Aferin wcye gittiğinde bile hesap veryeterli türkiyede bile en yüksek alan dizi o ka share yesahip neredeyseneyse ben night manager izliyim
![]()
Aferin wcye gittiğinde bile hesap veryeterli türkiyede bile en yüksek alan dizi o ka share yesahip neredeyseneyse ben night manager izliyim
![]()
Sonra cvp veremedi dr gitti diyen agalar oliyi de senn de pek farkin yoktur soyliyim dedim ondanAferin wcye gittiğinde bile hesap ver![]()
ahhh çok teşekkürler @xemrexxx e ağzının payını verdiğin için kalp gönderdim sana @desterenasıl da yalakalık yapıyor çikinellaya![]()
kız @Çiğdem- onlar tavuk kalbiymiş yoksa destereye kim kalp gönderirgönderdiğin kalbi diğer kızların gönderdiği kalplerin yanına koymadım üst rafa koydum değerini bil iştene kadar özelsin benim açımdan anla yani
)
kız @Çiğdem- onlar tavuk kalbiymiş yoksa destereye kim kalp gönderir![]()
ben anlarım güzel kız kalbi pembe olur, orta boyutlarda olur, tavuk kalbinden büyük inek kalbinden küçük olur
ayrıca damarlı sinirli kanlı iğrenç olmaz kız kalbi böyle bilindik şekilde olur aha yani bu şekilde olur
![]()
@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 spoinin içine bakınneyse ben pll izlemeye gidyom çikinella çiğdemin büyüleri nedeniyle alison kafayı yedi ölüleri görüyor kızcağız
![]()
aaa tövbe estafurullah sen banlanamdan akıllanmıcaksınben anlarım güzel kız kalbi pembe olur, orta boyutlarda olur, tavuk kalbinden büyük inek kalbinden küçük olur
ayrıca damarlı sinirli kanlı iğrenç olmaz kız kalbi böyle bilindik şekilde olur aha yani bu şekilde olur
![]()
destere oo aştın kendini sen sanki.😳ben anlarım güzel kız kalbi pembe olur, orta boyutlarda olur, tavuk kalbinden büyük inek kalbinden küçük olur
![]()
aaa tövbe estafurullah sen banlanamdan akıllanmıcaksın![]()
destere oo aştın kendini sen sanki.😳![]()
Hepimiz aşkı yaşamak isteriz ama ortalık yerde değil tabii.ama spoiler içinde olduğu için sakıncası yok kötü insanlar spoiler a açmaz sanıyorumhem açsalar nolacakki masum bir kalp işaretinin kime ne zararı var ?
kalp o kalpkötü bişey değil
![]()
hhhahaha aa sonra fotoğrafımı kim silmiş diye gelip ağlama ona göreama spoiler içinde olduğu için sakıncası yok kötü insanlar spoiler a açmaz sanıyorumhem açsalar nolacakki masum bir kalp işaretinin kime ne zararı var ?
kalp o kalpkötü bişey değil
![]()
zaten özgürlük yok memlekette bak sen hiç belli olmaz hainin biri bir bakmışsınki silmiş gül gibi kalbihhhahaha aa sonra fotoğrafımı kim silmiş diye gelip ağlama ona göre![]()
Yok ablası alışmış artık öyle diyor.hhhahaha aa sonra fotoğrafımı kim silmiş diye gelip ağlama ona göre![]()
all sana kalp cnmzaten özgürlük yok memlekette bak sen hiç belli olmaz hainin biri bir bakmışsınki silmiş gül gibi kalbibu dünya güzel kalpten sevgi ve aşktan anlamayan kötü insanlarla dolu
![]()
Hepimiz aşkı yaşamak isteriz ama ortalık yerde değil tabii.![]()
Her ne kadar özelden yardım etmesende bir kalpte ben verdim sana.doğru diyorsun aslında böyle kalbe yürek dayanmaz)
all sana kalp cnm![]()
Her ne kadar özelden yardım etmesende bir kalpte ben verdim sana.![]()
Aferin wcye gittiğinde bile hesap ver![]()
all sana kalp cnm![]()
bak burada cansu endonezyalı desterelere sakin olun diyorteşekürler çok makbule geçti ama resimdeki gibi bir kalp olsaydı daha çok makbuleler geçecekti)
zamanında selena ya kalbini verecektinki) ahh ahh ne diyim ne kötülükler yaptın ne kötülükler hangi birini sayayım şimdi
)