Bence bu foto sana yetecek Denizcim
Güzel Köylü dizisinin Celali @Bully agam iyi tanir
Ekli dosyayı görüntüle 52026
@denizz19 yetecekmi denizz gerçekten bu oyuncuya mı benziyon
Bence bu foto sana yetecek Denizcim
Bu tiple kendine yetebilmen güzel. .ssKendi kendimize yetiyoruz
Demek öyle heeBu tiple kendine yetebilmen güzel. .ss
Bak bir de 300 yapamayız demiştik 400'e geldikDemek öyle hee
SayendeBak bir de 300 yapamayız demiştik 400'e geldik
oooooo bukadar yakışıklıysan neden kendini sakladığın belli oldu denizin konusuna şöyle bir resmini atıp @denizz19 u kendi konusunda ezmek istememişsin helal olsunBence bu foto sana yetecek Denizcim
Canım güzellik yakışıklılık görecelidir. Sana çirkin gelen biri bir başkasına göre abide gibidir. O yüzden Yusuf'un yakışıklı olup olmayışı beni ezmez rahat ol. İçi bozuk olduktan sonra tüküreyim yakışıklı ya da güzel oluşuna. 😉oooooo bukadar yakışıklıysan neden kendini sakladığın belli oldu denizin konusuna şöyle bir resmini atıp @denizz19 u kendi konusunda ezmek istememişsin helal olsun
doğru insanın içi güzel olsun @eskici de orada kaybediyor işte içi eskimiş o çocuğun çöp götürüyor içiniCanım güzellik yakışıklılık görecelidir. Sana çirkin gelen biri bir başkasına göre abide gibidir. O yüzden Yusuf'un yakışıklı olup olmayışı beni ezmez rahat ol. İçi bozuk olduktan sonra tüküreyim yakışıklı ya da güzel oluşuna. 😉
Allahın verdiğini kuldan niye esirgeyelim. Nasıl doğmuşsak ve nasıl bir tipe sahipsek onunla yaşamak durumundayız. Misal sen kendini çok güzel sanıyor olabilirsin ama bana sıradan geliyor olabilir bu güzelliğindoğru insanın içi güzel olsun @eskici de orada kaybediyor işte içi eskimiş o çocuğun çöp götürüyor içini
tabi biz işin şakasındayız ayoll kimseye ciddi laf etmeyiz o haddimize düşmezAllahın verdiğini kuldan niye esirgeyelim. Nasıl doğmuşsak ve nasıl bir tipe sahipsek onunla yaşamak durumundayız. Misal sen kendini çok güzel sanıyor olabilirsin ama bana sıradan geliyor olabilir bu güzelliğin
Aynen bence de düşmez o yüzden sus otur yerine. sstabi biz işin şakasındayız ayoll kimseye ciddi laf etmeyiz o haddimize düşmez
Sen bana ici bozuk mi diyorsun simdi kankaCanım güzellik yakışıklılık görecelidir. Sana çirkin gelen biri bir başkasına göre abide gibidir. O yüzden Yusuf'un yakışıklı olup olmayışı beni ezmez rahat ol. İçi bozuk olduktan sonra tüküreyim yakışıklı ya da güzel oluşuna. 😉
Eskici olabiliriz ama icimiz cok yeni ve tertemizir bizimdoğru insanın içi güzel olsun @eskici de orada kaybediyor işte içi eskimiş o çocuğun çöp götürüyor içini
sen onu boşverde resimdeki gibi bebek yüzlüysen ve sakallıysan hemen yarın berbere gidiyorsun ve sakalları kestiriyorsun yaş olarak küçük görünürsün ama olsunSen bana ici bozuk mi diyorsun simdi kanka
Eskici olabiliriz ama icimiz cok yeni ve tertemizir bizim
Sakalsiz erkek mi olur yasen onu boşverde resimdeki gibi bebek yüzlüysen ve sakallıysan hemen yarın berbere gidiyorsun ve sakalları kestiriyorsun yaş olarak küçük görünürsün ama olsun
bebek yüzlüler sakal bırakmamalı bence nekadar bıraksanızda zaten o bebek yüzü giğzleyemiyorsunuz boşu boşuna kendinizi çirkinleştirmeyin sakal yüzü sert az tipsiz olan erkeğe yakısır gürkan uygun gibi mesalaSakalsiz erkek mi olur ya
Sakalsiz erkek mi olur ya