kız orada cansunun abisi ölmüş annesini bırakamıyor kereme gerçekleri anlatamıyor sen mert diyon pis parlakçı.sskıyamam niye ağlıyor mertt![]()
kız orada cansunun abisi ölmüş annesini bırakamıyor kereme gerçekleri anlatamıyor sen mert diyon pis parlakçı.sskıyamam niye ağlıyor mertt![]()
kız orada cansunun abisi ölmüş annesini bırakamıyor kereme gerçekleri anlatamıyor sen mert diyon pis parlakçı.ss
bodrum masalını yakaladık bu haftada geçecez inşpis @Çiğdem- kenarın dilberi @Çiğdem- kıskanç @Çiğdem- yine yapmış büyülerini@Harunnn60 @MayısKralı @cookies @vadikızı @Yiğitt @eskici @mrt-06
hahahha ayy bu metine güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim vlla
Destere gibi totoş metin dehahahha ayy bu metine güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim vlla![]()
![]()
![]()
hahaha onun orta yaşlı hali olabilir bencede sürekli bavul gibi 2 kadın kovup duruyor adam sonra utanmadan merhaba diyip tekrar geliyorDestere gibi totoş metin de![]()
Ama ne asalet var süreyya korhanda catla kizhahaha onun orta yaşlı hali olabilir bencede sürekli bavul gibi 2 kadın kovup duruyor adam sonra utanmadan merhaba diyip tekrar geliyor![]()
![]()
![]()
bu ece değilmiydi ayol kendisini mertlerin ailesine gelin yapmaya çalışan şimdi ne değişmişAma ne asalet var süreyya korhanda catla kiz![]()
sen ne anlarsın aşktan .ssbu ece değilmiydi ayol kendisini mertlerin ailesine gelin yapmaya çalışan şimdi ne değişmiş![]()
metin iyi aile babası oluyor yarın ışıla gidersen ne anlarsın aşktan .ss
ışıl zaten karakter olarak aynı senmetin iyi aile babası oluyor yarın ışıla gider![]()
![]()
![]()
aaaa asıl sahneleri kaçırdın beeeışıl zaten karakter olarak aynı senneyse ben 11 de bıraktım izlemeyi
![]()
ben şok 😱 hastayım kız çikinellasinüzit oldum bir çorba yap dicem de zehir gönderirsin sen .ssaaaa asıl sahneleri kaçırdın beee
metin ailesini topladı cansuyada şirkette hisse vericek artık şirkette çalısıcaksın dedi ona mertte ecenin annesini bulması için adam tuttu![]()
GEÇMİŞ OLSUN BURADA ÇENE ÇALACAĞINA GİT ZIBARben şok 😱 hastayım kız çikinellasinüzit oldum bir çorba yap dicem de zehir gönderirsin sen .ss
akşam uyudum .ss neyse bir ıhlamur flan yapayım düzelince biraz izlerim kalanını gece :fGEÇMİŞ OLSUN BURADA ÇENE ÇALACAĞINA GİT ZIBAR![]()
![]()
![]()
limon damlasıda damlat ıhlamura hiçbirşeyin kalmaz yarınakşam uyudum .ss neyse bir ıhlamur flan yapayım düzelince biraz izlerim kalanını gece :f