noldu laAdsgsagaafagsfagadgsafssfsadsgsdafasadsfadassgsadag![]()
Yorum yaptım iştenoldu la![]()
Farkı Endemol kalitesi.hazal,cansu,ozan ve kerimanyak 1 ağustosta endonezyaya gidiyordizinin gördüğü ilgidemn dolayı kanal davet etmiş
tabi ilk ziyareti biricik ufacık tefecik elifciğim yapmıştı @ozgur2113
@FurkanTB nin tubasını reytingte 4e katlmıştı 7 yaşındaki haliyle
@Çiğdem- @Forumdash @cookies @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @denizz19 @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51243
ne diyosun senyine ya kendi hayalinde guzel kuruyorsun git bi kitap yaz daha yararli senin icin abik sibik sin yeminlehazal,cansu,ozan ve kerimanyak 1 ağustosta endonezyaya gidiyordizinin gördüğü ilgidemn dolayı kanal davet etmiş
tabi ilk ziyareti biricik ufacık tefecik elifciğim yapmıştı @ozgur2113
@FurkanTB nin tubasını reytingte 4e katlmıştı 7 yaşındaki haliyle
@Çiğdem- @Forumdash @cookies @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @denizz19 @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51243
total d de dizisi yok kiFarkı Endemol kalitesi.![]()
hayal değil gerçekler endonezyada elif 3.5 reyting alırken kpa 1 reytingi geçmeye çalışıyordu furkiş hep diyorum reytingleri ben ölçmüyorum ki bnm hayallerim olsunne diyosun senyine ya kendi hayalinde guzel kuruyorsun git bi kitap yaz daha yararli senin icin abik sibik sin yeminle
Bu sezon geliyor ama.total d de dizisi yok ki
hayal değil gerçekler endonezyada elif 3.5 reyting alırken kpa 1 reytingi geçmeye çalışıyordu furkiş hep diyorum reytingleri ben ölçmüyorum ki bnm hayallerim olsun![]()
KAFADAN UYDURUO UYDURUP YAZ MA YA SUS BItotal d de dizisi yok ki
hayal değil gerçekler endonezyada elif 3.5 reyting alırken kpa 1 reytingi geçmeye çalışıyordu furkiş hep diyorum reytingleri ben ölçmüyorum ki bnm hayallerim olsun![]()
ay dur sana bir göstereyim şu reytingleri madem çok istedinKAFADAN UYDURUO UYDURUP YAZ MA YA SUS BI
AYY GOSTERME shoplayip getirme banaay dur sana bir göstereyim şu reytingleri madem çok istedin![]()
yav he he işim gücüm yok sana shop yapıcamAYY GOSTERME shoplayip getirme bana
senin yüzünden 15 dk kaybettim kpa nın girebildiği listeyi bulabilmek içinAYY GOSTERME shoplayip getirme bana
Sorduk muMine Tugay'ın dahil olmasıyla, Barış Falay ile Mine Tugay yeniden aynı dizide rol almış oldu. Medcezir'de çok yakışıyorlardı. Bunu söylemeden geçmeyeyim.![]()
Mine tugay diziye kalite getirdi eğer dizi biterse bütün suç endemolde Mineyi daha erken getirmelilerdihazal süperçatla @Çiğdem-
bu arada mine tugay@cookies @vadikızı @gizem ak @Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51976
Mine tugaydan bahseden birini tersleme .ssSorduk mu![]()