Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

evet @Billy Kane yollayamadığı için malesef oylma akşama kaldı yemek ypmaya gitmem lazım billy sen geldiğinde şarkını özelden yollama konuya paylaş foruma girmeden göreyimki hemen yapayım racabını -5 cezayıda merveye yapıştırdık malesef :A :A :A
Saat 8 de yollasam ceza puanım artar mı? :A

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 eylül cumartesi 22:00

Racap videosu ilk sayfada en alt kısımdadır ben yine özelinizede yollarım akşama 😉

Merve Özbey -5 ceza almıştır ayrıca bu albümü telif verdiği için full videosu yüklüyorum racabını yanına yazıyorum ilk 1.5 dakıkasını izleseniz yeterli herkese başarılar :bhr:

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Oyları mı kullandım ve bu hafta herkes iyi gelmiş sayılır.:D

Model en sevdiğim modeli ile yalnızlık sanfonisi coverı ile gelmiş. En iyi puanını alacak bence bu hafta. :Z @OzaN

Pinhani yine eskilere götürdü. Çok başarılı bir seçim. Sevdim şarkını @ozgur2113 :Z

Haftanın fiyaskosu Sezen. Berbat söylemiş şarkıyı. kim seçti bu kadını. galiba maydanoz @xemrexxx senin bu şarkıcı. Çok kötü tercih.

Ezo sesini çok iyi kullanmış bu düette. Sevdim sesini. şarkı zaten 10 numara. @turkuazz

Ziynet hararetli hiç olmamış. birde rap kısmı vardı galiba tam rezalet. bu hafta düştü ama şu slowlar ile gel yine üst sıralara çıkarsın @denizz19 :bhr:

Murat Boz kimdi? Aynı sıraları korudu ama geçen haftaya göre iyi gelmiş. Artış var. puanda var mı emin değilim.:X

Burcu Güneş sendin galiba @Harunnn60 :D Albümden iyi bir şarkı seçmişsin. bu hafta listemde atak yaptın. haftayı iyi götürürsün.:D

Derdini hafta 1-2 basamak yükseldi. tebrikler @DarkLeqenD :Z

Erkin Koray şok düşü yaşadı ama haftayı kurtarır. Bol şans @Tolstoyevski :D

Oyları mı kullandım ve bu hafta herkes iyi gelmiş sayılır.:D

Model en sevdiğim modeli ile yalnızlık sanfonisi coverı ile gelmiş. En iyi puanını alacak bence bu hafta. :Z @OzaN

Pinhani yine eskilere götürdü. Çok başarılı bir seçim. Sevdim şarkını @ozgur2113 :Z

Haftanın fiyaskosu Sezen. Berbat söylemiş şarkıyı. kim seçti bu kadını. galiba maydanoz @xemrexxx senin bu şarkıcı. Çok kötü tercih.

Ezo sesini çok iyi kullanmış bu düette. Sevdim sesini. şarkı zaten 10 numara. @turkuazz

Ziynet hararetli hiç olmamış. birde rap kısmı vardı galiba tam rezalet. bu hafta düştü ama şu slowlar ile gel yine üst sıralara çıkarsın @denizz19 :bhr:

Murat Boz kimdi? Aynı sıraları korudu ama geçen haftaya göre iyi gelmiş. Artış var. puanda var mı emin değilim.:X

Burcu Güneş sendin galiba @Harunnn60 :D Albümden iyi bir şarkı seçmişsin. bu hafta listemde atak yaptın. haftayı iyi götürürsün.:D

Derdini hafta 1-2 basamak yükseldi. tebrikler @DarkLeqenD :Z

Erkin Koray şok düşü yaşadı ama haftayı kurtarır. Bol şans @Tolstoyevski :D
@DarkLeqenD ile bu hafta barışmış olursunuz inş ama ilk 3 dışı puanda beğenmiyor haberin olsun :A :A :A

bu arada yorumlarına ağzına sağlık örnek juri :bhr: