Lacivert - 7.Bölüm | Yeni Bölüm

oooooo bukadar yakışıklıysan neden kendini sakladığın belli oldu denizin konusuna şöyle bir resmini atıp @denizz19 u kendi konusunda ezmek istememişsin helal olsun :A :A :A
Canım güzellik yakışıklılık görecelidir. Sana çirkin gelen biri bir başkasına göre abide gibidir. O yüzden Yusuf'un yakışıklı olup olmayışı beni ezmez rahat ol. İçi bozuk olduktan sonra tüküreyim yakışıklı ya da güzel oluşuna. 😉

Canım güzellik yakışıklılık görecelidir. Sana çirkin gelen biri bir başkasına göre abide gibidir. O yüzden Yusuf'un yakışıklı olup olmayışı beni ezmez rahat ol. İçi bozuk olduktan sonra tüküreyim yakışıklı ya da güzel oluşuna. 😉
doğru insanın içi güzel olsun @eskici de orada kaybediyor işte içi eskimiş o çocuğun çöp götürüyor içini :A :A :A

doğru insanın içi güzel olsun @eskici de orada kaybediyor işte içi eskimiş o çocuğun çöp götürüyor içini :A :A :A
Allahın verdiğini kuldan niye esirgeyelim. Nasıl doğmuşsak ve nasıl bir tipe sahipsek onunla yaşamak durumundayız. Misal sen kendini çok güzel sanıyor olabilirsin ama bana sıradan geliyor olabilir bu güzelliğin :A

Allahın verdiğini kuldan niye esirgeyelim. Nasıl doğmuşsak ve nasıl bir tipe sahipsek onunla yaşamak durumundayız. Misal sen kendini çok güzel sanıyor olabilirsin ama bana sıradan geliyor olabilir bu güzelliğin :A
tabi biz işin şakasındayız ayoll kimseye ciddi laf etmeyiz o haddimize düşmez :A :A :A

Sen bana ici bozuk mi diyorsun simdi kanka :A
Eskici olabiliriz ama icimiz cok yeni ve tertemizir bizim :A :A

Sen bana ici bozuk mi diyorsun simdi kanka :A

Eskici olabiliriz ama icimiz cok yeni ve tertemizir bizim :A :A
sen onu boşverde resimdeki gibi bebek yüzlüysen ve sakallıysan hemen yarın berbere gidiyorsun ve sakalları kestiriyorsun yaş olarak küçük görünürsün ama olsun :A