da bize taktı İçerde'nin karşısına da Düğün Dernek'i koymuşlardı. Acun kendi çapında bana meydan okuyor.
Yamuk olan senin suratındır doğru konuş bizle.Survivor gelince İçerde yamulur
Dikkat et de Sörvayvır geldiğinde senin Kırgınlarının saçı başı dağılmasınSurvivor gelince İçerde yamulur
Varoşsunuz eziklerYamuk olan senin suratındır doğru konuş bizle.
Geçen sezon etkileyemedi bizim izleyicimiz kalitesiz mi Survivor ile aynı olalım Ama içerde tam anlamıyla bu kitleye aitDikkat et de Sörvayvır geldiğinde senin Kırgınlarının saçı başı dağılmasın
Elim ayağım titriyor şuan. .ssVaroşsunuz ezikler
Geçen sezon etkileyemedi bizim izleyicimiz kalitesiz mi Survivor ile aynı olalım Ama içerde tam anlamıyla bu kitleye ait
Neyden ötürüYeni müzik çok güzel olmuş.
Elim ayağım titriyor şuan. .ss
Sana sinirlendim bizimle uğraşma.Neyden ötürü
Yeni müzik çok güzel olmuş.
3 gün sonra 10 reyting ve üzeri alarak sizi TOKAT manyağı yapacağız, neyse burayı kirletmeyelim Salı günü tartışırız bu konuyuNeyden ötürü
Düşman diziyi savunan herkese haddini bildiririmSana sinirlendim bizimle uğraşma.
Senaryoyu Ganimin aldığı her halinden belli oluyor.
7 reytinge düşmeyin deMüziği ben de beğendim
3 gün sonra 10 reyting ve üzeri alarak sizi TOKAT manyağı yapacağız, neyse burayı kirletmeyelim Salı günü tartışırız bu konuyu
hahah ayy onun kalemi tükeneli çok oldu cnm mürekkep takviyesiyle dayanmaya çalışıyorKız o nasıl beddua? 😱 Ayrıca arkasında GANİ MÜJDE - TÜKENMEZ KALEM var boru mu?
Aslında sen izlemesen mi acaba, izlediklerin malum bir bir batıyor; Kaçın Kurası, Arkadaşlar İyidir falan. .ss
@Bully sen de eski İDK izleyicisinin etiketlemeden olmaz.
Sen anca bana haddini bildirdiğini SANIRSIN.Düşman diziyi savunan herkese haddini bildiririm
7 reytinge düşmeyin de
Susturmam bile yeterSen anca bana haddini bildirdiğini SANIRSIN.
Sus kız sen Tükenmez kalem olsaysın da o kadar efsaneye imza atsaydın!hahah ayy onun kalemi tükeneli çok oldu cnm mürekkep takviyesiyle dayanmaya çalışıyor
Susmuyorum ki şuan sussam olmamışı verip konudan çıkardım.Susturmam bile yeter
MasacRE - batuhankaralar - Çiğdem tüm bu ezikleri susturdumSus kız sen Tükenmez kalem olsaysın da o kadar efsaneye imza atsaydın!
Susmuyorum ki şuan sussam olmamışı verip konudan çıkardım.
aaa @xemrexxx gibi konuştun 😱😱😱Sus kız sen Tükenmez kalem olsaysın da o kadar efsaneye imza atsaydın!
Susmuyorum ki şuan sussam olmamışı verip konudan çıkardım.
Hayatım sen öyle SANIYORSUN diyorum. Hepsi de gayet dilleri dışarda zehirlerini fırlatıyorlar.MasacRE - batuhankaralar - Çiğdem tüm bu ezikleri susturdum
Tövbe de Çikocum. .ss
bazen bu forumun sadece senden ibaret olduğunu düşünüyorumHayatım sen öyle SANIYORSUN diyorum. Hepsi de gayet dilleri dışarda zehirlerini fırlatıyorlar.
Tövbe de Çikocum. .ss
En azından bana karşı zehir atamıyorlarHayatım sen öyle SANIYORSUN diyorum. Hepsi de gayet dilleri dışarda zehirlerini fırlatıyorlar.
Tövbe de Çikocum. .ss
Saçma bir düşünceymiş ablacım. .ssbazen bu forumun sadece senden ibaret olduğunu düşünüyorum
Suratın çarşamba pazarına döndü daha ne kadar fırlatacaklar. Pazartesi'den beri fırlata fırlata bir hal olduk. Bu nasıl cümle oldu la. 😱En azından bana karşı zehir atamıyorlar