O kadar oldu mu 😱 İyi olan kazansın Esra ve Zuhal bizi bıraktılar bu yüzden Seda'yı bile destekleyebilirimEsra da kışın yükseliyor Özgürüm. Geçen sezon 6 reytinge çıkmıştı hatırlatırım.
Ama ATV ile Ay Yapım'ın arası açıldı deniyordu?
O kadar oldu mu 😱 İyi olan kazansın Esra ve Zuhal bizi bıraktılar bu yüzden Seda'yı bile destekleyebilirimEsra da kışın yükseliyor Özgürüm. Geçen sezon 6 reytinge çıkmıştı hatırlatırım.
Oldu tabiisi. Hatta tam zirvedeyken izin aldı işte o ara Zuhal boşluktan yararlanıp öne geçti, geçen bu analizimi bir konuda da demiştim hatta.O kadar oldu mu 😱 İyi olan kazansın Esra ve Zuhal bizi bıraktılar bu yüzden Seda'yı bile destekleyebilirim
Kenan atv'deHatta darbe videosunun baş aktörüydü. Kenan ay yapım'la da içerde dizisi erkeklere daha çok hitap ettiği için Ezel vari. Ne bilim ya şimdilşk keyfini sürüyorum transfer olunca keyfi kaçıyor yapımlarınEsra da kışın yükseliyor Özgürüm. Geçen sezon 6 reytinge çıkmıştı hatırlatırım.
Evet onları biliyorum hatta Esra'nın ağlarken konuştuğu video vardı Hacizler falan diyorduOldu tabiisi. Hatta tam zirvedeyken izin aldı işte o ara Zuhal boşluktan yararlanıp öne geçti, geçen bu analizimi bir konuda da demiştim hatta.
Eve yeni geldim altta hala şok açıklama yazıyor, bakalım ne diyecek? Az çok tahmin ediyorum zaten.Naz Zuhal'e geri dönmüş şok açıklamalarıyla @mrt-06
VTR'de "gittim, çünkü..." diyordu Seda'da da Naz'ın 1 yıldır ilişkisi var zaten dedilerEve yeni geldim altta hala şok açıklama yazıyor, bakalım ne diyecek? Az çok tahmin ediyorum zaten.
Her şeyin sebebi bu aslında.VTR'de "gittim, çünkü..." diyordu Seda'da da Naz'ın 1 yıldır ilişkisi var zaten dediler
Baha'ya sinirlenip gittim ama pişmanım dedi hımmmHer şeyin sebebi bu aslında.
14 ESRA EROL''DA ATV 16:23:44 19:00:06 2.64 16.21
18 EVLENECEKSEN GEL SHOW TV 15:25:09 18:16:20 2.10 15.16
32 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:19:52 19:00:09 1.28 7.93
Zuhal aklınca Evleneceksen Gel'den izleyici çalmaya çalışıyor anlamadık sanki. Gidip gelmiş lafa bak. İzledim ben de hala laf atma derdinde Zuhal, bilmeyen de reytinglerde zirvede sanır kimse onu çekemiyor sanır.Baha'ya sinirlenip gittim ama pişmanım dedi hımmm
Ama arada güzel laf sokuyor bazen sırf kime ne gönderme yapacak diye takip ediyorumZuhal aklınca Evleneceksen Gel'den izleyici çalmaya çalışıyor anlamadık sanki. Gidip gelmiş lafa bak. İzledim ben de hala laf atma derdinde Zuhal, bilmeyen de reytinglerde zirvede sanır kimse onu çekemiyor sanır.
Yalnız bu kadar güzel olamaz, tüylerim diken diken olmuştu.Ama arada güzel laf sokuyor bazen sırf kime ne gönderme yapacak diye takip ediyorum
Bu geçen sene Zuhal FOX'tayken olduğu için pek yorum yapmak istemiyorum Aman iyiki kurtulduk bu skandallardanYalnız bu kadar güzel olamaz, tüylerim diken diken olmuştu.
Bunun için Esra Erol RTÜK'e dilekçe vermiş, yakın zamanda böyle program program dolaşamayacaklar.eskiden baska evlilik programina katilani almiyorlardi. simdi ise baska programdan geleni ustunlukmus gibi yapip "bizimkisi daha kaliteli diye bize geldiler" demeye getiriyorlar
harika konusmus. sondaki hafif tehtid gibiYalnız bu kadar güzel olamaz, tüylerim diken diken olmuştu.
geçen kış ayında akşam üstü kar kıyamet eve gidiyorum ışıklar kaçmış baktım bu adamlar hala kahvede bir gaz lambası bulmuşlar tavuk gibi etrafına üşüşmüşler öyle duruyorlar dedim içimden varın evinize gidin hahha
Solcan ne ya Solmaz o.Işıklar kaçmış nedir yaa. Elektrik kesilmiş diyoruz biz ona Türkiye'de.
Zuhalde bir İzmirli Roman kız Solcan vardı şu şehit olayında haydi çal oynak bir şey diyen kız. Bende düşünüyordum bu kıza noldu diye? Seda'da gördüm. Bu ne be herkes bir yere geçiyor.
En hakikisi Hanife. Hiç bir yere gitmiyor.
Solcan ne ya Solmaz o.