Bakalım bir şeyler düşüneceğiz
bende senaryo yazacam da fırsat bulamıyorum ki adı Aşk Ve Şavaş aşkı
melek polat aşkı entrika olacak gizli sırla olacak sende olacaksın deniz senaryomda
Bakalım bir şeyler düşüneceğiz
Çok klişe bir isim böyle klişe isimli bir dizide rol almambende senaryo yazacam da fırsat bulamıyorum ki adı Aşk Ve Şavaş aşkı
melek polat aşkı entrika olacak gizli sırla olacak sende olacaksın deniz senaryomda
Çok klişe bir isim böyle klişe isimli bir dizide rol almam
Can Dostum olsunbakk yaa aşk olsun küserim bak tamam adını değiştiririm ben Tek masum aşk
nasıl
Can Dostum olsun
Sürprizi kaçmasın bence yazmaama yazacağım senaryoya uygun olmaz ki dur sana özelden konusunu yazayım
Sürprizi kaçmasın bence yazma
Bir yer vardı Emirgan diye orada 1 liraydı sonradan 1,5 oldu tam öğrenci işiNormal sayilir
Düşünmem lazımyazdım valla bana isim bulursun hem
Bir yer vardı Emirgan diye orada 1 liraydı sonradan 1,5 oldu tam öğrenci işi
Düşünmem lazım
İşte onu düşününce söylerimtamam düşün bakem nasıl bir isim uygun olur cnm benim
aynen oyle yerlerde var herkes oralara gidiyor zatenBir yer vardı Emirgan diye orada 1 liraydı sonradan 1,5 oldu tam öğrenci işi
Düşünmem lazım
Ama zengin yerde takılmak daha iyiaynen oyle yerlerde var herkes oralara gidiyor zaten
Daha iyi ama paran varsa iyiAma zengin yerde takılmak daha iyi
Para yoksa karizmamız yeterDaha iyi ama paran varsa iyi
Her türlü gideriz diyorsunPara yoksa karizmamız yeter
Façam yansın karşimm bu arada özelden bana bir fotoğrafını atsana seni merak ediyorum ya da Facebook sayfanı konuştuğum insanın yüzünü bilmek isterimHer türlü gideriz diyorsun
Vadikızı ve eskicinin büyük destekleri var hem benim de etkim büyük. Diziyle ilgili heyecan yaratıyorum ve bu arkadaşlarda heyecanla Hasbihal ediyorlar benimleDaha dün konuya hiç mesaj yazılmamış diye kızıyordun bugün 14 sayfa 280 yorum olmuş. Mübarek adam başlı başına çene.
Hasbihal etmek neydi ya. Sen 1980'lerde mi yaşıyon Deniz.Façam yansın karşimm bu arada özelden bana bir fotoğrafını atsana seni merak ediyorum ya da Facebook sayfanı konuştuğum insanın yüzünü bilmek isterim
Vadikızı ve eskicinin büyük destekleri var hem benim de etkim büyük. Diziyle ilgili heyecan yaratıyorum ve bu arkadaşlarda heyecanla Hasbihal ediyorlar benimle