Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

Hüseyin Karadayı feat. Burcu Güneş :princess: -
Bir Sevgi İstiyorum:hearteyes:

Bu hafta ki şarkımız.:innocent:

:dancer::dancer::dancer:

Umarım beğenirsiniz. :innocent:

:kissingheart:
7ABzkL.jpg

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad
@EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @MEnes @Forumdash @Felon @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi
@hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @Çiğdem- @DarkLeqenD @sokak sanati
@Sherlock

burcu stratejik şekilde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor bir kaç hafta sonra zirve yarışlarınada girer bende varım bu yarışta der demelide zaten :A

Kız acunculuk yapmişsin:F Başlıkları yarısını ben söylemedim:F ayrıca rakip gördüğüm bir ismi kırpmişsin neden (b)

Hırstan gözün dönmüş gerçekten... Röpte ne demişim? Yarişan arkadaşa da takılıyorum zaten demişim. Sana ben PM olayı uzerinden takılmıyormu?:T:

Tabi ki de değil:X ben sadece yorumlaşirim şuan yaptiğim gibi😉
Niye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir. :D Yani maharet şarkıcıda bende değil :)

Niye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir. :D Yani maharet şarkıcıda bende değil :)
tabi cnm üye avantajı içinde şarkıcın biraz güçlü sevilen olması gerekiyor yoksa sevilmeyen şarkıcıyla üye avantajıda çok işe yaramıyor gökhan özende dediğin gibi gördük beyazsoyun yorumları geldi aklıma kızma :A :A :A

Ben o zamanlar yokturum bilmiyorum. Ben benim oldugum dönemler adına ve sana takıldığım zamanlar adına yorum yapmiştim. Belirttiğim halde sen üst üste 2 kere aynı kapıya cıkan mesajlar yazarsan eğer hırs yada ciddiyetten başka birşeyle izah edemezdim.

Tabii ki diyecek. :sunglasses:
Biz az konuşuruz ama öz iş yaparız. :smirk:
handenin elenmeside avantaj tabi ilerki haftalarda hele final haftalarında hande tutulmazdı
:A :A :A

BURCUNUN BU ALBÜMÜ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KÖTÜ HİÇBİR ŞARKISI YOK ZATEN İLK 2 HAFTA EN DÜŞÜK ŞARKILARLA BİLE LİSTELERDE RAHAT YER EDİNDİN :A :A :A

Elendiğim için rahat eleştiri yapmadım, parantez içi de dediğim gibi önceden @Çiğdem-'le yarişma öncesi konuşmuştum. Bu düşüncelerim o zaman da vardı jala da geçerliliği var çürütülmedi. Üzerimde bir rahatlık olsaydı sorulan soruya direk 1 verdiğim model elensin derdim. Ezo için dediklerimden dolayı böyle düşünüyorsan yanılıyorsun. Yarişmanın gidişatina göre söyledim.

Sen de bana mı oynuyorsun ne :F
Yok röportaj olarak yaptığın yorumlara biraz takılmak istedim aslında:) :A tabiki yorum yapmak doğaldır ayrıca Ezo yada başka kimin elenmesini uygun buluyorsan o fikri söyleyebilirsin bu oldukça doğal bir yorum olur:):A

tabi cnm üye avantajı içinde şarkıcın biraz güçlü sevilen olması gerekiyor yoksa sevilmeyen şarkıcıyla üye avantajıda çok işe yaramıyor gökhan özende dediğin gibi gördük beyazsoyun yorumları geldi aklıma kızma :A :A :A
Gökhan Özen'in albümü de çok iyiydi ama forum anlamadı :A

Ben o zamanlar yokturum bilmiyorum. Ben benim oldugum dönemler adına ve sana takıldığım zamanlar adına yorum yapmiştim. Belirttiğim halde sen üst üste 2 kere aynı kapıya cıkan mesajlar yazarsan eğer hırs yada ciddiyetten başka birşeyle izah edemezdim.
Üff tamam kes :ss

Bu haftadan itibaren en iddialı Model şarkıları karşınızda...

Türk pop müziğinin en önemli eserlerinden biri olan Yalnızlık Senfonisi'ne yapılmış harika bir cover ile tam puanlarınıza talibiz.

Akustik performansını da dinlemenizi öneririm. Youtube'da yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaşmış.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Bu haftadan itibaren en iddialı Model şarkıları karşınızda...

Türk pop müziğinin en önemli eserlerinden biri olan Yalnızlık Senfonisi'ne yapılmış harika bir cover ile tam puanlarınıza talibiz.

Akustik performansını da dinlemenizi öneririm. Youtube'da yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaşmış.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Çok kötü elenirsin inşallah :A