ay sezene maydonoz demiş resmen marul kafa @denizz19 ile bir tutmuş
sana dedim orada.
maydanoz emre, senim bu galiba. , var arada.
ay sezene maydonoz demiş resmen marul kafa @denizz19 ile bir tutmuş
sezene diğer sezonlardan biraz gıcığı vardı sanırım ama iyi şarkına iyi puan verir umut dürüsttür vlla
Zaten düşeceğimi biliyordum :ss
Aman neyse duanla yaşamadım bedduanla da ölmemİşte örnek sunucu.
Ben sevmiyorum zaten @mrt-06 hatrına verirdik iyi puan.
Aklıma geleceğimi biliyordum ama cidden slow okşa daha iyi alırdın. hem ben geçen haftada biliyordum ziynetin senin şarkıcın olduğunu.
Mesela Burcu slow elmas coştu bu hafta. Bazı isimler slow söylemeli.
Aman neyse duanla yaşamadım bedduanla da ölmem
Albümde Belli diye bir şarkımız var o şarkı tam istediğin kıvamda çünkü Kırk Yılda Bir şarkısı ayarındaAyben zaten çok düşmedin. 6 puan kadar ondanda bir şey olmaz. Telafi ederiz.
Albümde Belli diye bir şarkımız var o şarkı tam istediğin kıvamda çünkü Kırk Yılda Bir şarkısı ayarında
Korkma dinletmeyeceğim şimdi yani uyumana gerek yokKullan bakarız. Neyse hadi iyi geceler.
Teşekkürler olumlu yorumların için Ezoyu beğendiğine çok sevindimOyları mı kullandım ve bu hafta herkes iyi gelmiş sayılır.
Model en sevdiğim modeli ile yalnızlık sanfonisi coverı ile gelmiş. En iyi puanını alacak bence bu hafta. @OzaN
Pinhani yine eskilere götürdü. Çok başarılı bir seçim. Sevdim şarkını @ozgur2113
Haftanın fiyaskosu Sezen. Berbat söylemiş şarkıyı. kim seçti bu kadını. galiba maydanoz @xemrexxx senin bu şarkıcı. Çok kötü tercih.
Ezo sesini çok iyi kullanmış bu düette. Sevdim sesini. şarkı zaten 10 numara. @turkuazz
Ziynet hararetli hiç olmamış. birde rap kısmı vardı galiba tam rezalet. bu hafta düştü ama şu slowlar ile gel yine üst sıralara çıkarsın @denizz19
Murat Boz kimdi? Aynı sıraları korudu ama geçen haftaya göre iyi gelmiş. Artış var. puanda var mı emin değilim.
Burcu Güneş sendin galiba @Harunnn60 Albümden iyi bir şarkı seçmişsin. bu hafta listemde atak yaptın. haftayı iyi götürürsün.
Derdini hafta 1-2 basamak yükseldi. tebrikler @DarkLeqenD
Erkin Koray şok düşü yaşadı ama haftayı kurtarır. Bol şans @Tolstoyevski
Bu hafta hareketli geldim senden düşük almışımdıroylarimi kullandim
sonlara ve baslara puan vermek kolayda insan ortalarda sasiriyor.
bu hafta alisilmisin disinda geldi puanlarim Bazi sarkilar hayal kirikligi yasatti. bir sarki vardi tek onu bastan sona dinledim. digerleri gibi basini dinleyip ortasina ziplamadim oyuzden o sarki benden en yuksek aldi bu hafta.
Kısaca kötü puan verdin işte .ss beni elemeye çalıştığının farkındayım. .sssssunucu olarak bende bir değerlendirme yapayım benim oylarım yine dengeli her oyum her yarışmacının hoşuna gidicektir 12-7 arası oyladım bu hafta 7 altında puan vermedim
Sezen Aksu - bence şarkı harika nakarat kısmı beni benden aldı @xemrexxx
Gökhan Türkmen - Slowa geçiş işe yaramış özellikle bu hafta çok iyiydi @Bully
Ziynet Sali - iyi slowlardan sonra hareketli pek gitmemiş eski şarkılarından sevdiğim hareketlileri var ama bu tarzına pek uyduramadım yinede fena sayılmaz 🙂 @denizz19
Erkin Koray - 2 efsane şarkıdan sonra bir tık daha düşük bir şarkı biraz düşüş olucaktır yinede iyi bir yorum idare eder diyelim 🙂 @Tolstoyevski
Model - kısaca bu haftaya kadar olan benden en iyi puanını aldı ama şarkı tanıdık diye değil çok güzel bir yorum var hak yemeyelim @OzaN
Burcu Güneş - Zaten en sevdiğim türk kadın şarkıcı ama yorumları muhteşem bu şarkıyıda harika yorumlamış bu haftada burcudanda atak gelir sanırım 😉 @Harunnn60
Murat Boz - Sılanın bu şarkısı kadın şarkıcıya uygun bir şarkıymış erkek şarkıcıya pek uymamış yinede fena sayılmaz @MayısKralı
Pinhani - ilk 2 haftaya oranla zayıf kalmış malesef ama yinede fena sayılmaz bu haftaları atlatırsa tanınmış kavak yelleri şarkılarıyla yolu açık olur @ozgur2113
Gülşen - elensin diye bakıyorum ama bu şarkıyıda beğendim malesef @eskici
Merve Özbey - bu haftada iyi yoluna devam ediyor gibi geldi bana @Billy Kane
Ezo - ilk 2 şarkının 1 tık altında buldum ama buda fena sayılmaz iyi 🙂 @turkuazz
Ferdi Tayfur - Ferdi baba yine döktürmüş çok söze gerek yok @DarkLeqenD
Kısaca kötü puan verdin işte .ss beni elemeye çalıştığının farkındayım. .ssss
Şarkıma güveniyorumaa yok elenmezsin ama gökhan türkmenin 1.hafta az geride kalması gibi bir durum olabilir ilk 2 hafta kullansaydın keşke bu şarkıyı
Zamanla gececegiz insallahOylarımı 2 saat önce kullandım şarkıları dinlemeyi yeni bıraktım bu hafta gerçekten çok iyi şarkılar seçilmiş albümlerden 2-3 tane düzenli düşük alan arkadaşlar var tabi ki
Modeli zaten severim yarışma başından beri ilk10'umdan düşmedi düşmeyide düşünmüyor galiba "Yalnızlık Senfonisi" mükemmel ötesi bir şarkı tebrik ederim @OzaN
Haftalardır yüksek verme sebebim sesinin doğallığı olan Merve Özbeyin en sevdiğim şarkılarından biri "Vicdanın Affetsin" üst sıralarımda yer aldı yarışmada favorilerimden birisin bil istedim @Billy Kane seneye bende simgecim ile yarışacağım ( @Çiğdem- ' duyurulur )
Gökhan Türkmen bu haftaki şarkıyla listemde 1-2 tık düşüşte ama yarışmacısını sevindirecektir @Bully
Erkin Koray bu hafta hayal kırıklığına uğrattı beni @Tolstoyevski
Gülşenin artık atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum arada kaynamasını istemem @eskici
Murat boz @MayısKralı ve Minik serçe @xemrexxx düşüşünü sürdürüyor
Ezoyu koruma sebebim işte bu kız aşırı doğal bir sese sahip ve bu düetle kendini kanıtlıyor tebrik ederim @turkuazz
Herkesi tebrik ederim haftaya daha da zorlanırız inşallah