Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

sezene diğer sezonlardan biraz gıcığı vardı sanırım ama iyi şarkına iyi puan verir umut dürüsttür vlla :A :A :A

İşte örnek sunucu.:bhr:
Ben sevmiyorum zaten @mrt-06 hatrına verirdik iyi puan.:A

Zaten düşeceğimi biliyordum :ss

Aklıma geleceğimi biliyordum ama cidden slow okşa daha iyi alırdın. hem ben geçen haftada biliyordum ziynetin senin şarkıcın olduğunu.:D
Mesela Burcu slow elmas coştu bu hafta.:X Bazı isimler slow söylemeli.

İşte örnek sunucu.:bhr:
Ben sevmiyorum zaten @mrt-06 hatrına verirdik iyi puan.:A

Aklıma geleceğimi biliyordum ama cidden slow okşa daha iyi alırdın. hem ben geçen haftada biliyordum ziynetin senin şarkıcın olduğunu.:D
Mesela Burcu slow elmas coştu bu hafta.:X Bazı isimler slow söylemeli.
Aman neyse duanla yaşamadım bedduanla da ölmem :A

Oyları mı kullandım ve bu hafta herkes iyi gelmiş sayılır.:D

Model en sevdiğim modeli ile yalnızlık sanfonisi coverı ile gelmiş. En iyi puanını alacak bence bu hafta. :Z @OzaN

Pinhani yine eskilere götürdü. Çok başarılı bir seçim. Sevdim şarkını @ozgur2113 :Z

Haftanın fiyaskosu Sezen. Berbat söylemiş şarkıyı. kim seçti bu kadını. galiba maydanoz @xemrexxx senin bu şarkıcı. Çok kötü tercih.

Ezo sesini çok iyi kullanmış bu düette. Sevdim sesini. şarkı zaten 10 numara. @turkuazz

Ziynet hararetli hiç olmamış. birde rap kısmı vardı galiba tam rezalet. bu hafta düştü ama şu slowlar ile gel yine üst sıralara çıkarsın @denizz19 :bhr:

Murat Boz kimdi? Aynı sıraları korudu ama geçen haftaya göre iyi gelmiş. Artış var. puanda var mı emin değilim.:X

Burcu Güneş sendin galiba @Harunnn60 :D Albümden iyi bir şarkı seçmişsin. bu hafta listemde atak yaptın. haftayı iyi götürürsün.:D

Derdini hafta 1-2 basamak yükseldi. tebrikler @DarkLeqenD :Z

Erkin Koray şok düşü yaşadı ama haftayı kurtarır. Bol şans @Tolstoyevski :D
Teşekkürler olumlu yorumların için Ezoyu beğendiğine çok sevindim:)

oylarimi kullandim
sonlara ve baslara puan vermek kolayda insan ortalarda sasiriyor.
bu hafta alisilmisin disinda geldi puanlarim :) Bazi sarkilar hayal kirikligi yasatti. bir sarki vardi tek onu bastan sona dinledim. digerleri gibi basini dinleyip ortasina ziplamadim oyuzden o sarki benden en yuksek aldi bu hafta.

oylarimi kullandim
sonlara ve baslara puan vermek kolayda insan ortalarda sasiriyor.
bu hafta alisilmisin disinda geldi puanlarim :) Bazi sarkilar hayal kirikligi yasatti. bir sarki vardi tek onu bastan sona dinledim. digerleri gibi basini dinleyip ortasina ziplamadim oyuzden o sarki benden en yuksek aldi bu hafta.
Bu hafta hareketli geldim senden düşük almışımdır :D

Oylarımı kullandım.

Model ve Burcu Güneş bu hafta artış yaşayan isimler oldular listemde, iki Katy'cı @OzaN ve @Harunnn60'ı sevindirelim bari. :A

Pis @DarkLeqenD'ı yine sevindirecez. ss Ferdi Baba döktürmüş. :D

Sezen şarkıyı resmen batırmış, Aşkın'ın mis gibi yorumu üzerine niye tekrar söylemeye kalkarsın ki. ss @xemrexxx totoşu recap ayarlamayı da beceremiyor zaten hiçbir şey anlamadım şarkıdan. :A

Erkin Koray bu şarkıyı ilk 2 hafta kullandığı şarkılardan önce kullanmalıydı. Zaten @Tolstoyevski röportajda demiştin stratejik gitmiyorum diye, bu hafta şok bir düşüş yaşayacak gibisin dissini bekliyorum. :A

Sürpriz 2 isim bu hafta ilk 2'imde yer aldi. :D
Genel olarak güzel şarkilar vardı bu hafta.

sunucu olarak bende bir değerlendirme yapayım benim oylarım yine dengeli her oyum her yarışmacının hoşuna gidicektir 12-7 arası oyladım bu hafta 7 altında puan vermedim :bhr:

Sezen Aksu - bence şarkı harika nakarat kısmı beni benden aldı :bhr: @xemrexxx

Gökhan Türkmen - Slowa geçiş işe yaramış özellikle bu hafta çok iyiydi :bhr: @Bully

Ziynet Sali - iyi slowlardan sonra hareketli pek gitmemiş eski şarkılarından sevdiğim hareketlileri var ama bu tarzına pek uyduramadım yinede fena sayılmaz 🙂 @denizz19

Erkin Koray - 2 efsane şarkıdan sonra bir tık daha düşük bir şarkı biraz düşüş olucaktır yinede iyi bir yorum idare eder diyelim 🙂 @Tolstoyevski

Model - kısaca bu haftaya kadar olan benden en iyi puanını aldı ama şarkı tanıdık diye değil çok güzel bir yorum var hak yemeyelim :bhr: @OzaN

Burcu Güneş - Zaten en sevdiğim türk kadın şarkıcı ama yorumları muhteşem bu şarkıyıda harika yorumlamış bu haftada burcudanda atak gelir sanırım 😉 @Harunnn60

Murat Boz - Sılanın bu şarkısı kadın şarkıcıya uygun bir şarkıymış erkek şarkıcıya pek uymamış yinede fena sayılmaz :A @MayısKralı

Pinhani - ilk 2 haftaya oranla zayıf kalmış malesef ama yinede fena sayılmaz bu haftaları atlatırsa tanınmış kavak yelleri şarkılarıyla yolu açık olur :Z @ozgur2113

Gülşen - elensin diye bakıyorum ama bu şarkıyıda beğendim malesef :A @eskici

Merve Özbey - bu haftada iyi yoluna devam ediyor gibi geldi bana :A @Billy Kane

Ezo - ilk 2 şarkının 1 tık altında buldum ama buda fena sayılmaz iyi 🙂 @turkuazz

Ferdi Tayfur - Ferdi baba yine döktürmüş çok söze gerek yok :A @DarkLeqenD

sunucu olarak bende bir değerlendirme yapayım benim oylarım yine dengeli her oyum her yarışmacının hoşuna gidicektir 12-7 arası oyladım bu hafta 7 altında puan vermedim :bhr:

Sezen Aksu - bence şarkı harika nakarat kısmı beni benden aldı :bhr: @xemrexxx

Gökhan Türkmen - Slowa geçiş işe yaramış özellikle bu hafta çok iyiydi :bhr: @Bully

Ziynet Sali - iyi slowlardan sonra hareketli pek gitmemiş eski şarkılarından sevdiğim hareketlileri var ama bu tarzına pek uyduramadım yinede fena sayılmaz 🙂 @denizz19

Erkin Koray - 2 efsane şarkıdan sonra bir tık daha düşük bir şarkı biraz düşüş olucaktır yinede iyi bir yorum idare eder diyelim 🙂 @Tolstoyevski

Model - kısaca bu haftaya kadar olan benden en iyi puanını aldı ama şarkı tanıdık diye değil çok güzel bir yorum var hak yemeyelim :bhr: @OzaN

Burcu Güneş - Zaten en sevdiğim türk kadın şarkıcı ama yorumları muhteşem bu şarkıyıda harika yorumlamış bu haftada burcudanda atak gelir sanırım 😉 @Harunnn60

Murat Boz - Sılanın bu şarkısı kadın şarkıcıya uygun bir şarkıymış erkek şarkıcıya pek uymamış yinede fena sayılmaz :A @MayısKralı

Pinhani - ilk 2 haftaya oranla zayıf kalmış malesef ama yinede fena sayılmaz bu haftaları atlatırsa tanınmış kavak yelleri şarkılarıyla yolu açık olur :Z @ozgur2113

Gülşen - elensin diye bakıyorum ama bu şarkıyıda beğendim malesef :A @eskici

Merve Özbey - bu haftada iyi yoluna devam ediyor gibi geldi bana :A @Billy Kane

Ezo - ilk 2 şarkının 1 tık altında buldum ama buda fena sayılmaz iyi 🙂 @turkuazz

Ferdi Tayfur - Ferdi baba yine döktürmüş çok söze gerek yok :A @DarkLeqenD
Kısaca kötü puan verdin işte .ss beni elemeye çalıştığının farkındayım. .ssss

Oylarımı 2 saat önce kullandım şarkıları dinlemeyi yeni bıraktım bu hafta gerçekten çok iyi şarkılar seçilmiş albümlerden 2-3 tane düzenli düşük alan arkadaşlar var tabi ki :F

Modeli zaten severim yarışma başından beri ilk10'umdan düşmedi düşmeyide düşünmüyor galiba "Yalnızlık Senfonisi" mükemmel ötesi bir şarkı tebrik ederim @OzaN

Haftalardır yüksek verme sebebim sesinin doğallığı olan Merve Özbeyin en sevdiğim şarkılarından biri "Vicdanın Affetsin" üst sıralarımda yer aldı yarışmada favorilerimden birisin bil istedim @Billy Kane seneye bende simgecim ile yarışacağım :F ( @Çiğdem- ' duyurulur )

Gökhan Türkmen bu haftaki şarkıyla listemde 1-2 tık düşüşte ama yarışmacısını sevindirecektir :F @Bully

Erkin Koray bu hafta hayal kırıklığına uğrattı beni @Tolstoyevski

Gülşenin artık atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum arada kaynamasını istemem @eskici

Murat boz @MayısKralı ve Minik serçe @xemrexxx düşüşünü sürdürüyor

Ezoyu koruma sebebim işte bu kız aşırı doğal bir sese sahip ve bu düetle kendini kanıtlıyor tebrik ederim @turkuazz

Herkesi tebrik ederim haftaya daha da zorlanırız inşallah :Z

Oylarımı 2 saat önce kullandım şarkıları dinlemeyi yeni bıraktım bu hafta gerçekten çok iyi şarkılar seçilmiş albümlerden 2-3 tane düzenli düşük alan arkadaşlar var tabi ki :F

Modeli zaten severim yarışma başından beri ilk10'umdan düşmedi düşmeyide düşünmüyor galiba "Yalnızlık Senfonisi" mükemmel ötesi bir şarkı tebrik ederim @OzaN

Haftalardır yüksek verme sebebim sesinin doğallığı olan Merve Özbeyin en sevdiğim şarkılarından biri "Vicdanın Affetsin" üst sıralarımda yer aldı yarışmada favorilerimden birisin bil istedim @Billy Kane seneye bende simgecim ile yarışacağım :F ( @Çiğdem- ' duyurulur )

Gökhan Türkmen bu haftaki şarkıyla listemde 1-2 tık düşüşte ama yarışmacısını sevindirecektir :F @Bully

Erkin Koray bu hafta hayal kırıklığına uğrattı beni @Tolstoyevski

Gülşenin artık atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum arada kaynamasını istemem @eskici

Murat boz @MayısKralı ve Minik serçe @xemrexxx düşüşünü sürdürüyor

Ezoyu koruma sebebim işte bu kız aşırı doğal bir sese sahip ve bu düetle kendini kanıtlıyor tebrik ederim @turkuazz

Herkesi tebrik ederim haftaya daha da zorlanırız inşallah :Z
Zamanla gececegiz insallah :D