Boşver eğlenmene bak hemen gidiyorum deme gidip dönenler utansın.neyi kastediyodun![]()
bırak onlar birbirini yesin sen karışma koca adamlar :9)) zaten @Çiğdem- de müdahele etmiyor yapımcı olarak kavgadan reyting umuyor çikinella.ss
Korkudan erkenden kullanmışsın klipli şarkını yine eleneceksin zamanı gelince.Kendimi RTE gibi hissettirdin rakiplerin korkulu rüyasıyım.![]()
Boşver eğlenmene bak hemen gidiyorum deme gidip dönenler utansın.![]()
asıl sen balkabağına dönüş seni afrikaya postalamanın vakti geldipuana baq.
ay sen kendine bak 1 vermişsin ben en azından 3 point verdim şimdi 1 ve 3 ile kötü bir espri yapardım ama yeri değil.ss@DarkLeqenD oyları
11-Erkin Koray - Eyvah
10-Model - Yalnızlık Senfonisi
9-Ezo - Emanet
8-Pinhani - İstanbul'da
7-Burcu Güneş - Bir Sevgi İstiyorum
6-Gülşen - Yalanlar Çok Güzel
5-Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
4-Ziynet Sali - Geldim Oyununa
3-Gökhan Türkmen - Ağır Ağır
2-Murat Boz - Temelli
1-Sezen Aksu - Bile Bile
@DarkLeqenD çok teşekkürler harika puan@DarkLeqenD oyları
11-Erkin Koray - Eyvah
10-Model - Yalnızlık Senfonisi
9-Ezo - Emanet
8-Pinhani - İstanbul'da
7-Burcu Güneş - Bir Sevgi İstiyorum
6-Gülşen - Yalanlar Çok Güzel
5-Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
4-Ziynet Sali - Geldim Oyununa
3-Gökhan Türkmen - Ağır Ağır
2-Murat Boz - Temelli
1-Sezen Aksu - Bile Bile
işte gerçeklerMaalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...
![]()
Teşekkürler @turkuazz aynı puanı vermişiz birbirimize.![]()
Oylama öncesin de ne biçim kulisler dönmüş vay vay.Öyle ya puanlar bu hafta eşit olmuş![]()
@vadikızı ciddiye almadığını söylediğin için ben o mesajı yazdım yoksa rahatsız değilim senden. sen takıl dedin bende takılıyorum sana. jurilikten falan ayrılma zaten vekil juri Başkanı olarak iznim yok.)))
E sende zevkim bu diyip süper cevap verdin bitti ne uzatıyosun.e görüyosun emre zevkim bu benim ne yapabilirim
@sokak sanati bana ne dersen de umut ben seni çok seviyorum hepte
sevip değer verecem
Maalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...
![]()
E sende zevkim bu diyip süper cevap verdin bitti ne uzatıyosun.![]()
@denizz19 u banlamak için daha neyi bekliyorsunuz ey forum yönetimi !!!Maalesef, üzgünüm ama bunu herkes bilmeliydi. Daha fazla dayanamıyorum...
![]()