Sanmiyorum yeni dizi haberi gelmedi star içinDizi yayından kaldırılıcak az kaldı![]()
![]()
![]()
Bu sezon Mine tugay geldi diziye ne demek oynuyormu .ssBu dizi halen oynuyor mu ya
İlk sezon müthişdi sonra ne oldu bilmiyorum
Mine Tugay geldiyse oynuyordur artık eminimBu sezon Mine tugay geldi diziye ne demek oynuyormu .ss
Hayır sezonun bi ilk bölümüne baktımMine Tugay geldiyse oynuyordur artık eminim![]()
![]()
Konu falan nasıl izliyonmu bari ?
O kadarını bana annem de dediHayır sezonun bi ilk bölümüne baktım
Minnoşum Dilaranın psiko ve kıskanç ablasını canlandırıyor![]()
helal olsun kerimanyağa andie macdonell la kanka olmuş, sete getirmiş , yurtdışında haber yaptırmış diziyi@Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06
3 golden globe adaylığı varmış @Tolstoyevski ve @OzaN cematine üye galiba bu da
Ekli dosyayı görüntüle 52478
Yurt disina haber olurlar tabiki. yorumlarda keriman idolumuz diye yazmislarhelal olsun kerimanyağa andie macdonell la kanka olmuş, sete getirmiş , yurtdışında haber yaptırmış diziyi@Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06
3 golden globe adaylığı varmış @Tolstoyevski ve @OzaN cematine üye galiba bu da
Ekli dosyayı görüntüle 52478
korişten sonra 2.markası olabilir ekranınYurt disina haber olurlar tabiki. yorumlarda keriman idolumuz diye yazmislar![]()
burda keriman ve paramparcayi konusuyoruz. hadi baska kapiyakorişten sonra 2.markası olabilir ekranın![]()
Minnoşum sayesinde alıyr dizi 4 üstü nasıl konu yok .sscansuyu iyileşir gördüm fragmanda mutlu olduk zaten dizide takip ettiğim bir cansu kaldı konuyu bırakrtım çoktan)
senin dizideki minnoş kimdir ?Minnoşum sayesinde alıyr dizi 4 üstü nasıl konu yok .ss