Yeni mi olmuş? 😱İzdivaçlarda yeni transfer haberini ben veriyorum.
Zuhal Topal'daki Naz Seda Sayan'a transfer olmuş. @Forumdash @Yiğitt @dosimosi
Baha ile görüşmüyor muydu la o?
Yeni mi olmuş? 😱İzdivaçlarda yeni transfer haberini ben veriyorum.
Yeni mi olmuş? 😱
Baha ile görüşmüyor muydu la o?
Öyle miydi? @vadikızı bilmiyordum.
Baha ile baya olaylari oldu, Baha baya ciddi düşünüyordu ama.Naz işi başka yerlere sürüyordu hep.Ayrıldı bahadan bugün geldi sedaya ben çok şaşırdm valla
Baha ile baya olaylari oldu, Baha baya ciddi düşünüyordu ama.Naz işi başka yerlere sürüyordu hep.
Sedaya baya iyi tipler geldi. O gün İrem de.geldiydi .ss
Zuhalinkine hic denk gelmedim daha. Esraninkine bazen kanal degisince denk geliyorum. Sedaninkine gulmek icin bazen bakiyorum herkes birbirine talip oluyor komik oluyor.İzdivaçlarda yeni transfer haberini ben veriyorum.
Ahahaha Helal Seda'ya Zuhalin youtube sayfasında Naz şöyle yaptı böyle yaptı diye videolar vardı Esrada transfer yasak galiba Erkan Zahradan sonra Esradan kimse gidemez sanırımİzdivaçlarda yeni transfer haberini ben veriyorum.
Gerçekten futbol takımına döndü bu iş birbirlerinden oyuncu alıyorlar. Esra da arada kaybediyor mesela Mehmet yine Zuhal'e dönmüş. Adam Zuhal'e saydırdı saydırdı yine Zuhal'e döndü. 😱 Umut da Zuhal'e teşekkür ediyordu sizi çok seviyorum diyordu Esra'dan özür diledi çiçek verdi vs. Esra'ya geri döndü.Ahahaha Helal Seda'ya Zuhalin youtube sayfasında Naz şöyle yaptı böyle yaptı diye videolar vardı Esrada transfer yasak galiba Erkan Zahradan sonra Esradan kimse gidemez sanırım
En beteri Zahra ve Erkan yaa Umut ve Mehmet olayını tam bilmediğimden o olaylar sarmıyor beni de Erkan Zahra olayını baştan beridir bildiğim için tam bir rezalet oldugunu görebiliyorum Esra bunun anasını almanyadan mı ne getirdi ertesi hafta Zuhale geçmişler bir de anneyi tvye cıkarmışlarGerçekten futbol takımına döndü bu iş birbirlerinden oyuncu alıyorlar. Esra da arada kaybediyor mesela Mehmet yine Zuhal'e dönmüş. Adam Zuhal'e saydırdı saydırdı yine Zuhal'e döndü. 😱 Umut da Zuhal'e teşekkür ediyordu sizi çok seviyorum diyordu Esra'dan özür diledi çiçek verdi vs. Esra'ya geri döndü.
Zahra Erkan'ı Zuhal'de görünce ağızım açık kaldı, Esra onlara o kadar yardımcı oldu şaşırdım açıkcası ama buna karşılık Sevgi ve Çağrı'nın da Esra'ya geçmesi bir o kadar şaşırtıcıydı.En beteri Zahra ve Erkan yaa Umut ve Mehmet olayını tam bilmediğimden o olaylar sarmıyor beni de Erkan Zahra olayını baştan beridir bildiğim için tam bir rezalet oldugunu görebiliyorum Esra bunun anasını almanyadan mı ne getirdi ertesi hafta Zuhale geçmişler bir de anneyi tvye cıkarmışlar
Umut yuvasına geri döndü.Eskiden Esra'yı da Zuhal'i de savunurdum ah ah
Şimdi yesinler birbirini diyorum ne zaman baksam bir aday diğer programdakilere laf sokuyor Geçenlerde Erkan ve Zahra Esra'yı, Umut da Zuhal'i kötülüyordu
Mehmet de Zuhal'e döndüğünde özür dileyip yuvasına döndüğünü söylediZahra Erkan'ı Zuhal'de görünce ağızım açık kaldı, Esra onlara o kadar yardımcı oldu şaşırdım açıkcası ama buna karşılık Sevgi ve Çağrı'nın da Esra'ya geçmesi bir o kadar şaşırtıcıydı.
Umut yuvasına geri döndü.
Ne yüzle dönmüş.Mehmet de Zuhal'e döndüğünde özür dileyip yuvasına döndüğünü söyledi
İşte aynı taktiği yapmiş Zuhal Sevgi sezonun ilk haftası Zuhalde sonra Esraya geçmiş Sevginin öpüşme resimleri cıkınca heralde kızın imajını düzeltecekler sandım ama olay transferden ibaretmişZahra Erkan'ı Zuhal'de görünce ağızım açık kaldı, Esra onlara o kadar yardımcı oldu şaşırdım açıkcası ama buna karşılık Sevgi ve Çağrı'nın da Esra'ya geçmesi bir o kadar şaşırtıcıydı.
Umut yuvasına geri döndü.
Zaten bunla Ahmet'e zamanında sinir olmuştum bu videoları için Ama 22 Ağustostan beri tüm desteğimi çektim Zuhal Topal ve ekibindenNe yüzle dönmüş.
Artık sinir olmana gerek yok çünkü Zuhal Star'da battı. Ya Star demişken bu arada bugün aklıma geldi bizim ortak projemizi Star transfer etmez demi? @Forumdash Malum geçmişte Ezel örneği var.Zaten bunla Ahmet'e zamanında sinir olmuştum bu videoları için Ama 22 Ağustostan beri tüm desteğimi çektim Zuhal Topal ve ekibinden
Zuhal kışa doğru yükseliyorArtık sinir olmana gerek yok çünkü Zuhal Star'da battı. Ya Star demişken bu arada bugün aklıma geldi bizim ortak projemizi Star transfer etmez demi? @Forumdash Malum geçmişte Ezel örneği var.
İçerde? Etmez de ben Çetin Tekindor faktörü yüzünden atv'nin transfer edeceğini düşünüyorum. Dizinin ilk haberleri geldiğinde de söylemiştim Ezel gibi transfer olabilir diye. Kırgın da düştü zemin hazır 😱 Sezon ortası diziler transfer olmasın hatta hiç olmasınArtık sinir olmana gerek yok çünkü Zuhal Star'da battı. Ya Star demişken bu arada bugün aklıma geldi bizim ortak projemizi Star transfer etmez demi? @Forumdash Malum geçmişte Ezel örneği var.
Esra da kışın yükseliyor Özgürüm. Geçen sezon 6 reytinge çıkmıştı hatırlatırım.Zuhal kışa doğru yükseliyor
Naz da gitmiş zaten artık Hanife, Cansu, Melisa, Birkan, Deniz ve Baha üzerinden yürür Bir de yetim Kader
Ama ATV ile Ay Yapım'ın arası açıldı deniyordu?İçerde? Etmez de ben Çetin Tekindor faktörü yüzünden atv'nin transfer edeceğini düşünüyorum. Dizinin ilk haberleri geldiğinde de söylemiştim Ezel gibi transfer olabilir diye. Kırgın da düştü zemin hazır 😱 Sezon ortası diziler transfer olmasın hatta hiç olmasın