Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahhh çok teşekkürler @xemrexxx e ağzının payını verdiğin için kalp gönderdim sana @destere :A:A:A

nurgul gerçekten çökmüş bizim köydeki kocakarılar gibi olmuş :F:F:F

gönderdiğin kalbi diğer kızların gönderdiği kalplerin yanına koymadım üst rafa koydum değerini bil işte :) ne kadar özelsin benim açımdan anla yani :))

kız @Çiğdem- onlar tavuk kalbiymiş yoksa destereye kim kalp gönderir :D

ben anlarım güzel kız kalbi pembe olur, orta boyutlarda olur, tavuk kalbinden büyük inek kalbinden küçük olur:)
ayrıca damarlı sinirli kanlı iğrenç olmaz kız kalbi böyle bilindik şekilde olur aha yani bu şekilde olur :)
tumblr_ngs22aBf0K1r54uwqo1_500.jpg

ben anlarım güzel kız kalbi pembe olur, orta boyutlarda olur, tavuk kalbinden büyük inek kalbinden küçük olur:)
ayrıca damarlı sinirli kanlı iğrenç olmaz kız kalbi böyle bilindik şekilde olur aha yani bu şekilde olur :)

@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 spoinin içine bakın :F neyse ben pll izlemeye gidyom çikinella çiğdemin büyüleri nedeniyle alison kafayı yedi ölüleri görüyor kızcağız:(

@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 spoinin içine bakın :F neyse ben pll izlemeye gidyom çikinella çiğdemin büyüleri nedeniyle alison kafayı yedi ölüleri görüyor kızcağız:(
aaa tövbe estafurullah sen banlanamdan akıllanmıcaksın :F:F:F

ama spoiler içinde olduğu için sakıncası yok kötü insanlar spoiler a açmaz sanıyorum :) hem açsalar nolacakki masum bir kalp işaretinin kime ne zararı var ? :)

kalp o kalp :) kötü bişey değil :)
hhhahaha aa sonra fotoğrafımı kim silmiş diye gelip ağlama ona göre :F:F:F

hhhahaha aa sonra fotoğrafımı kim silmiş diye gelip ağlama ona göre :F:F:F
zaten özgürlük yok memlekette bak sen hiç belli olmaz hainin biri bir bakmışsınki silmiş gül gibi kalbi :) bu dünya güzel kalpten sevgi ve aşktan anlamayan kötü insanlarla dolu :)

Aferin wcye gittiğinde bile hesap ver:A

all sana kalp cnm :F:F:F

teşekürler çok makbule geçti ama resimdeki gibi bir kalp olsaydı daha çok makbuleler geçecekti :))

zamanında selena ya kalbini verecektinki :)) ahh ahh ne diyim ne kötülükler yaptın ne kötülükler hangi birini sayayım şimdi :))
bak burada cansu endonezyalı desterelere sakin olun diyor :A