Show İçerde - Dizi Yorumları

Bölümü bitirdim ve diyeceğim odur ki olmuş bu iş. Daha Ezel'in 40'lı bölümlerindeyim bitirmedim ama kalite ölçütü olarak Ezel ayarına çıkabilir hikaye bu şekilde iyi işlenmeye devam ederse. Tek sıkıntı uzun süresi her Ay Yapım dizisinde olduğu gibi. Yahu yapmayın etmeyin 2 saat 20 dakika dizi mi olur bee. :A

Bölüm hakkında spoiler vermek istemiyorum bu yüzden sadece son sahneye sözüm olacak. Böyle son sahneler yapmaya devam ederlerse insanları kalpten götürürler. :A Baya iyi çekilmiş. Yönetmen Uluç Bayraktar zaten Ezel'in yönetmeni, adam çekim kalitesini belli ediyor net şekilde. Sürekli git gelli tempolu bir hikaye izleyeceğiz gibi duruyor. Duyguların bol bol değişime uğrayacağı yeni bir efsane gelmiş olabilir. Bakalım göreceğiz artık bunu önümüzdeki bölümlerden. :)

Oyunculuklar konusunda Çağatay Ulusoy gerçekten müthiş iş çıkarıyor. Abartılı olduğunu düşünmüyorum. Karakter yapı itibarıyla zaten öyle olması gerekiyor ve bunu çok çok iyi yansıtıyor. Aras Bulut da sağlam oyuncudur. O da duyguyu çok iyi yansıtıyor. Zaten Çetin Tekindor'a diyecek kelime yok, adam yılların üstadı. Ramiz Dayı gibi bol akıl oyununa sahip bir karakter değil, olması mümkün değil zaten. Daha düz bir karakter gibi duruyor şimdilik. Ama yaş ve performans bakımından o ayara yakın diyebilirim. Daha 2 bölüm oldu hepi topu. Çok daha üst düzey performanslar izleriz bu dizide, ona müsait bir hikaye var çünkü. :)

Müziklerden güzel olanlar da var ama çeşitlilik az gibi. Bu kadar uzun süreli bir dizide daha fazla çeşit müzik kullansalar iyi olur. Toygar Işıklı performansını artırır ve daha kaliteli müzikler de duyarız umarım. :)

Günün reyting sonuçlarını gören @denizz19 :A

giphy.gif

Konuyu sen açarsın artık @Aserat Deniz bu reytinglerden sonra forumu terk etmiştir muhtemelen :A

@Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar ben bu durumdan şikayetçi değilim öncelikli olarak bunu söyleyeyim. :D 3 kuşak reklam verdik ve siz 2,5 saat reklamsız gittiniz. Reklamlı düzene geçtiğinizde bu reytingleri alırsanız eğlenmeye başlayın. :D O yüzden ben şu an çok takmıyorum bu reytingleri korkaklığınızı bir kenara bırakıp dilerim reklam verirsiniz. :F

@Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar ben bu durumdan şikayetçi değilim öncelikli olarak bunu söyleyeyim. :D 3 kuşak reklam verdik ve siz 2,5 saat reklamsız gittiniz. Reklamlı düzene geçtiğinizde bu reytingleri alırsanız eğlenmeye başlayın. :D O yüzden ben şu an çok takmıyorum bu reytingleri korkaklığınızı bir kenara bırakıp dilerim reklam verirsiniz. :F
Özete de reklam mı konuluyor Deniz kıvırma şimdi :F Özetimiz bile 1 reyting içeride kabul et bence :D

Ne korkaklığı:F Reklamsız gittik yüksek reyting alıp bu hafta faiş bedelden reklamları kuşak kuşak yayınlacağız:A @mrt-06 ile birazdan toplantı yapıcaz... Kendisi şuan brunch partisi için hazırlıkları tertipliyor:F

ıyyyy klasik total harektler kendinden olmayanları komple aynı gruba koyma.ss biz bi kere kösem nurgül sulran han hazretleri gelene ka izliyoruz :A

AB ve ABC1'de İçerde'nin özetine, Düğün Dernek'e, Babam ve Ailesi'ne bile geçilmişler :F Reyting sonuçlarında şenlik var bugün kaçırmayın :A
bugünkü reyting konusundaki mesaj sayısı :

toplam mesaj sayısı : 400
denizz19 un konudaki mesaj sayısı : 250 :A :A :A

Özete de reklam mı konuluyor Deniz kıvırma şimdi :F Özetimiz bile 1 reyting içeride kabul et bence :D
Ben özetten mi bahsediyorum özet değil yeni bölüm ilgilendirir beni. :D Yani çok heveslenmeyin Show TV reklam düzenine geçtiğinizde düşeceğiniz gerçeğini değiştiremeyeceksiniz. :F Ayrıca hızlı giten atın anladın sen :A

Ne korkaklığı:F Reklamsız gittik yüksek reyting alıp bu hafta faiş bedelden reklamları kuşak kuşak yayınlacağız:A @mrt-06 ile birazdan toplantı yapıcaz... Kendisi şuan brunch partisi için hazırlıkları tertipliyor:F
Korkaksınız tabi. Yani haftaya reklamlı düzene bir geçin de neyin ne olduğunu görelim :F

ıyyyy klasik total harektler kendinden olmayanları komple aynı gruba koyma.ss biz bi kere kösem nurgül sulran han hazretleri gelene ka izliyoruz :A

Yardakçısın sen de ondan :F

Ben özetten mi bahsediyorum özet değil yeni bölüm ilgilendirir beni. :D Yani çok heveslenmeyin Show TV reklam düzenine geçtiğinizde düşeceğiniz gerçeğini değiştiremeyeceksiniz. :F Ayrıca hızlı giten atın anladın sen :A
Bak Ranini teyzeciğim ne diyor 3.bölümde 10+ reyting yakın bence :F

Bak reyting konusundaki KÇ izleyicilerinin ruh hali böyle olacak :A

tumblr_nu6yymrQ9I1ty9arco1_250.gif

bence @denizz19 @Çiğdem- e saldırmalı saçını başını yolmalı neticede onun gibi parlakçılar bıraktı diye kırgınlar düştü:A
Şimdi @Çiğdem- birazdan gelecek ve klasik haline gelen ayy ben demiştim o gün de yazmıştım ben demiştim, dizi yayınlandığı gün de demiştim ben demiştim tarzı cümleler yazacak ve ben yav he he sensin diyeceğim. :F

Toplantı için Perşembe dememiş miydik? :D

@OzaN forumda bu kadar izleyicisi olan bir dizinin ayrı bölümü açılmalı. :A

Günün reyting sonuçlarını gören @denizz19 :A

giphy.gif

Konuyu sen açarsın artık @Aserat Deniz bu reytinglerden sonra forumu terk etmiştir muhtemelen :A
Doğrusunu söylemek gerekirse İçerde'yi dün itibariyle bıraktım. Hani bazı diziler olur güzeldir ama kumaşınız tutmamıştır. Benimki de tam o hesap. Yine de @denizz19'un bu halini görmek için desteğim sürecek. :A