Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 6.Hafta Sonuçları

Sen öyle zannet İpek'in Kırgın Çiçeklerdeki hallerini görsen bakalım öyle söyler miydin :A Vadikızı yönetiyor :A

El birliğiyle savunacağız sokak sanatı gibi jumbolara boyun eğmek yok :A

Bak severim İpekı. Küçük Sırlar olsun azda olsa Kırgın Çiçekler olsun Zehirli Sarmaşık olsun hep izledim. iyi oyuncu ama rol aralığı belli. Ben Küçük sırlardan daha ötede bir şey görmüyorum Kırgın Çiçeklerde.:D

Neyse ben yatıyorum.

Onu espriden sayan bir AB kafası varsa varsın anlamayayım :F

Ben de memnun değilim zaten ne tesadüf doluya koydum boşa koydum olmadı :F

Konuşuyor boş boş :A
İpekçi jürileri doldurmuşun tabii konuya sürekli zirveye oynarsın sunucusun ya istediğin gibi at koştur oh mis :A

Bak severim İpekı. Küçük Sırlar olsun azda olsa Kırgın Çiçekler olsun Zehirli Sarmaşık olsun hep izledim. iyi oyuncu ama rol aralığı belli. Ben Küçük sırlardan daha ötede bir şey görmüyorum Kırgın Çiçeklerde.:D

Neyse ben yatıyorum.
Dur bekle sadece şu sahneye 2 dakikanı ayır lafını yut ve git :A

İpekçi jürileri doldurmuşun tabii konuya sürekli zirveye oynarsın sunucusun ya istediğin gibi at koştur oh mis :A
Ayy nasıl bir kin ve öfkedir buuuu. Senin şirretliğinle uğraşamam ben :A

Girmez. Yakışmaz. Ipek'den asla bir komedi oyuncusu olmaz. Denemezde zaten kendisi. Rollerin altından kalkıyor ama çok zorlu roller değil oynadıkları ve hep aynı tarz.:)
O zaman yolladığım sahneyi izle komedide olur mu olmaz mı gör :A

Bu hafta eleneceğimi aslında biliyordum..bu arada Aras gibi Burak'ta 6.hafta elenmiş oldu:) Öncelikle bu haftaki Burak'ın sahnesi için şu yorumu yapayım;O sahnenin o kadarda kötü bir sahne olduğunu sanmıyorum:) sahnenin özeti çok fazla çaresiz kalınca artık ağlıyor istedikleri hiç olmayınca pes ediyor..bu çaresizliğin sahnesiydi ama şunu anlamıyorum hakikaten bu sahneye niçin kötü oylama yapıldı bunu çözmek,anlamak zor:) yapacak birşey yok:( ayrıca Burak anticileri arkadaşlar @Bully @Aserat bu oylamada baya etkili oldular:D Aserat son 3 haftadır kullandığı oylamada 1 puanla oylayarak ayrıca rekor kırmıştır:) :A

Bu hafta eleneceğimi aslında biliyordum..bu arada Aras gibi Burak'ta 6.hafta elenmiş oldu:) Öncelikle bu haftaki Burak'ın sahnesi için şu yorumu yapayım;O sahnenin o kadarda kötü bir sahne olduğunu sanmıyorum:) sahnenin özeti çok fazla çaresiz kalınca artık ağlıyor istedikleri hiç olmayınca pes ediyor..bu çaresizliğin sahnesiydi ama şunu anlamıyorum hakikaten bu sahneye niçin kötü oylama yapıldı bunu çözmek,anlamak zor:) yapacak birşey yok:( ayrıca Burak anticileri arkadaşlar @Bully @Aserat bu oylamada baya etkili oldular:D Aserat son 3 haftadır kullandığı oylamada 1 puanla oylayacak ayrıca rekor kırmıştır:) :A
Jüri kadromuza dahil oldun :D

Forumun her yerini KÇ sarmış. Bunu gelecek hafta göz önünde bulundurmak gerek. .ss :A

ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
maxresdefault.jpg
Ben bu yarişmaya uzun zamandır oy kullanmıyorum. Çok uzun sürüyor çünkü:X

Birazda sonuclari degerlendirelim :A
İpekim hakettigi 1.ligi almis tebrikler @denizz19 :D
Tolga nasil İpek'le ayni puani alir anlayamiyorum keske oy kullanip esitligi bozsaydim :A ama neyse sanada tebrikler @Bully elbet Tolgada bunu haketmistir :A
@Yiğitt baslarken sakasina eleneceksin dedim gercekten elenmissin üzüldüm elenmene :( daha da saka yapmam :A

Ben bu yarişmaya uzun zamandır oy kullanmıyorum. Çok uzun sürüyor çünkü:X
Ayy zaten kullandıran yok sana :A

Birazda sonuclari degerlendirelim :A
İpekim hakettigi 1.ligi almis tebrikler @denizz19 :D
Tolga nasil İpek'le ayni puani alir anlayamiyorum keske oy kullanip esitligi bozsaydim :A ama neyse sanada tebrikler @Bully elbet Tolgada bunu haketmistir :A
@Yiğitt baslarken sakasina eleneceksin dedim gercekten elenmissin üzüldüm elenmene :( daha da saka yapmam :A
Ben de şaşırdım ben sen kullandın sanıyordum yoksa çoktan etiketlerdim :F

Ayy zaten kullandıran yok sana :A

Ben de şaşırdım ben sen kullandın sanıyordum yoksa çoktan etiketlerdim :F
Sen mi atandı :F Ben oy kullanırken @MayısKralı sunuyordu. Hissi kablel vuku değil mi işte hissetmişim olacakları ki MayısKralı'na hep yakınıyordum bu yarişma cok uzun diye:F Sana da böyle sıkıcı yarişma lazımdı:A