hahah yalanmı hem seni savundum ben oaradaBoşuna ilk postta sitem etmedim zaten Bide cevap olarak demişsin acısı var yoksa orjinali gayet yumuşak röp oldu
hahah yalanmı hem seni savundum ben oaradaBoşuna ilk postta sitem etmedim zaten Bide cevap olarak demişsin acısı var yoksa orjinali gayet yumuşak röp oldu
Azcık yalan acı filan yok herşeyi bilerek katılmıştım 4.sezona albüm düşünüyorum kafama yatan olursa başvurcamhahah yalanmı hem seni savundum ben oarada
benim albümüm 3.sezon bitince müsic survivoruda ben devam ettiricem orada yarışmaya devam edersin artıkAzcık yalan acı filan yok herşeyi bilerek katılmıştım 4.sezona albüm düşünüyorum kafama yatan olursa başvurcam
Tek sanatçı karişik albüm dimi?benim albümüm 3.sezon bitince müsic survivoruda ben devam ettiricem orada yarışmaya devam edersin artık
evet o formatta tüm şarkıları kullanabiliyorsun kısıtlama yokTek sanatçı karişik albüm dimi?
Tamam dişi acun Şimdi yeni yarişmanın başvurularını başlat ve anlaştiğin yarişmacılsrın duyurularını yapevet o formatta tüm şarkıları kullanabiliyorsun kısıtlama yok
burcu stratejik şekilde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor bir kaç hafta sonra zirve yarışlarınada girer bende varım bu yarışta der demelide zatenHüseyin Karadayı feat. Burcu Güneş -
Bir Sevgi İstiyorum
Bu hafta ki şarkımız.
Umarım beğenirsiniz.
@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad
@EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @MEnes @Forumdash @Felon @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi
@hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @Çiğdem- @DarkLeqenD @sokak sanati
@Sherlock
Tabii ki diyecek.burcu stratejik şekilde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor bir kaç hafta sonra zirve yarışlarınada girer bende varım bu yarışta der demelide zaten
Niye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir. Yani maharet şarkıcıda bende değilKız acunculuk yapmişsin Başlıkları yarısını ben söylemedim ayrıca rakip gördüğüm bir ismi kırpmişsin neden
Hırstan gözün dönmüş gerçekten... Röpte ne demişim? Yarişan arkadaşa da takılıyorum zaten demişim. Sana ben PM olayı uzerinden takılmıyormu?
Tabi ki de değil ben sadece yorumlaşirim şuan yaptiğim gibi😉
tabi cnm üye avantajı içinde şarkıcın biraz güçlü sevilen olması gerekiyor yoksa sevilmeyen şarkıcıyla üye avantajıda çok işe yaramıyor gökhan özende dediğin gibi gördük beyazsoyun yorumları geldi aklıma kızmaNiye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir. Yani maharet şarkıcıda bende değil
Ben o zamanlar yokturum bilmiyorum. Ben benim oldugum dönemler adına ve sana takıldığım zamanlar adına yorum yapmiştim. Belirttiğim halde sen üst üste 2 kere aynı kapıya cıkan mesajlar yazarsan eğer hırs yada ciddiyetten başka birşeyle izah edemezdim.Niye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir. Yani maharet şarkıcıda bende değil
handenin elenmeside avantaj tabi ilerki haftalarda hele final haftalarında hande tutulmazdıTabii ki diyecek.
Biz az konuşuruz ama öz iş yaparız.
Yok röportaj olarak yaptığın yorumlara biraz takılmak istedim aslında tabiki yorum yapmak doğaldır ayrıca Ezo yada başka kimin elenmesini uygun buluyorsan o fikri söyleyebilirsin bu oldukça doğal bir yorum olurElendiğim için rahat eleştiri yapmadım, parantez içi de dediğim gibi önceden @Çiğdem-'le yarişma öncesi konuşmuştum. Bu düşüncelerim o zaman da vardı jala da geçerliliği var çürütülmedi. Üzerimde bir rahatlık olsaydı sorulan soruya direk 1 verdiğim model elensin derdim. Ezo için dediklerimden dolayı böyle düşünüyorsan yanılıyorsun. Yarişmanın gidişatina göre söyledim.
Sen de bana mı oynuyorsun ne
Umarım öyle olur bakalım artıkmodelde düşe kalka gidiyor onu yersin sen bence
Gökhan Özen'in albümü de çok iyiydi ama forum anlamadıtabi cnm üye avantajı içinde şarkıcın biraz güçlü sevilen olması gerekiyor yoksa sevilmeyen şarkıcıyla üye avantajıda çok işe yaramıyor gökhan özende dediğin gibi gördük beyazsoyun yorumları geldi aklıma kızma
Üff tamam kes :ssBen o zamanlar yokturum bilmiyorum. Ben benim oldugum dönemler adına ve sana takıldığım zamanlar adına yorum yapmiştim. Belirttiğim halde sen üst üste 2 kere aynı kapıya cıkan mesajlar yazarsan eğer hırs yada ciddiyetten başka birşeyle izah edemezdim.
Dimi kız zaten ben hep rahat yer edinirim her ortamda.handenin elenmeside avantaj tabi ilerki haftalarda hele final haftalarında hande tutulmazdı
BURCUNUN BU ALBÜMÜ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KÖTÜ HİÇBİR ŞARKISI YOK ZATEN İLK 2 HAFTA EN DÜŞÜK ŞARKILARLA BİLE LİSTELERDE RAHAT YER EDİNDİN
Çok kötü elenirsin inşallahBu haftadan itibaren en iddialı Model şarkıları karşınızda...
Türk pop müziğinin en önemli eserlerinden biri olan Yalnızlık Senfonisi'ne yapılmış harika bir cover ile tam puanlarınıza talibiz.
Akustik performansını da dinlemenizi öneririm. Youtube'da yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaşmış.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock