Bence sakal daha da güzellestiriyor bana da yakisiyor zaten yakismasa keserim su anda kessem cocuk gibi olurum öyle de güzel olmuyor yasimizi göstermek lazimbebek yüzlüler sakal bırakmamalı bence nekadar bıraksanızda zaten o bebek yüzü giğzleyemiyorsunuz boşu boşuna kendinizi çirkinleştirmeyin sakal yüzü sert az tipsiz olan erkeğe yakısır gürkan uygun gibi mesala
Evet var ama o kadar uzun degil kirli sakal seviyesindeGerçekten sakalın varmı ya eğer o resimdeki gibi ise sakalını bence kesme
Bence sakal daha da güzellestiriyor bana da yakisiyor zaten yakismasa keserim su anda kessem cocuk gibi olurum öyle de güzel olmuyor yasimizi göstermek lazim
Evet var ama o kadar uzun degil kirli sakal seviyesinde
Evet sakallar gidince kücük görünüyor insan gösterdim ya abla o cocugun bir benzeriyim isteçocukk gibimi olursun ayy yusuff seni çok merak ettim allah aşkına göster şu
resmini kirli sakal severim ben erkekte
Bilemiyorum artik
Aç Kaçın Kurasını izleyelim karşılıklıEvet sakallar gidince kücük görünüyor insan gösterdim ya abla o cocugun bir benzeriyim iste
Bilemiyorum artik
Basladi mi ayrica niye olmamis attin simdiAç Kaçın Kurasını izleyelim karşılıklı
Bilmen lazımdı bilemiyorum dediğin için Başladı başladı Burcu Altın için ilk bölümüne şans vermek istedim bayılırım kendisineBasladi mi ayrica niye olmamis attin simdi
Ne varmis yani bilemiyorum dediysem süphelendirdin beni Burcu'yu bende severim actim bakalim neler olacakBilmen lazımdı bilemiyorum dediğin için Başladı başladı Burcu Altın için ilk bölümüne şans vermek istedim bayılırım kendisine
Aferin senle biz ikiliyizNe varmis yani bilemiyorum dediysem süphelendirdin beni Burcu'yu bende severim actim bakalim neler olacak
Kötü espri konusunda meydan okumam sana haddime değil
Az önce yaptigin neydi peki hadi 400.mesaji yaz bakalimKötü espri konusunda meydan okumam sana haddime değil
YessssAz önce yaptigin neydi peki hadi 400.mesaji yaz bakalim